Friday, April 29, 2011

Okey, okeyyy! Tak Jadi!


Okehhh! Kat entri tadi kata nak tenung!

Tak jadi, tak jadi~~!

Saya tengok je lahhh...bagi ingat sikit yang mana satu. Sebelum-sebelum ni selalu nak tengok, tapi asyik terlupa bila bukak banyak sangat tab kat browser tu haa... Erk...

Hurmmm...tengok je punnn muka junior, kang kita tak tegur orang kata sombong lak kang...tapi, saya memang jenis tak tegur orang yang tak dikenali kat tengah jalan kot. Nak lempar senyum dan salam? Dengan pompuan jekkk... Hehehe...

Alaa...lagipun, ni junior-junior lahhh...tapi PCM kata 'tu hari' (style cakap PCM kene ikot kalo nak cite pasal PCM) depa ni bukan tengok junior ke senior ke adik ke pakcik ke...erk!

Okeh okeh...hurmmm...lepas ni ade entri utama lak...

12 comments:
Write Comments
  1. "saya memang jenis tak tegur orang yang tak dikenali kat tengah jalan kot. Nak lempar senyum dan salam?Dengan pompuan jekkk"

    den stuju bebeno la ngan statement ni...hoho

    ReplyDelete
  2. eh ape pasal pula....memang betul la macam 2...x bley tegur org sembarangan...itu psl den sonyap je kalau nmpk...haha

    ReplyDelete
  3. senyuman dan renungan sunnah tetap dihati kak ayu....

    ReplyDelete
  4. tah bile la pulak kite nak jumpe akak sayang nie

    emmmmmmm

    ReplyDelete
  5. wow!!!
    teruja dgn komen kak ayu..hihihi

    ReplyDelete
  6. kalau kat tepi jalan baru lah boleh tegur...kann... Tengah jalan bahaya nanti xsidenn...

    ReplyDelete
  7. @aliarosli

    nanti mai johor boleh la jumpa~ ;) datang gathering johor lak~ :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com