BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 29, 2011

Okey, okeyyy! Tak Jadi!


Okehhh! Kat entri tadi kata nak tenung!

Tak jadi, tak jadi~~!

Saya tengok je lahhh...bagi ingat sikit yang mana satu. Sebelum-sebelum ni selalu nak tengok, tapi asyik terlupa bila bukak banyak sangat tab kat browser tu haa... Erk...

Hurmmm...tengok je punnn muka junior, kang kita tak tegur orang kata sombong lak kang...tapi, saya memang jenis tak tegur orang yang tak dikenali kat tengah jalan kot. Nak lempar senyum dan salam? Dengan pompuan jekkk... Hehehe...

Alaa...lagipun, ni junior-junior lahhh...tapi PCM kata 'tu hari' (style cakap PCM kene ikot kalo nak cite pasal PCM) depa ni bukan tengok junior ke senior ke adik ke pakcik ke...erk!

Okeh okeh...hurmmm...lepas ni ade entri utama lak...



12 comments:

mohd zhafri said...

"saya memang jenis tak tegur orang yang tak dikenali kat tengah jalan kot. Nak lempar senyum dan salam?Dengan pompuan jekkk"

den stuju bebeno la ngan statement ni...hoho

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

ahaha~ maaf lerr zhafri...huhuhu. T_T

mohd zhafri said...

eh ape pasal pula....memang betul la macam 2...x bley tegur org sembarangan...itu psl den sonyap je kalau nmpk...haha

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

hahaha~ betul gak tu!! okeh okeh...

Citarasa Rinduan said...

senyuman dan renungan sunnah tetap dihati kak ayu....

aliarosli said...

tah bile la pulak kite nak jumpe akak sayang nie

emmmmmmm

NadiRah said...

wow!!!
teruja dgn komen kak ayu..hihihi

Mat Gebu said...

kalau kat tepi jalan baru lah boleh tegur...kann... Tengah jalan bahaya nanti xsidenn...

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

kak ayu........ T_T rindunyaaaaaa!!!

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

nanti mai johor boleh la jumpa~ ;) datang gathering johor lak~ :D

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

erk..teruja kenapakah?

Sunah Mohammad said...

@Mat Gebu

ahahaha! pcm!!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.