BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, April 12, 2011

PERHATIAN: Maafkan Saya!


Sudah tiba masanya...untuk saya membetulkan semula segalanya.

Saya rasa saya perlu buat macam ni. Kalau tak, sampai bila-bila pun kat sini aje. Tak guna untuk saya pening-pening lalat mengenangkan diri yang da gila blog, lebih baik saya disiplinkan diri ni bagi merungkaikan segalanya.

Maaf semua, lepas ni saya akan kurang berblog dan berFB seperti selalu. Mungkin lepas ni hanya 2 jam saja sebelah malam baru saya jumpa kamu-kamu semua. Jangan risau, saya tetap akan berblog juga, cuma masa yang lebih banyak tu perlu ditumpukan untuk study dan projek master.

Maaf ye semua. Doakan saya kuat untuk mendisiplinkan diri. Kalau rindu saya??? Sila undi header saya. Hahaha~


KALO RINDU, UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI



21 comments:

akmall said...

yeya....kita sama2 kenal Scandal Monger...dia sibuk kot... dia kan doktor to be kat Moscow...huhu..btw thanks on your sincere comments.....comments from you all are the best yet meaningful comments ever!!!. thanks...

mynameismy said...

dimaafkan.. hehe

pearl jade said...

sun,all d best ya yang

Si GaJus!!! said...

gud luck erk cik sunah dari mat gajus nih!!! jap2.. ady ade smpaikan slm i x kat u?? nge~~ :p

faisal said...

semuanya atas kita..kena lebih berdisipin...

faisalapardi.com

Fiqas said...

utamakan yang lebih penting...itu yang terbaik..

HAJAR hasan said...

all the best kak sunah. lps ni mst rindu akak. ;)

Miss Ran said...

erk sunahhh nanti rindu..

ps: da undi la..haha=P

forever love said...

goodluck dear

yaya_flanella said...

all the best hun :)

Along Usop said...

chayok kak Sunah!! =)

putERi-kAtEk said...

kak sunah, gudluck!!!

Faris Adli said...

kenapa? apa yang berlaku sunah?

Mutiara Bernilai said...

:)

bagusla dear..

awla kan yg awla..

sampaikn ape yg perlu dsampaikan..

bersama kak Es said...

bahagikan masa dengan CANTIK ye dik..
supaya tak terjadi spt kata pepatah

yg dikejar tak dapat, yg dikendong berciciran.

all the BEST

アヌム ちゃん~~ said...

all da best^^ rajen2 nnt singgah bace entri sakura baru dekat blog saye ye~ kali ni punya dah cantik.http://frommetoyou85.blogspot.com/ :)

Isteri Yang Comel said...

wah rindukan sunah..... gud luck yer dik

bersama kak Es said...

nak bagi assingmnt sikit blh..hihi
sunah kat pantas. akk tag sunah kat sini

http://esmeda.blogspot.com/2011/04/melur-jelita-datang-lagi-give-away.html

NadiRah said...

gud luck akak... =)

aDisH.sHidA said...

ini la entry yang suruh akak baca yer...ok la sunah buat mana yang terbaik utk kamu dan masa depan...on9 malam alah x dpt la kta berjumpa..mesti rindu nanti

hoyahadis said...

good luc juga untuk sunnah...(^_^)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.