PERHATIAN: Maafkan Saya!

April 12, 2011


Sudah tiba masanya...untuk saya membetulkan semula segalanya.

Saya rasa saya perlu buat macam ni. Kalau tak, sampai bila-bila pun kat sini aje. Tak guna untuk saya pening-pening lalat mengenangkan diri yang da gila blog, lebih baik saya disiplinkan diri ni bagi merungkaikan segalanya.

Maaf semua, lepas ni saya akan kurang berblog dan berFB seperti selalu. Mungkin lepas ni hanya 2 jam saja sebelah malam baru saya jumpa kamu-kamu semua. Jangan risau, saya tetap akan berblog juga, cuma masa yang lebih banyak tu perlu ditumpukan untuk study dan projek master.

Maaf ye semua. Doakan saya kuat untuk mendisiplinkan diri. Kalau rindu saya??? Sila undi header saya. Hahaha~


KALO RINDU, UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI

You Might Also Like

21 Comments

  1. yeya....kita sama2 kenal Scandal Monger...dia sibuk kot... dia kan doktor to be kat Moscow...huhu..btw thanks on your sincere comments.....comments from you all are the best yet meaningful comments ever!!!. thanks...

    ReplyDelete
  2. gud luck erk cik sunah dari mat gajus nih!!! jap2.. ady ade smpaikan slm i x kat u?? nge~~ :p

    ReplyDelete
  3. semuanya atas kita..kena lebih berdisipin...

    faisalapardi.com

    ReplyDelete
  4. utamakan yang lebih penting...itu yang terbaik..

    ReplyDelete
  5. all the best kak sunah. lps ni mst rindu akak. ;)

    ReplyDelete
  6. erk sunahhh nanti rindu..

    ps: da undi la..haha=P

    ReplyDelete
  7. kenapa? apa yang berlaku sunah?

    ReplyDelete
  8. :)

    bagusla dear..

    awla kan yg awla..

    sampaikn ape yg perlu dsampaikan..

    ReplyDelete
  9. bahagikan masa dengan CANTIK ye dik..
    supaya tak terjadi spt kata pepatah

    yg dikejar tak dapat, yg dikendong berciciran.

    all the BEST

    ReplyDelete
  10. all da best^^ rajen2 nnt singgah bace entri sakura baru dekat blog saye ye~ kali ni punya dah cantik.http://frommetoyou85.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  11. wah rindukan sunah..... gud luck yer dik

    ReplyDelete
  12. nak bagi assingmnt sikit blh..hihi
    sunah kat pantas. akk tag sunah kat sini

    http://esmeda.blogspot.com/2011/04/melur-jelita-datang-lagi-give-away.html

    ReplyDelete
  13. ini la entry yang suruh akak baca yer...ok la sunah buat mana yang terbaik utk kamu dan masa depan...on9 malam alah x dpt la kta berjumpa..mesti rindu nanti

    ReplyDelete
  14. good luc juga untuk sunnah...(^_^)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com