BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Peserta Game Survivor Sakura Budika



Segmen ni untuk kroni-kroni je eh? Hehehe...25 tu sikit eh? Ce try kumpul lak...

Ye, nak dibandingkan dengan blogger yang da ramai pembaca tu memang tak layak sangat kot saya ni nak anjur segmen macam ni. Sekadar nak memenuhi permintaan pembaca dan depa yang minat nak join, kalau ade yang tak berminat tu tak perlu buat-buat minat kemudian compare-comparekan. Hurmmm...takpe, takpe. Abaikan.

Okehhh...nak tengok senarai peserta ikot kumpulan? Kami dah bahagikan ikut kumpulan masing-masing berdasarkan sape antar dulu. Semuanya 20 orang, takkan nak batalkan pulak kan? Teruskan je...hadiah? Nanti kita bisik-bisikkan.

Ade 4 group ye. Klik blog penganjur lagi sorang.




10 comments:

putrifayad said...

da tutup ey?
huhuhu..

NadiRah said...

nad group 2!!!

solo molo said...

sapgroup 1 !!!~

KyêrulL said...

Group 2 HEBAT!!

aDisH.sHidA said...

GROUP 3..KECIAN PLAK DORG SEBAB LINE TERUK NIE

cik pulau said...

oo yeahh.. group 2..

axelida said...

Alamak.. mcm besh jer ni.. dah tutup???

aliarosli said...

em,kasi dorang men
kalaw join kunk tertinggal macam join abang ben punye

Miss Ran said...

pengsan sunah..laju blik terus on9

... said...

as salam..
huhu..rugi betul tak dapat join. adal lagi ke 'musim ke-2'?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.