BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Sakura Budika...Alkisah Game Survivor 25!


Kenapa leh keluar nama ni? Sebab...


Dia silent reader, jadi kena tutup muka dan nama...hehehe.

Terima kasih atas doa kamu-kamu semua ya...moga dipermudahkan segala urusan semua dan dalam lindunganNya sentiasa. Ameen...:)




17 comments:

Miss Ran said...

y bukan silent reader? hehe..bising itu perlu..suna kompem ai kalah dlu..nk kluar ni=(

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

takpe, kite start game petang...:)

cik pulau said...

alkisahnya.. lalala~

bunga said...

:0..

Pembawa_Wacana said...

Cik Sunah dah popular!! :D

aDisH.sHidA said...

SUNAH DAH FOFULAR

forever love said...

fuyooo.. sedap nama baru tue.. hihi

KyêrulL said...

bila nak start nie.. pukul bape.. dh xsabar nak pancing ikan.. nak tangkap kat laut semua.. nak baut rumah kayu.. cepatlah..

NadiRah said...

nad pon silent reader... heheheh

aDisH.sHidA said...

SUNAH :p YE LA...FOFULAR...KAN INA KAN

meaw said...

acececeh...ada silent reader gitu, meaw/onie pon doakan :)

nora amila ghazali said...

acecece.... hiihihi

3mind said...

ngahahaha aku tau siapa tu.
silent reader la konon.wakaka nih game apo nih?cambest jer.
ce citer kit

Jemari MonteL said...

haish,... x aci nisss... nak silent reader gaks... nak gak pakwe blogger... opsss.... hahahahahahahahahha *gedix tetibe* v(^^)'

Qaseh dalia adelia said...

tahniah syg

MaiRa QuEeN said...

femesnye...nk jgak cmni..hahhaa

... said...

as salam..
oh..kisahnya disebalik silent reader =)
hehe. kretif. segmen yang wujud lepas berkomunikasi dengan silent reader =)
lain berbanding encik ben.
teruskan usaha ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.