Sakura Shanghai

April 11, 2011



Dapat bunga sakura lagi, kali ni dengan pokok-pokok sekali! Ahahaha~ Hari tu sakura UK, kali ni sakura Shanghai pulak...;)

Terima kasih saudara Kamal yang bersusah-payah amek pic ni. Janji kena tunaikan kan, kan, kan? Hehehe... Pic yang high resolution tu saiz dia besar sangat, saya kena compress ni...huhuhu. Sedih lak tak dapat bagi real view...takpe, yang besar tu biar dalam lappy saya je, okie? :D

You Might Also Like

17 Comments

  1. best nyer de org amik kan pic utk sunah..akak aritu de amik sakura kedah tp x bape cantik...so x jadi nak wat entry utk sunah...

    ReplyDelete
  2. awt kt mesia xdak sakura.. klu x boleh berbunga2 kat situ... tetttttt

    ReplyDelete
  3. hehhehe kat melaka pon ader sakura gak

    ReplyDelete
  4. Subhanallah sunggah indah ciptaan MU....

    ReplyDelete
  5. @aDisH.sHidA

    yeke? hehehe..sebelum ni najwa pun de buat...sakura tempat dia..:)

    ReplyDelete
  6. waaaa...bestnyer ada org faham..siap hntr ag..hoho

    ReplyDelete
  7. cantek2.. :) teringin sangat nak tgk real~

    ReplyDelete
  8. siyes lawa.. nk pi jepun la nty..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com