BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 11, 2011

Sakura Shanghai



Dapat bunga sakura lagi, kali ni dengan pokok-pokok sekali! Ahahaha~ Hari tu sakura UK, kali ni sakura Shanghai pulak...;)

Terima kasih saudara Kamal yang bersusah-payah amek pic ni. Janji kena tunaikan kan, kan, kan? Hehehe... Pic yang high resolution tu saiz dia besar sangat, saya kena compress ni...huhuhu. Sedih lak tak dapat bagi real view...takpe, yang besar tu biar dalam lappy saya je, okie? :D



17 comments:

aDisH.sHidA said...

best nyer de org amik kan pic utk sunah..akak aritu de amik sakura kedah tp x bape cantik...so x jadi nak wat entry utk sunah...

Izamir Ridzwan said...

awt kt mesia xdak sakura.. klu x boleh berbunga2 kat situ... tetttttt

GreenAppleKu.com said...

Salam gegar dari no 1247.

Zue Cancer said...

hehhehe kat melaka pon ader sakura gak

Isteri Yang Comel said...

Subhanallah sunggah indah ciptaan MU....

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

yeke? hehehe..sebelum ni najwa pun de buat...sakura tempat dia..:)

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

ahahaha~ berbunga2 ape IR??

Sunah Mohammad said...

@GreenAppleKu.com

terima kasih!

Sunah Mohammad said...

@Zue Cancer

hahahaha~ sakura palsu ye..

Sunah Mohammad said...

@Isteri Yang Comel

:)

KyêrulL said...

(-_-)'

mynameismy said...

santeknye!!!!:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sgt2 cantik...bilalah sis nak tgk real

Wan Gerrard said...

bunga sakura yang cantik :)

qasehraihan said...

waaaa...bestnyer ada org faham..siap hntr ag..hoho

najwa's said...

cantek2.. :) teringin sangat nak tgk real~

forever love said...

siyes lawa.. nk pi jepun la nty..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.