BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 18, 2011

Saya Dah Balik...


Alhamdulillah. Selesai sudah semua urusan perkahwinan, eh! Bukan, bukan. Urusan pilihanraya kat Sarawak. Pestime mengundi nehhh...hehehe. Macam-macam isu keluar, dan da nampak rakyat Sarawak ni nak kepada perubahan terutamanya kat kawasan-kawasan bandar. Melapis kek sambil menonton ulasan penganalisis politik, banyak gak info yang saya dapat. Menarik, walaupun tempat saya tu....gggrrrr! Mak, bapak, takpe...lainkali kita cuba lagi, eks~ :D

Tak sempat pon nak jumpa owner benalien.com siang tadi, takde rezeki. Takpelah, jumpa next time ye, terutamanya Miss Ran dengan Cik Pulau. Tengok gambar kamu-kamu kat blog benalien.com pun rasa cam ada aura-aura cemburu niii...hahahaha~ takpe, sabar, sabar...

Banyak benda nak update, terutama donat pelangi. Tapi nanti lah...malam ni nak kena rehat lebih sikit. Minggu ni pun minggu yang sibuk gak...tak tau sempat ke tak nak join mana-mana segmen benalien.com. Insya'Allah kalau sempat, saya join ye...hurmmmm...

Apepun, terima kasih kepada semua yang terus berkunjung ke blog ni, terima kasih kepada pengundi-pengundi header blog ni (result di SINI), terima kasih kepada orang-orang yang sedekah trafik, terima kasih kepada semua...:)

P/S: Tengahari tadi dipaksa makan oleh seorang along, abang, dan sepupu...dan hingga kini diri ini masih kekenyangan...alhamdulillah.



17 comments:

Miss Ran said...

alhamdullilah

erk tak pass kat ai pun ye kek tu..'die' je dpt?

haha
along kpd abg
abg kpd ehem2...

sppu kpd anda..haha

snok msj ngn sunah..kalau tak kene mrh td mmg nk msj je=P

Salim Harmanain said...

patut la hilang...balik mengundi rupenye... :p

Cikgu CTE said...

selamat kembali...

aliarosli said...

AKAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

RINDU AKAK

TAW AKAK BALIK SANA PON KAK KATEK BAGITAW


EMMMMMMMMMMMM,SARAWAK CAMNE?? NAK JUGAK TENGOK SANE. MACAM DAH BANYAK BERUBAH JE.

PAPEPON RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKAK SUNAH

z a k w a n said...

Nak kek Nak Lapis Nak Sarawak
NAK KEK LAPIS SARAWAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~...AmALinA....~ said...

rind0oonyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.. nak jumpaa akak mucuk!! uwaaaaaaaa T_T

Tasha said...

bukan u jer yang cemburu..... I pun cemburu gak sebenarnya. huhuhu....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak tak kira...ady dah tayang kek lapsi sunah..sunah kena bg akak sebijik gak jun nnt.akak tau akak buka jek pintu umah kek dah ada .huk3!!!

cik pulau said...

ahaks.. jelez ke??
tp sedey la tak dapat jumpa akak dengan ehem2 tadi.. huhuhu..
pheewwiitt.. makan dgn sape tu..
lalala~

Solihin Zubir said...

owhh.. org Sarawak rupanya..
err.. undi yg mane klmarin? ;-p

waN Mohd Salim said...

salam akak sunnah .. ps masokkan akak dalam senarai bloglist episod senja .. jangan marah tau

farah farhana said...

kak sunah..nk kek sarawak jgak leh?hehe

HAJAR hasan said...

teehee~ tudiaaa... kak sunah dah balik! ;)

entri untuk kak sunah.
1. http://hajarhasan.blogspot.com/2011/04/sakura-untuk-kak-sunahsukaskura.html

2. http://hajarhasan.blogspot.com/2011/04/tahniah-kak-nurul-kak-nisa-kay-and-kak.html

yaya_flanella said...

tahniah jugak sayang~ :)

Arpiiz said...

patut lah rasa macam lain je bila tengok dekat dashboard tu, rupanya akak sunah tak update..hehe

... said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

alhamdulillah..selamat sampai =)

HAHA.kak LM jauh. guna courier takut nant jadi leper kek. saya pernah dapat makanan yang jadi leper. dek bahang kepanasan yang tak panas rasanya.adei

haha~

fRaMe+LenSeS said...

alhamdulillah.. selamat kembali ya.. ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.