Saya Dah Balik...

April 18, 2011


Alhamdulillah. Selesai sudah semua urusan perkahwinan, eh! Bukan, bukan. Urusan pilihanraya kat Sarawak. Pestime mengundi nehhh...hehehe. Macam-macam isu keluar, dan da nampak rakyat Sarawak ni nak kepada perubahan terutamanya kat kawasan-kawasan bandar. Melapis kek sambil menonton ulasan penganalisis politik, banyak gak info yang saya dapat. Menarik, walaupun tempat saya tu....gggrrrr! Mak, bapak, takpe...lainkali kita cuba lagi, eks~ :D

Tak sempat pon nak jumpa owner benalien.com siang tadi, takde rezeki. Takpelah, jumpa next time ye, terutamanya Miss Ran dengan Cik Pulau. Tengok gambar kamu-kamu kat blog benalien.com pun rasa cam ada aura-aura cemburu niii...hahahaha~ takpe, sabar, sabar...

Banyak benda nak update, terutama donat pelangi. Tapi nanti lah...malam ni nak kena rehat lebih sikit. Minggu ni pun minggu yang sibuk gak...tak tau sempat ke tak nak join mana-mana segmen benalien.com. Insya'Allah kalau sempat, saya join ye...hurmmmm...

Apepun, terima kasih kepada semua yang terus berkunjung ke blog ni, terima kasih kepada pengundi-pengundi header blog ni (result di SINI), terima kasih kepada orang-orang yang sedekah trafik, terima kasih kepada semua...:)

P/S: Tengahari tadi dipaksa makan oleh seorang along, abang, dan sepupu...dan hingga kini diri ini masih kekenyangan...alhamdulillah.

You Might Also Like

17 Comments

  1. alhamdullilah

    erk tak pass kat ai pun ye kek tu..'die' je dpt?

    haha
    along kpd abg
    abg kpd ehem2...

    sppu kpd anda..haha

    snok msj ngn sunah..kalau tak kene mrh td mmg nk msj je=P

    ReplyDelete
  2. patut la hilang...balik mengundi rupenye... :p

    ReplyDelete
  3. AKAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    RINDU AKAK

    TAW AKAK BALIK SANA PON KAK KATEK BAGITAW


    EMMMMMMMMMMMM,SARAWAK CAMNE?? NAK JUGAK TENGOK SANE. MACAM DAH BANYAK BERUBAH JE.

    PAPEPON RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKAK SUNAH

    ReplyDelete
  4. Nak kek Nak Lapis Nak Sarawak
    NAK KEK LAPIS SARAWAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. rind0oonyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.. nak jumpaa akak mucuk!! uwaaaaaaaa T_T

    ReplyDelete
  6. bukan u jer yang cemburu..... I pun cemburu gak sebenarnya. huhuhu....

    ReplyDelete
  7. akak tak kira...ady dah tayang kek lapsi sunah..sunah kena bg akak sebijik gak jun nnt.akak tau akak buka jek pintu umah kek dah ada .huk3!!!

    ReplyDelete
  8. ahaks.. jelez ke??
    tp sedey la tak dapat jumpa akak dengan ehem2 tadi.. huhuhu..
    pheewwiitt.. makan dgn sape tu..
    lalala~

    ReplyDelete
  9. owhh.. org Sarawak rupanya..
    err.. undi yg mane klmarin? ;-p

    ReplyDelete
  10. salam akak sunnah .. ps masokkan akak dalam senarai bloglist episod senja .. jangan marah tau

    ReplyDelete
  11. kak sunah..nk kek sarawak jgak leh?hehe

    ReplyDelete
  12. teehee~ tudiaaa... kak sunah dah balik! ;)

    entri untuk kak sunah.
    1. http://hajarhasan.blogspot.com/2011/04/sakura-untuk-kak-sunahsukaskura.html

    2. http://hajarhasan.blogspot.com/2011/04/tahniah-kak-nurul-kak-nisa-kay-and-kak.html

    ReplyDelete
  13. patut lah rasa macam lain je bila tengok dekat dashboard tu, rupanya akak sunah tak update..hehe

    ReplyDelete
  14. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    alhamdulillah..selamat sampai =)

    HAHA.kak LM jauh. guna courier takut nant jadi leper kek. saya pernah dapat makanan yang jadi leper. dek bahang kepanasan yang tak panas rasanya.adei

    haha~

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. selamat kembali ya.. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com