Selesai Sudah... Inspirasi UTM !

April 23, 2011


Alhamdulillah. Selesai gathering blogger UTM petang tadi. Simple je. Just berkenal-kenalan dengan blogger UTM yang tak pernah dijumpai sebelum ni, dan berkongsi macam-macam pandangan tentang dunia blog. Tentang sumber inspirasi berblog. Sumber inspirasi kebanyakan daripada mereka siapa? Ha...dia ni.


Antara mereka yang hadir...


Terima kasih semua yang sudi datang. Maaf atas segala kekurangan masa gathering tadi. Ad hoc sangat kan? Baru plan beberapa hari lepas. Hahaha~ Mungkin lepas ni boleh buat lagi..:)

You Might Also Like

14 Comments

  1. hahaha..budak BALI nih..
    import mai UTM..kih3

    ReplyDelete
  2. IR pon join td.. xkn x nmpak... ke xknal??

    ReplyDelete
  3. mesti best kan kak sunah sedeyh nye x dapat join td huhu

    ReplyDelete
  4. tahniah2.. 1st time kita buat utm blogger ni.. Ok lah juga even lambat sikit start.hehe.. :D

    ReplyDelete
  5. peweet.....
    hebatnya blogger UTM...
    terbaiklah

    ReplyDelete
  6. sini tade pun gath. Rasa2 nya saya sorang je blogger kat tampin ni :'(

    ReplyDelete
  7. blm bkak entri ni lg pn dh tau uzair mmg inspirasi sume...hehehe

    ReplyDelete
  8. as salam..
    haha. nad. uzair

    XD

    ReplyDelete
  9. uzair you are my inspiration!
    haha,segan dan silu juga si abg uzair ini~
    hahahahahah

    ReplyDelete
  10. sejak bila lak IR ada kat UTM nih..hahaha

    ReplyDelete
  11. salam ziarah. aduh segannya. blog x seberapa pon~ apa2 pn thx la kak Sunah. mmg best gathering tadi. harap dapat buat lagi proper nanti :)

    n ofkos, ramai2 lagii :D

    ReplyDelete
  12. seronok..hope lepas ni boleh jumpa2 cmni lagi kan k.sunah..hehe

    *ukhuwah itu indah..*wink-wink*

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com