BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 23, 2011

Selesai Sudah... Inspirasi UTM !


Alhamdulillah. Selesai gathering blogger UTM petang tadi. Simple je. Just berkenal-kenalan dengan blogger UTM yang tak pernah dijumpai sebelum ni, dan berkongsi macam-macam pandangan tentang dunia blog. Tentang sumber inspirasi berblog. Sumber inspirasi kebanyakan daripada mereka siapa? Ha...dia ni.


Antara mereka yang hadir...


Terima kasih semua yang sudi datang. Maaf atas segala kekurangan masa gathering tadi. Ad hoc sangat kan? Baru plan beberapa hari lepas. Hahaha~ Mungkin lepas ni boleh buat lagi..:)



14 comments:

NadiRah said...

hahaha..budak BALI nih..
import mai UTM..kih3

Miss Ran said...

suke gath eh kak..hehe

Izamir Ridzwan said...

IR pon join td.. xkn x nmpak... ke xknal??

farah farhana said...

mesti best kan kak sunah sedeyh nye x dapat join td huhu

Hasrol Nizam said...

tahniah2.. 1st time kita buat utm blogger ni.. Ok lah juga even lambat sikit start.hehe.. :D

Citarasa Rinduan said...

peweet.....
hebatnya blogger UTM...
terbaiklah

akid said...

sini tade pun gath. Rasa2 nya saya sorang je blogger kat tampin ni :'(

Ecah Ecot said...

blm bkak entri ni lg pn dh tau uzair mmg inspirasi sume...hehehe

... said...

as salam..
haha. nad. uzair

XD

syaimz said...

uzair you are my inspiration!
haha,segan dan silu juga si abg uzair ini~
hahahahahah

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

ade eks??? gggrrr!

Pendekar Berkuda said...

sejak bila lak IR ada kat UTM nih..hahaha

Mr.SteAltH said...

salam ziarah. aduh segannya. blog x seberapa pon~ apa2 pn thx la kak Sunah. mmg best gathering tadi. harap dapat buat lagi proper nanti :)

n ofkos, ramai2 lagii :D

aLya maNip said...

seronok..hope lepas ni boleh jumpa2 cmni lagi kan k.sunah..hehe

*ukhuwah itu indah..*wink-wink*

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.