BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 1, 2011

Semakin Terkedu Saya Dibuatnya!


Semalam saya bercakap tentang dia di SINI. Ramai orang komen, dan entri tu agak tinggi pageviews dia, saya pun terkejut dengan kunjungan semua untuk baca entri tu.

Hari ini, baru jap tadi, erk! Dia datang komen kat entri tu...


Masa tu tengah nak ping entry Budak Besi Perasan Hemsemmm kat Facebook. Lagi terkejut nak pengsan! Sebab...dia add kat Facebook pulak...!


Uhuhu...terharu sungguh lagi dan lagi...pi baca entri Dr. Hafiz kat SINI ye.

P/S: Memberi dan menerima, lebih baik dari menikmati sesuatu itu sendirian.



21 comments:

mas saari said...

dr.hafiz ni memang peramah...
blog Mas yang tak seberapa tu pun dia follow...hehehehe

efa said...

waah2 bestnya akak :) tahniah syoknya best2 aloalo suka la tu

KyêrulL said...

untunglah sunah suka sukun..

mynameismy said...

huhu... suke die!

qucachahir said...

akak..meh laa singgah blog kite.. =)

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. tahniah ya.. ;)

Ujang9897 said...

baru baca dr blog DR..=)

Zura said...

hehehe...dah agak dah mesti sunah terkedu...

qucachahir said...

akak sunah..
thankz siggah blog kiet.. :D
suke... :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

ehss..saya pun de dia komen gak semalam..doc ni peramah kan!! sempat jugak berbelog even kerja yang sibuk!! chayok2!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Sunah Mohammad said...

@mas saari

hehehe...segan dengan dia...

Sunah Mohammad said...

@efa

hahaha! efa ni...

Sunah Mohammad said...

@KyêrulL

haip! ape sukun, sukun?

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

suke saye tak? :D

Sunah Mohammad said...

@qucachahir

ok, ok...:D

Sunah Mohammad said...

@fRaMe LenSeS

terima kasih nadh...:)

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

ujang...huhuhu..

Sunah Mohammad said...

@Zura

hehehe..cane leh agak ni?

Sunah Mohammad said...

@qucachahir

sama-sama...thanks jemput..:D

Sunah Mohammad said...

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥

tu la...adehhhhh...camne nak jadi cam dia ni...

... said...

as salam..
wah! doktor yang direview oleh encik ben.

;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.