Semakin Terkedu Saya Dibuatnya! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, April 1, 2011

Semakin Terkedu Saya Dibuatnya!


Semalam saya bercakap tentang dia di SINI. Ramai orang komen, dan entri tu agak tinggi pageviews dia, saya pun terkejut dengan kunjungan semua untuk baca entri tu.

Hari ini, baru jap tadi, erk! Dia datang komen kat entri tu...


Masa tu tengah nak ping entry Budak Besi Perasan Hemsemmm kat Facebook. Lagi terkejut nak pengsan! Sebab...dia add kat Facebook pulak...!


Uhuhu...terharu sungguh lagi dan lagi...pi baca entri Dr. Hafiz kat SINI ye.

P/S: Memberi dan menerima, lebih baik dari menikmati sesuatu itu sendirian.

21 comments:

  1. dr.hafiz ni memang peramah...
    blog Mas yang tak seberapa tu pun dia follow...hehehehe

    ReplyDelete
  2. waah2 bestnya akak :) tahniah syoknya best2 aloalo suka la tu

    ReplyDelete
  3. akak..meh laa singgah blog kite.. =)

    ReplyDelete
  4. hehehe...dah agak dah mesti sunah terkedu...

    ReplyDelete
  5. akak sunah..
    thankz siggah blog kiet.. :D
    suke... :)

    ReplyDelete
  6. ehss..saya pun de dia komen gak semalam..doc ni peramah kan!! sempat jugak berbelog even kerja yang sibuk!! chayok2!!


    salam singgah dari mummy weiyda❤
    keep it up blogging ya dear❤
    (◕‿◕✿)

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  7. @♥WEIYDAWEINGWAFFA♥

    tu la...adehhhhh...camne nak jadi cam dia ni...

    ReplyDelete
  8. as salam..
    wah! doktor yang direview oleh encik ben.

    ;)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad