BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 22, 2011

Sila Undi Jiran Saya!



Jiran saya pon masuk jugak...hahahah~

Kelakar...sebab dak ofis dia buat onar sementara dia berada kat tempat lain...maka dia pun tercalon jugak! Gelak guling-guling sekarang! Hahahahahaha~

Stop gelak! Okie la tu...maksudnya kawan-kawan pun rasa blog kamu bagus dan boleh dicalonkan untuk Blogger of the Year~ Leh promote blog jugak kan? :)

Nak tengok? Pi jenguk SINI.

Selamat mengundi setiap hari...



8 comments:

Bella Bell said...

undi bnyk2..^__^v

cik pulau said...

errr.. abg ady pun masuk gak ea.. lalala~

boleh undi banyak2 kali ke benda alah ni.. tadi buat x boleh..huhhu

anies anessa said...

tertanya saya siapakah jiran tue

hehee

udin said...

peh! dasattt.. ;)

saya bukan tomato said...

undiiiiiiiiii !!!! ^^

mynameismy said...

will do later! fesbuk kena block kat opis grrr

AdyBudika said...

errrrrr

maszmadi said...

sala kenal,

singgah dari blog frame & lenses..
jom jenguk digi's award..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.