BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, April 5, 2011

Tahniah dan Selamat Malam


Erk, entri tadi tu kannn...erm. Khas untuk seseorang tu, tapi ade pembaca lain juga yang terasa. Alhamdulillah, sama-sama kita jaga kesihatan ye semua...:) DIA dalam entri tu merujuk kepada Yang Maha Melindungi, bukan merujuk kepada sesiapa, ok?

Saya nak wat entri pasal dia tu da capai 1000 followers, tapi PCM tak bagi!!! Dia kata nanti ade budak masuk sepital, dia pulak kena buat entri berangkai. Hahahahaha~ Lawak lah PCM ni!!!! Takpelah, kalo youuuu nampak ni, tahniah ye youuuu...nak letak gambo printscreen i first ucap tu, tapi...takpelah...hahahaha~ okie~

Nite semua! Malam ni kena tido awal!



9 comments:

cik pulau said...

selamat malam..
tapi tak leh tido lagi.. huhuhu

Mat Gebu said...

N3 berangkai PCM tatau, kalau donat berangkai PCM tau...

KyêrulL said...

Hehehehehehe!! thanks youuuu :D

NadiRah said...

tahniah abg songkok!!

Pembawa_Wacana said...

hai cik sunah yang baik hati... he he

Izamir Ridzwan said...

huhu entri berangkai

putERi-kAtEk said...

eeuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Woofer Storm said...

lallaaaa thniah gak buat kyeruul

... said...

as salam..
haa..betul3. Dia menjga kita dengan baik sekali. tapi kita pula..
adoi..
muhasabah diri =)
moga sentiasa beringat ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.