BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 9, 2011

Untuk Peminat (ade ke?) Eh, Ustazah!


Maaf, bagi pembaca-pembaca baru, yang agak pening dan keliru. Macam semalam, ada satu komen tu...


Sebab tajuk depan tu sama ek? Kot-kot ping entri sama jek...ehehehe.

Alhamdulillah...Eh, Ustazah! dah ade 8 entri, dan entri ni insya'Allah akan keluar setiap hari Jumaat. Jadi,  setiap hari Jumaat akan ada isu yang dikupas panjang bagi memberi kefahaman kepada pembaca dan pengunjung blog.

Bagi yang tertinggal entri-entri lama Eh, Ustazah!, boleh rujuk entri-entri kat bawah ni ye...


Dan, kalau ade request nak bincang isu ape, boleh tinggalkan komen kat bawah ye...mana yang mampu, insya'Allah saya bantu...err...dari segi 'pelakon' atau 'anak murid', selalunya saya akan ambil je sape-sape yang rajin komen kat entri. Dan sape-sape yang rajin borak kat FB. Sebagai penghargaan kepada mereka, takpe kan? Takde kaitan antara yang hidup atau mati, ok~



17 comments:

Mr. Swift said...

Eh, Ustazahlah! :p

*nice one!

aliarosli said...

tunggu entri eh,ustazah!

sebab dok umah dah takde usrah ngan tazkirah

dulu masuk usrah sampai lambat masuk kelas, nasib cikgu faham

usrah 2kali seminggu kat asrama

thanks kak

sayang akak

anies anessa said...

akak,cuba laa bincang pasal boleh ke baca ayat2 Al-Quran ketika dtg bulan...saya kadang2 keliru sbb ada guru saya kata boleh baca kalau dtg bulan asalkan niat zikir..betoi ker?

aliarosli said...

cakap pasal datang bulan

akak citelah ape yang boleh dan ape yang tak boleh dibuat

yelah,ade orang kate boleh, ade kate tak boleh

dah pening dah

qemaishak said...

bagus..bagus..beri peringatan sambil berblog, teruskan ya:)

forever love said...

ustazah.. solat jumaat pulak..

JIJI YU said...

ustazah2..nak tanye pasal hidayah..boleh tak

z a k w a n said...

Banyak nak tanya ni. Pasal warna rambut,pasal bacaan tak betul dalam sembahyang, pasal hukum pakai baju gambar binatang. dan lagi... tengah pikio jap.

Kuasai minda said...

Suka baca...
Ni le yang orang katakan memberi kesedaran secara bersahaja, berdakwah secara berhikmah.

Terima kasih...

NadiRah said...

eh,ustazah sunah!

Salfiza said...

sy suka segmen eh ustazah!
suka2~

Izamir Ridzwan said...

eh ustazah

Miss Ran said...

eh ustajah pulak..hehe cinta belom bce lg...hehe

Fakhrul1409 said...

assalamualaikum ustazah..sy mmg minat ustazah2 ni..ahahhaha..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

eh ustazah!

srikandi cinta said...

ustazah betul ke ni? wahh,,good ! :)

... said...

as salam..
hoho~ ustazah sunah =)
suka entri2 tazkirah ni ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.