Widget GengBlogger.com Ade Virus???


Tadi IR de cakap kat dak muncett, blog dak muncett tu ada virus. Kaspersky bagi warning. Masa tu tak terfikir pun nak tengok, sebab ingat cam malware biasa. Then...bukak blog sendirik. Erk!


Tu kotak widget pelawat GengBlogger.com. Hurmmm...ape yang berlaku ni Kon? Saya terpaksa buang kotak tu. Huhuhuhu...kalau da boleh betulkan ape yang berlaku, baru leh masukkan balik.

Saya sangat-sangat perlukan kotak ni walopun dia, dia, dia ni kata berat...FF, saya tak ternak ape-ape okie...ahahahaha~


MOH LE UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI

8 comments:

  1. wahahhaahhahha..sila buang!!...:P

    ReplyDelete
  2. td masuk blog ujang pon ada virus..kypersky bg warning..

    ReplyDelete
  3. saya da undi...hehe

    sun,betul ke?akk ade widget 2.waa
    serammm...ce try sun tgk blog akk leh x

    ReplyDelete
  4. hahahahha.........baru buang tu...ada ag tu tgh mengandung tu!

    ReplyDelete
  5. dah vote dah..... i pun realise yang my laptop ni selalu ter restrt sendiri. benci tau......dia tulis sebba nak prevent.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.