Widget GengBlogger.com Ade Virus??? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, April 12, 2011

Widget GengBlogger.com Ade Virus???


Tadi IR de cakap kat dak muncett, blog dak muncett tu ada virus. Kaspersky bagi warning. Masa tu tak terfikir pun nak tengok, sebab ingat cam malware biasa. Then...bukak blog sendirik. Erk!


Tu kotak widget pelawat GengBlogger.com. Hurmmm...ape yang berlaku ni Kon? Saya terpaksa buang kotak tu. Huhuhuhu...kalau da boleh betulkan ape yang berlaku, baru leh masukkan balik.

Saya sangat-sangat perlukan kotak ni walopun dia, dia, dia ni kata berat...FF, saya tak ternak ape-ape okie...ahahahaha~


MOH LE UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI

8 comments:

  1. wahahhaahhahha..sila buang!!...:P

    ReplyDelete
  2. td masuk blog ujang pon ada virus..kypersky bg warning..

    ReplyDelete
  3. saya da undi...hehe

    sun,betul ke?akk ade widget 2.waa
    serammm...ce try sun tgk blog akk leh x

    ReplyDelete
  4. hahahahha.........baru buang tu...ada ag tu tgh mengandung tu!

    ReplyDelete
  5. dah vote dah..... i pun realise yang my laptop ni selalu ter restrt sendiri. benci tau......dia tulis sebba nak prevent.

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad