BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, April 12, 2011

Widget GengBlogger.com Ade Virus???


Tadi IR de cakap kat dak muncett, blog dak muncett tu ada virus. Kaspersky bagi warning. Masa tu tak terfikir pun nak tengok, sebab ingat cam malware biasa. Then...bukak blog sendirik. Erk!


Tu kotak widget pelawat GengBlogger.com. Hurmmm...ape yang berlaku ni Kon? Saya terpaksa buang kotak tu. Huhuhuhu...kalau da boleh betulkan ape yang berlaku, baru leh masukkan balik.

Saya sangat-sangat perlukan kotak ni walopun dia, dia, dia ni kata berat...FF, saya tak ternak ape-ape okie...ahahahaha~


MOH LE UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI



8 comments:

darxniq said...

wahahhaahhahha..sila buang!!...:P

*47!k@# said...

td masuk blog ujang pon ada virus..kypersky bg warning..

pearl jade said...

saya da undi...hehe

sun,betul ke?akk ade widget 2.waa
serammm...ce try sun tgk blog akk leh x

KyêrulL said...

LOL

Fakhrul1409 said...

hahahahha.........baru buang tu...ada ag tu tgh mengandung tu!

Tasha said...

dah vote dah..... i pun realise yang my laptop ni selalu ter restrt sendiri. benci tau......dia tulis sebba nak prevent.

Izamir Ridzwan said...

anak dia buang habes dah?

b a m b a m ' s said...

baru nak letak... =.=!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.