BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, May 10, 2011

4...3...2...1... Ehh!


Mende lak ni?

Macam countdown lak kan?

Yang pasti bukan countdown "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 onnn youuuuu" okehhh! Hahahaha!

Sebenarnya, nak ucap tahniah kat jiran saya tuuu...

Sebab nombor yang cantik niii~

Sorilah, gambar tengah tu tak tau nape tak kuar-kuar..:p

1234

Teruskan menulis yang best-best kat blog yeee...

Lepas ni 12345 pulak okehhh?

Psssst, jangan lupa undi cheesecake dia kat SINI.


14 comments:

aliarosli said...

12345, boleh tue

kak sunah pun kejap je

mama comel said...

ahaa..thniah buat beliau!

AdyBudika said...

tahniah!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah...moga dia teruskan berblog dgn ceria

NadiRah said...

xde pon muka jiran akak @ kekasih akak..dah tukar gmbr ek?? hehhee

Miss Ran said...

tahniah..sunyi eh blog ni? hehe

~Kirin Selama Perak~ said...

semua nak tahniah.
kirin nak lain sikit..
congrate!
:D

waN Mohd Salim said...

mak aiiiiii beriban dah akak ... tahniah

cik heroin said...

cntik num ! sy nak jdi num 12345 la hahaha

Izamir Ridzwan said...

tahniah kepada beliau

en solo said...

tahniah tuan punya blog !!!~

Faris Adli said...

bila la nak dapat 1234....

AdyBudika said...

terima kasih buat yang wish :)

Aretikz said...

Pergh ~ memang hebat ^_^ saspek woo.. hehe..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.