BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, May 31, 2011

Alahai, Rajinnyeeeee Lahhhh~~~


Malam menjelang. Iffah segera kerling jam tangannya. Sudah lewat malam. Tapi matanya masih belum menunjukkan riak ingin lelap. Segera dipasang radio suka.fm secara online. Kini segalanya dihujung jari. Gigit jarilah peniaga yang menjual radio-radio di luar sana.

Lagu Nurul berkumandang kuat. Tajuknya tidak tahu. Tapi liriknya seperti ini   itulah air mata yang jatuh ke pipiku...sambung SINI.

****

aku merengus tanda protes terhadap dia. pagi-pagi buta dah kacau orang, apa nak jadi dengan budak ni sorang. haish..

aku bukan apa, bukan ada benda penting pon dia kejut aku. dia nak tanya pasal satu benda je,

"weh, ko ada tak? aku bosan ni,haha"

"siot jek, tahu lah ko dak "

"hahaha, lek ah"

bengang giler aku!! ...sambung SINI.

****

Rajin betul diorang tu. Gi la baca sambungan cite diorang. Hehehe. Semalam saya ada buat satu entri tentang keywords. Macam mana mengkreatifkan diri untuk membuat entri dengan menggunakan keywords yang orang search kat google hingga terjumpa blog kita.

Walaupun ada beberapa komen panas yang hinggap, tapi ada juga yang sporting untuk meneruskan cabaran. Dan saya setuju sangat dengan pendapat blogger Sembang Kemas tentang keywords dalam bentuk imej. Ye lahhhh, bila da dalam bentuk imej, takdenye nak tercapai ke blog kita.

Trafik pun tak mencanak sangat lah. Buat rugi je kannn macam ni....

P/S: Nasib baik tak jadi hulk.


7 comments:

Pojiekyra said...

yang minta nombor tue pown les kew..??

Qaseh dalia adelia said...

aiyak

Miss Ran said...

komen spe la tu

hehe ade gak org2 rajn

sunah
sembang kemas

mynameismy said...

heheheh..
nk buat tp tade keywords besh...T_T

waN Mohd Salim said...

hahaha sape tuuuuuuuuu

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

entri si naz ..hhehe


aah..kadang2 suka gak buat entry pasal keyword ..best2..time2 xde idea =P

[sutera kasih] said...

tak prnh buat entri keywords hehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.