BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 16, 2011

Akhirnya... Sempat Jugak...


Alhamdulillah.

Sebelum ni pernah cakap-cakap dengan Pak Cik Mat, nak nombor 55555. Tapi terlepas pulak nombor tu. Then, Pak Cik Mat kata tunggu 66666 lahhh... Erkkkk!!!

Tadi, saya menunggu jugak, takut terlepas. Sempat pulak tido kejap. Sampai mesej-mesej di YM tak terbalas. Kesian ada orang tu cakap sorang-sorang. Siap buat dialog sendiri. So sweet okehhhhhh...

Orait, kembali kepada tajuk perbincangan. Hahaha~ Alhamdulillah tadi sempat snap nombor ni...


Terima kasih ye kepada kamu-kamu semua yang datang berkunjung ke blog ni...


Cantik tak, cantik tak? :p Gambar asal kat SINI

Kalau cantik, meh la undi Strawberry Cheesecake kat SINI. ^_^


37 comments:

aDisH.sHidA said...

sapa yang dialog sorg2 tu..ehem ehem erk....tahniah sunah

cik heroin said...

sama sama hehe ^^,

Myra ^^ said...

tahniah sunah !

pRiNCe said...

prince sanggup keluar istana untuk mengucapkan tahniah pada kawan..
terharu x?hehe

salemaziz said...

congratz :)

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

err...ada lah...hehehe...terima kasih...

Sunah Mohammad said...

@cik heroin

hehehe...

Sunah Mohammad said...

@Myra ^^

terima kasih~ :)

Sunah Mohammad said...

@pRiNCe

wahhhhhhhhhhhhhhh~ sangat terharu, okeh!!! terima kasih~ ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh 66666

azila said...

Salam..sunah. k.zla punya kalo nak dpt nombor cantik cenggini tunggu 4 thn setengah lg..heheh.Tahniahhh:)

udin said...

wahhh.. terbaek lah.. tahniah2.. hehehe..

putERi-kAtEk said...

puyoooooooo......666666

NadiRah said...

cantik gmbr akak edit tu!!!!!

Sunah Mohammad said...

@salemaziz

terima kasih... :)

~Kirin Selama Perak~ said...

tahniah kak !
:)

Rozuan Ismail said...

sapelah yang bertuah tu ye.lepas ni target lagi tinggi la ye

fRaMe+LenSeS said...

wahhhh.. tahniah2.. :D tmpang gembira.. hehe

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

:)

Sunah Mohammad said...

@azila

salam kak zila..erk! 4 tahun setengah??? hahahah~ terima kasih akak~ :)

Sunah Mohammad said...

@udin

terima kasih udin... :)

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

ni bukan nombor ekor ye wind of change...

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

nad!!!! huhuhu...berapa jam akak edit... T_T terima kasih~

Sunah Mohammad said...

@~Kirin Selama Perak~

thanks KSP~

Sunah Mohammad said...

@Rozuan Ismail

err...lepas ni..hurmm...berapa eks..tak sasarkan mana2 target lagi.. :D

Sunah Mohammad said...

@fRaMe LenSeS

tumpang jek? belanja lah nadh...kungfu panda okehh...:p

Kathy Tuah said...

tahniah ktk ^^,

Fakhrul1409 said...

cun! cantek menarik tertarik sunah memang dabomm..hahahha

Izamir Ridzwan said...

boleh buat tikam dah no ni...?? wakaka

Citarasa Rinduan said...

wow..........
kak ayu pun agak2 bab no cantik tnggu 2-3 tahun lagi... baru dapat.hehehe

Achu said...

canteq....membayangkan sunah di situ....hehe

eja said...

waaa..tahniah sunah..=)

mas saari said...

cantik nombor tu!
tahniah sunah...

bersama kak Es said...

santekkk la nombor tu..
pasni tunggu 77777

Aretikz said...

tahniah ini bukn sal numba, tp.. tahniah ckp kat ym yg sweet sesangat.. haha..

Mat Gebu said...

Tahniahh sunahh..

EZAN IDMA said...

sesame

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.