BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, May 29, 2011

Angin... Bawa Rasa Ini Pergi...


Wind ... by =BlackJack0919 on deviantART

Dah, dah!

Kamu semua buat saya rasa nak menangis aje.

Mungkin ni perasaan yang datang hanya seketika, macam angin lalu. Kejap lagi angin akan bawak kekosongan ni pergi, bawak sekali rasa yang pelik tu. Bila angin dah bawak pergi, kena isi dengan rasa yang baru. Macam tu kan?

Okey, okey... Insya'Allah saya akan cuba isi semula kekosongan tu.

Sayang kamu ketat-ketat!

P/S: Sape ade hobi yang best, jom join segmen Sergeant Keroro kat SINI~


10 comments:

Dayana AZ said...

setakat hari ni, dah 3 orang dayana baca rasa kekosongan. dayana pun sama.
kenapa ea kak sunah ? :(
semangat dah kurang.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

adik sunah ok ke?huhu...naper ni?

sergeant keroro said...

angin akan datang membawa rasa itu pergi.

thanks kak sunah!

tak sabar nak tahu ape hobi kak sunah,hehe :)

aDisH.sHidA said...

sunah...tak mau mcm nie....kak pun masa drive td rasa jugak kosong..pk2 mgu lepas update entry dlm 3-4 je...sabar ye sunah cayang

salemaziz said...

kalo angin ribut, insyaAllah laju je rase tu pergi. hehe..
all the best untuk segmen hobi tu :D

Miss Ran said...

angin membawa bebunga sakura menceriakan suasana

mcm tula=P

mas saari said...

walaupun kita rasa kekosongan tapi dengan sokongan dan semangat dari kawan2 rasa kekosongan itu akan pergi seperti angin lalu...

best of luck sunah!

JIJI YU said...

jap2..meh aku wat tarian geng ragbi bagi ko semangat sikit..uuu wakala kala luku..wuuu

logorithm said...

Ini mesti termenonton Doraemon semalam...

Sunah Mohammad said...

@logorithm

hoh??? apa pulak.. ahahahah~ mana ada la pakcik!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.