Angin... Bawa Rasa Ini Pergi... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, May 29, 2011

Angin... Bawa Rasa Ini Pergi...


Wind ... by =BlackJack0919 on deviantART

Dah, dah!

Kamu semua buat saya rasa nak menangis aje.

Mungkin ni perasaan yang datang hanya seketika, macam angin lalu. Kejap lagi angin akan bawak kekosongan ni pergi, bawak sekali rasa yang pelik tu. Bila angin dah bawak pergi, kena isi dengan rasa yang baru. Macam tu kan?

Okey, okey... Insya'Allah saya akan cuba isi semula kekosongan tu.

Sayang kamu ketat-ketat!

P/S: Sape ade hobi yang best, jom join segmen Sergeant Keroro kat SINI~

10 comments:

  1. setakat hari ni, dah 3 orang dayana baca rasa kekosongan. dayana pun sama.
    kenapa ea kak sunah ? :(
    semangat dah kurang.

    ReplyDelete
  2. angin akan datang membawa rasa itu pergi.

    thanks kak sunah!

    tak sabar nak tahu ape hobi kak sunah,hehe :)

    ReplyDelete
  3. sunah...tak mau mcm nie....kak pun masa drive td rasa jugak kosong..pk2 mgu lepas update entry dlm 3-4 je...sabar ye sunah cayang

    ReplyDelete
  4. kalo angin ribut, insyaAllah laju je rase tu pergi. hehe..
    all the best untuk segmen hobi tu :D

    ReplyDelete
  5. angin membawa bebunga sakura menceriakan suasana

    mcm tula=P

    ReplyDelete
  6. walaupun kita rasa kekosongan tapi dengan sokongan dan semangat dari kawan2 rasa kekosongan itu akan pergi seperti angin lalu...

    best of luck sunah!

    ReplyDelete
  7. jap2..meh aku wat tarian geng ragbi bagi ko semangat sikit..uuu wakala kala luku..wuuu

    ReplyDelete
  8. Ini mesti termenonton Doraemon semalam...

    ReplyDelete
  9. @logorithm

    hoh??? apa pulak.. ahahahah~ mana ada la pakcik!

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad