BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 4, 2011

Best ke Jadi Lelaki??


Ini sebenarnya soalan ciput yang saya kemukakan untuk para lelaki dalam segmen Abang Fahrin yang INI.

Yang da jawab:


Sengaja saya bagi soalan ni...supaya masing-masing mensyukuri nikmat yang Allah dah bagi pada kita...tak kira kamu lelaki atau perempuan, kedua-duanya ada kelebihan masing-masing. Dan kedua-duanya punya kekurangan kerana kedua-duanya perlu melengkapi antara satu sama lain...

Bagi persoalan Best ker jadi pompuan?? pulak, rujuk jawapan saya di SINI.

Gambar oleh Mr. Danang

Jadi, tak perlu untuk lelaki menjadi perempuan, dan tak perlu untuk perempuan menjadi lelaki...jika kamu benar-benar faham fitrah kejadian yang Allah tentukan... 

Terima kasih~ :)  


14 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

heheh.. macam macam kak sunnah ni! <3

aliarosli said...

hehhehhhe, kak sunah bijak

Umar Faruq said...

ahaks.. malu i...

cik heroin said...

msing2 dh dtntukan kak snnah ^^,

KyêrulL said...

(-__-) betul

fRaMe+LenSeS said...

hihi.. nice one, ;)

Pembawa_Wacana said...

Kak Sunah....cool~~

risa said...

terbaek lah dik nonnn...ai like

Citarasa Rinduan said...

yang penting kak ayu suka diri kak ayu sendiri.............

Miss Ran said...

suke..tkde pompuan tkde lki..bgitu juge sbliknye

sunah tkmo g gath tu...sbb asyik kua..org mra=(

-xdeath said...

orang jahil je nak ubah2 jantina.. bersyukur kita dapat jadi lelaki.

nazirulhazwan~ said...

jadi lelaki la best.noktah~ hahahaha
key point takyah beranak, sakit=(

bersama kak Es said...

terbaeekkk!!

athirah said...

x on ym ke?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.