BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, May 24, 2011

Boleh Tengok Gambar Che Mat Gebu?


Ada orang tanya saya...

Boleh tengok gambar Che Mat Gebu?

Erk! Camne nak jawab ni??? Dah la nak jawapan spontan dan segera. Manalah sempat saya nak jawab time tu gak, kene tanya Pak Cik Mat dulu lahhh...

So, pagi tadi tanya Pak Cik Mat, soklan yang sama orang tu bagi.

Nak tau Pak Cik Mat kata apa?


"Haipp, tak boleh..."


Err...maaf ye awak, tak boleh...

Pak Cik Mat tak bagi... Huhuhu...

Hurm...? Sape yang tanya...?

Sape lagi... Awak lerr...

Ade orang lain lagi eh yang nak tengok gambar Che Mat Gebu?

Tak kisahlah, yang penting awak tuuu...

Yang search ni haa...

Gambar dari akaun histats... Sila abaikan keywords yang pelik-pelik...

Hehehe... Maaf ye... Kalo nak tengok Che Mat Gebu gak, jom Sedenak, jom! Bukan takat Pak Cik Mat, Kak Limah pun adooo~ :p


16 comments:

MyraAyreen ^^ said...

harrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .
senah pujuk2 lah che mat gegebus tu .
nak tengok gambo che mat gegebus tu . elelelele .

Sunah Mohammad said...

@MyraAyreen ^^

hahahahhaha~ awak ke yang carik???? :p

JIJI YU said...

nak wat camne ek nak cari cenggitu

HonEyBuNNy said...

hehe...

kelakar lah...kui3..

Sis-Lin said...

kekekeke,,,trade mark PCM tetap jari2 manis dia oke..hahahahaaaaaaaa

Faizal Fredley said...

teringin gak nak tgk pic mat gebusss...

cik pulau said...

ehhmm.bila la boleh jumpa dengan PCM yer.huhu

mynameismy said...

ngeh2....

bersama kak Es said...

akak tak kisah tgk ke tak..
nampak tiffin biru tu pun dah cukup :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak pun teringin nak tgk.tp teringin nak jmp sekali la..

~Kirin Selama Perak~ said...

teringin tengok muka kak sunah~
:(

azila said...

haippp...mana boleh.hak cipta terpelihara kan en mat..hehhe.

noraim said...

salam sis.

laaa, igtkan ade blogger yg request. huhu. kalo ade blh tumpang sekaki nk tgk. hihi.

akid said...

mat gebu mungkin selamanya kekal misteriiii

mas saari said...

teringin jumpa sunah dan chef mat!

CikMas Land said...

Puas jemah google, x jumpa pon gbr che mat ni... Hihi.. Kena g sedenak ni..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.