BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Comelnya Header Dia! #2


Abaikan background pink tu...hahaha~


So, sambung lagi... Eh, jap-jap! Nak header percuma? Jenguk blog NI. Dia bagi header percuma wooo~ Header yang dia buat pun cantik-cantik je... Ada yang join ni, header diorang dibuat oleh dia gak. Free of charge! Tapiii, de syarat-syaratnye~ Tengok sendiri kat SINI ye.

Okehhh, sambung kritik!

















Yang tak sempat join tu jangan la mengamuk... Lenkali kita wat lagi eks~ Hehehe... Ada lagi yang akan menyusul lepas ni... :)


11 comments:

YAYA AZURA said...

link kak yaya tak de pun...huhu..*sedey

nur amalina athman said...

wah..terima kasih kak sunah..:D

mynameismy said...

sunah buat segmen?? ala training 2 hari tak sempat nak join...-.-'

bersama kak Es said...

laa..dah tutup ke?

Fariza Othman said...

ok sedia untuk di komen!!!

ekkkkk

JIJI YU said...

aku agak je la..kalo bukan kaki die pon dah benda tu kan aurat..ehehe

MyraAyreen ^^ said...

saje jea nak bagitau Cik Sunah, yang Cik Sunah jadi heroin dalam kisah Merapu saya kali ni , eheheheehehe .

http://secungkildukaku.blogspot.com/2011/05/oh-tertipu.html

Kei Seichi said...

thanks kak sunah sebab tolong promote blog saya.. =)

Sunah Mohammad said...

@Kei Seichi

sama-sama..ramai yang buat dengan kei seichi.. :)

Kei Seichi said...

boleh la..ramai la jugak..bende free kan..
saya pulak tak sempat nak join..hehe

Sunah Mohammad said...

@Kei Seichi

takpe, lenkali leh join kalo ade geng2 yang buat... ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.