BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 18, 2011

Dah Jam 12 Lebih...


Masa mula menaip, 12.07 pagi.

Sebenarnya da penat. Semalam tido lewat dan bangun awal. Ni nape tak tido lagi ni? Saja nak tunggu pukul 12 lahhhh... PCM pun tak tido lagi tu. Dia tu sampai esok pun boleh berjaga lagi. Kak Limah kan adooo teman dia...kita ni Kak Limah takmooo. Hahaha~ Pssst, dia tak dapat tido mesti sebab Khamis ni nak masuk radio nkoooo~~ Tak percaya? Terjah la blog dia tuuu...

Uiks, kalo da penat tu tido la kan. Kesihatan kena jaga, da sakit-sakit belakang, lenguh-lenguh bahu, tegang urat semua, masih nak berusaha bukak mata yang macam da melekat. Erkkk! Kang esok-esok sakit sape susah? Kamu-kamu jugakkk...

Berblog pun ada limit jugak eks? Adooo...sedangkan abang Fahrin yang aktif berblog tu pun kata kena jaga kesihatan, takut kena darah tinggi, apatah lagi yang sihat-sihat ni. Nak tunggu sakit baru nak berpantang ke? Eh, berpantang pulak...berjaga-jaga...eh, ape-ape je lah kann... Asalkan bawak maksud pandai jaga diri...err, boleh ke? Boleh lah...

So, jom tido jom... TAPIIIII!!! Sebelum tuuuuuuuuuu, undi dulu eks kat SINI ngan SINI. Hehehe... Terima kasih~ 

Nite~ Salam sayang dari Jeneral SSS.com...


9 comments:

AdyBudika said...

jaga diri k..take care...sayangi diri anda..kerana ada insan lain turut sayang diri anda

cik pulau said...

nyte kembar...
lalala~

Mat Gebu said...

sama lah kita...selamat hari raya yeaa...maaf zahir batinn....

cik heroin said...

gtniteee ^^

Aretikz said...

apa yg beta nak cakap pagi2 ni ya? selamat bangun tidur.. haha..

fRaMe+LenSeS said...

p tdoQ la boss.. sat boss sakit cheQ nak p cari keja kat mana? :P

forever love said...

hehe.. atq tido kul 1259 mlm td.. hihi

mynameismy said...

my sampai subuh xdpt tido...T_T

bersama kak Es said...

lambat nya tido..
jgn terlajak subuh daaaa

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.