BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 2, 2011

Di Sebalik "Osama Laden Berjaya Dibunuh"


Kenapa dengan Osama???

Sekarang ni heboh tentang Amerika dah berjaya membunuh Osama bin Laden. Dah siap semadikan pulak kat tengah laut. Tapiii...mana gambar wehhh, susah betul saya nak percaya! Entah lerr...tentang kewujudan Osama pun sebenarnya menjadi tanya-tanya. Kalo rajin, gi search satu video kat youtube tentang New World Order...ada satu part yang kata Osama ni tak wujud...cuma sesuatu yang diwujudkan oleh Amerika dan geng-geng diorang jee...

Hurmmm... Berat, berat! Abaikan yang tu sat, ni nak cite sal kematian Osama.

Tadi sorang blogger ni post kat satu group blogger, dan title entri tu memang menarik perhatian saya... sebab ape? Sebab benda tu la yang bermain-main dalam fikiran saya. Hurmmm...

Nak tau ape yang diceritakan dalam entri tu? Klik SINI.


13 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

propa je kot akak :(

Pijahh' de-Arr said...

konspirasi..kot~~

Faris Adli said...

apabila kita menerima sesuatu berita terutamanya berita berkaitan amerika dan orang Islam, jangan percaya dulu..selidik dulu..dah sahih baru percaya

Lulu Rahman said...

penuh dusta :D

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

hurmm...mungkin..

Sunah Mohammad said...

@Pijahh' de-Arr

konspirasi..tu pun salah satu..

Sunah Mohammad said...

@Faris Adli

yup, betul tu faris..

Sunah Mohammad said...

@Lulu Rahman

huhuhu...mana yang betul?

miss flora said...

konpius..

Wan Gerrard said...

hmm sedara saya nama osama :P

Amin Zaki said...

cuba rujuk blog saya, ada kisah pasal benda nie.... http://aminz88.blogspot.com/

Hansyirah Takezur said...

mcm2 la US ni..
mmg la diorang kejam..
:(

alongxp said...

yee...tu cerita nak tutup kebenaran tragedi 11 september je... kan da kantoi...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.