Di Sebalik "Osama Laden Berjaya Dibunuh" - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, May 2, 2011

Di Sebalik "Osama Laden Berjaya Dibunuh"


Kenapa dengan Osama???

Sekarang ni heboh tentang Amerika dah berjaya membunuh Osama bin Laden. Dah siap semadikan pulak kat tengah laut. Tapiii...mana gambar wehhh, susah betul saya nak percaya! Entah lerr...tentang kewujudan Osama pun sebenarnya menjadi tanya-tanya. Kalo rajin, gi search satu video kat youtube tentang New World Order...ada satu part yang kata Osama ni tak wujud...cuma sesuatu yang diwujudkan oleh Amerika dan geng-geng diorang jee...

Hurmmm... Berat, berat! Abaikan yang tu sat, ni nak cite sal kematian Osama.

Tadi sorang blogger ni post kat satu group blogger, dan title entri tu memang menarik perhatian saya... sebab ape? Sebab benda tu la yang bermain-main dalam fikiran saya. Hurmmm...

Nak tau ape yang diceritakan dalam entri tu? Klik SINI.

13 comments:

  1. apabila kita menerima sesuatu berita terutamanya berita berkaitan amerika dan orang Islam, jangan percaya dulu..selidik dulu..dah sahih baru percaya

    ReplyDelete
  2. cuba rujuk blog saya, ada kisah pasal benda nie.... http://aminz88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mcm2 la US ni..
    mmg la diorang kejam..
    :(

    ReplyDelete
  4. yee...tu cerita nak tutup kebenaran tragedi 11 september je... kan da kantoi...

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad