Di Sebalik "Osama Laden Berjaya Dibunuh"

May 02, 2011


Kenapa dengan Osama???

Sekarang ni heboh tentang Amerika dah berjaya membunuh Osama bin Laden. Dah siap semadikan pulak kat tengah laut. Tapiii...mana gambar wehhh, susah betul saya nak percaya! Entah lerr...tentang kewujudan Osama pun sebenarnya menjadi tanya-tanya. Kalo rajin, gi search satu video kat youtube tentang New World Order...ada satu part yang kata Osama ni tak wujud...cuma sesuatu yang diwujudkan oleh Amerika dan geng-geng diorang jee...

Hurmmm... Berat, berat! Abaikan yang tu sat, ni nak cite sal kematian Osama.

Tadi sorang blogger ni post kat satu group blogger, dan title entri tu memang menarik perhatian saya... sebab ape? Sebab benda tu la yang bermain-main dalam fikiran saya. Hurmmm...

Nak tau ape yang diceritakan dalam entri tu? Klik SINI.

You Might Also Like

13 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com