Monday, May 2, 2011

Di Sebalik "Osama Laden Berjaya Dibunuh"


Kenapa dengan Osama???

Sekarang ni heboh tentang Amerika dah berjaya membunuh Osama bin Laden. Dah siap semadikan pulak kat tengah laut. Tapiii...mana gambar wehhh, susah betul saya nak percaya! Entah lerr...tentang kewujudan Osama pun sebenarnya menjadi tanya-tanya. Kalo rajin, gi search satu video kat youtube tentang New World Order...ada satu part yang kata Osama ni tak wujud...cuma sesuatu yang diwujudkan oleh Amerika dan geng-geng diorang jee...

Hurmmm... Berat, berat! Abaikan yang tu sat, ni nak cite sal kematian Osama.

Tadi sorang blogger ni post kat satu group blogger, dan title entri tu memang menarik perhatian saya... sebab ape? Sebab benda tu la yang bermain-main dalam fikiran saya. Hurmmm...

Nak tau ape yang diceritakan dalam entri tu? Klik SINI.

13 comments:
Write Comments
  1. apabila kita menerima sesuatu berita terutamanya berita berkaitan amerika dan orang Islam, jangan percaya dulu..selidik dulu..dah sahih baru percaya

    ReplyDelete
  2. cuba rujuk blog saya, ada kisah pasal benda nie.... http://aminz88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mcm2 la US ni..
    mmg la diorang kejam..
    :(

    ReplyDelete
  4. yee...tu cerita nak tutup kebenaran tragedi 11 september je... kan da kantoi...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com