BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Diorang Nak Tau, Best ke Header Diorang? #1


Releksss... Tak tutup lagi...

Masa untuk kutuk kaw-kaw punya~ Nak puji, nak hentam, nak bagi pandangan, nak bagi cadangan, ape-ape je lah... Bagi je, untuk header okie~ Bukan benda lain... Yang lain tu cite belakang. Hehehe. Mana tau ada benda yang boleh diubah tang header sedia ada tu...

So, jom lah~ Sini, sini...

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://solomolo.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://www.duniafaris.com/segmen/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku/

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://www.adybudika.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://mawarmawarputih.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://kebosanankehidupan.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/05/155-sunah-sakura-tanya-best-ke-header.html

http://aainaa4a.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://www.penulissenja.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-151-sunah-sakura-tanya-best-ke.html

http://zaft3.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

http://farhanhanif.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Asalkan tak kutuk sampai menangis sudahhh...

Ade lagi... Lepas ni sambung eks~ Gi kritik diorang dulu~


6 comments:

aDisH.sHidA said...

xde dlm nie ahahhahahaa

Faris Adli said...

ala memang la kena kutuk sebab semua orang header lawa2..ada gambar2..dunia faris just teks semata-mata je

daddyzkool said...

tak boleh join ,tak reti nak buat header lagi....kiki

Fariza Othman said...

abis dah, semua kne kritik. hahahaha

Farhan Hanif said...

thanks...nak kritik tp diorg punya superb2 belaka...xjd nk kritik

Semut Hitam said...

Header aku.. Fahmi Mahat buat jugak....

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.