BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 16, 2011

Dua Blogger Anak Encik Saari, Terima Kasih!


Terharu...

Kakak ni memang selalu mai sini. Komen-komen. Siapa tak kenal dia? Dia rajin blogwalking wooo...

Klik header untuk ke blog kakak ni...

Dan kemudian, tadi pagi dalam entry Tolong Jangan Pelik-pelik... T_T ada seorang lagi blogger dengan surname yang sama komen kat entri tu. Erk~ Terus pi terjah blog dia. Then tanya, akak ni adik-beradik kak Mas Saari ke??? Dia cakap, tepatttt sekali...!!! Wahhhh...seronok pulak! Hehehe...

Klik header ni pulak untuk ke blog kakak lagi satu...

Terima kasih kepada kak Mas dan kak Sal... :)

Best kan kalau adik-beradik kita aktif berblog jugakkk~ :)

Uiks, da undi lom hari ni???

Meh, meh...undi Strawberry Cheesecake yang sedap ni...SINI, SINI.

Terima kasih~ ^_^


17 comments:

Rozuan Ismail said...

tahniah blogger teratak kasih!suka blgo dia!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

blog kak mas byk nasihat ;)
orgnye lembut je ehehe..mcm sunah jugak la..

mas saari said...

terima kasih 1000x sunah!
akak terharu sangat!
Kak Sal tu Along Kak Mas...hehehe

fRaMe+LenSeS said...

laa.. betoi upanya depa adik badik.. wahhh.. kagum2.. :D

NadiRah said...

wahhh....! g terjah sat..

Sunah Mohammad said...

@Rozuan Ismail

:)

Sunah Mohammad said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

errr...macam saya keee kak?

Sunah Mohammad said...

@mas saari

wahhh...tadi kan saya nak tanya mana satu kakak...adehhh...da publish da...hahaha~ terima kasih akak berdua sebab sudi singgah blog ni... :)

Sunah Mohammad said...

@fRaMe LenSeS

kan, kan, kan...

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

sila-sila.. :)

cik pulau said...

kak mas tu kenal masa gath kat putrajaya....
errr.. yang second tu blom terjah lagi...
nak berenang ke sana jap...
hehehe..

azila said...

oo..br k.zla tau tu kakak Mas.hehe..terjah gakla pasni

qasehraihan said...

blog kak mas tu mmg besttt...
best a sunah buat rview..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/dah-meminjam-tu-reti-retila-nak-bayar.html

Cik Sue said...

wahhh..tumpang glamer my sista...he3..bukan dua jer sunah ada tiga tau..hak2.. =D

Erra Kyra said...

baca terus terfolo sini...huhu








jemput la datang uma sy lak...^^

Sal Saari said...

wahhh..terharunya..
mekasih sunah sudi review blog akak
yang baru nak bertatih ni..

p@kcikLie said...

mas ngan sal tu adik beradik yer...emmh..baru ku tahu.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.