Monday, May 16, 2011

Dua Blogger Anak Encik Saari, Terima Kasih!


Terharu...

Kakak ni memang selalu mai sini. Komen-komen. Siapa tak kenal dia? Dia rajin blogwalking wooo...

Klik header untuk ke blog kakak ni...

Dan kemudian, tadi pagi dalam entry Tolong Jangan Pelik-pelik... T_T ada seorang lagi blogger dengan surname yang sama komen kat entri tu. Erk~ Terus pi terjah blog dia. Then tanya, akak ni adik-beradik kak Mas Saari ke??? Dia cakap, tepatttt sekali...!!! Wahhhh...seronok pulak! Hehehe...

Klik header ni pulak untuk ke blog kakak lagi satu...

Terima kasih kepada kak Mas dan kak Sal... :)

Best kan kalau adik-beradik kita aktif berblog jugakkk~ :)

Uiks, da undi lom hari ni???

Meh, meh...undi Strawberry Cheesecake yang sedap ni...SINI, SINI.

Terima kasih~ ^_^

17 comments:
Write Comments
  1. tahniah blogger teratak kasih!suka blgo dia!

    ReplyDelete
  2. blog kak mas byk nasihat ;)
    orgnye lembut je ehehe..mcm sunah jugak la..

    ReplyDelete
  3. terima kasih 1000x sunah!
    akak terharu sangat!
    Kak Sal tu Along Kak Mas...hehehe

    ReplyDelete
  4. laa.. betoi upanya depa adik badik.. wahhh.. kagum2.. :D

    ReplyDelete
  5. @mas saari

    wahhh...tadi kan saya nak tanya mana satu kakak...adehhh...da publish da...hahaha~ terima kasih akak berdua sebab sudi singgah blog ni... :)

    ReplyDelete
  6. kak mas tu kenal masa gath kat putrajaya....
    errr.. yang second tu blom terjah lagi...
    nak berenang ke sana jap...
    hehehe..

    ReplyDelete
  7. oo..br k.zla tau tu kakak Mas.hehe..terjah gakla pasni

    ReplyDelete
  8. blog kak mas tu mmg besttt...
    best a sunah buat rview..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/dah-meminjam-tu-reti-retila-nak-bayar.html

    ReplyDelete
  9. wahhh..tumpang glamer my sista...he3..bukan dua jer sunah ada tiga tau..hak2.. =D

    ReplyDelete
  10. baca terus terfolo sini...huhu








    jemput la datang uma sy lak...^^

    ReplyDelete
  11. wahhh..terharunya..
    mekasih sunah sudi review blog akak
    yang baru nak bertatih ni..

    ReplyDelete
  12. mas ngan sal tu adik beradik yer...emmh..baru ku tahu.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com