Dua Blogger Anak Encik Saari, Terima Kasih!

May 16, 2011


Terharu...

Kakak ni memang selalu mai sini. Komen-komen. Siapa tak kenal dia? Dia rajin blogwalking wooo...

Klik header untuk ke blog kakak ni...

Dan kemudian, tadi pagi dalam entry Tolong Jangan Pelik-pelik... T_T ada seorang lagi blogger dengan surname yang sama komen kat entri tu. Erk~ Terus pi terjah blog dia. Then tanya, akak ni adik-beradik kak Mas Saari ke??? Dia cakap, tepatttt sekali...!!! Wahhhh...seronok pulak! Hehehe...

Klik header ni pulak untuk ke blog kakak lagi satu...

Terima kasih kepada kak Mas dan kak Sal... :)

Best kan kalau adik-beradik kita aktif berblog jugakkk~ :)

Uiks, da undi lom hari ni???

Meh, meh...undi Strawberry Cheesecake yang sedap ni...SINI, SINI.

Terima kasih~ ^_^

You Might Also Like

17 Comments

  1. tahniah blogger teratak kasih!suka blgo dia!

    ReplyDelete
  2. blog kak mas byk nasihat ;)
    orgnye lembut je ehehe..mcm sunah jugak la..

    ReplyDelete
  3. terima kasih 1000x sunah!
    akak terharu sangat!
    Kak Sal tu Along Kak Mas...hehehe

    ReplyDelete
  4. laa.. betoi upanya depa adik badik.. wahhh.. kagum2.. :D

    ReplyDelete
  5. @mas saari

    wahhh...tadi kan saya nak tanya mana satu kakak...adehhh...da publish da...hahaha~ terima kasih akak berdua sebab sudi singgah blog ni... :)

    ReplyDelete
  6. kak mas tu kenal masa gath kat putrajaya....
    errr.. yang second tu blom terjah lagi...
    nak berenang ke sana jap...
    hehehe..

    ReplyDelete
  7. oo..br k.zla tau tu kakak Mas.hehe..terjah gakla pasni

    ReplyDelete
  8. blog kak mas tu mmg besttt...
    best a sunah buat rview..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/dah-meminjam-tu-reti-retila-nak-bayar.html

    ReplyDelete
  9. wahhh..tumpang glamer my sista...he3..bukan dua jer sunah ada tiga tau..hak2.. =D

    ReplyDelete
  10. baca terus terfolo sini...huhu








    jemput la datang uma sy lak...^^

    ReplyDelete
  11. wahhh..terharunya..
    mekasih sunah sudi review blog akak
    yang baru nak bertatih ni..

    ReplyDelete
  12. mas ngan sal tu adik beradik yer...emmh..baru ku tahu.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com