Entri Berbalas-balas, Okie Ke?

May 20, 2011


Bukan berbalas pantun! Hahaha~

Tak sangka pulak. Ada yang buat entri balas untuk entri Brother Papa Roti Hemsemmm tadi. Entri sape? Pandai-pandai lah carik kat merata ruang dalam blog ni yeee...mesti nampak tajuk entri yang lebih kurang cam PENTIRU tak bertauliah tu. :p

Haa...tu mungkin boleh kita kategorikan sebagai salah satu seni dalam blogging. Wahhhhhh... Suka hati je kan nak kategori-kategori. Tadi tu sebenarnya takde idea nak buat entri ape, tanya housemates, nak buat entri ape yeee... Diorang bagi la tajuk terus. Maka, terjadilah entri yang macam merapu jee tadi. Erk, saya ada selitkan sesuatu kan, kan, kan? Tak mengarut kosong je kannn...? Ye ke ade??? Takpelah kalo tak tercapai info tu. Maaf kalo merapu semata-mata eks~ Huhuhu...

Tapi kannn...bila tanya blogger yang buat entri balas tentang brother Papa Roti tu, dia kata dia dapat idea dari entri tadi. Haa...betul la kata blogger-blogger otai macam Fahrin Ashaari dan Izamir Ridzwan, dapatkan idea dari entri rakan-rakan blogger lain kalo da takde idea sangat. Merapu? Takpe...bukan semua entri merapu kan?

So, entri berbalas-balas pun okie la kan asalkan ada benda yang walau pun tak banyak, sikit pun jadilah untuk kita kongsi dengan pembaca...janji entri tu bukan entri maki hamun sudahlah yeee~

P/S: Jom undi untuk hari ni pulak. Kat SINI dan SINI. Terima kasih~ Sayang awak lebeyyy~

You Might Also Like

11 Comments

  1. mana2. jom kta mmblas jgk k snah kekeke

    ReplyDelete
  2. siap undi akak saye yang comel

    jangan buat copy paste dah la hehee

    ReplyDelete
  3. yup2~ kdg2 klu dh kering idea, tetibe dpt idea dr entry blogger lain.. tp kena pandai edit dan ubah ikut style kita.. ^_^

    ReplyDelete
  4. ooooo..nanti adam tiru abis la entry akak..hehehe

    ReplyDelete
  5. moring sayangku sunnah..
    kak ayu like berbalas2...

    best tau,,

    ReplyDelete
  6. kekeke

    sunah suke like page bukan2...mcm2 page kt fb die like=P

    ReplyDelete
  7. hihihi.. berbalas2 yang tatahan tu.. hehe. :D hebat2..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com