Friday, May 20, 2011

Entri Berbalas-balas, Okie Ke?


Bukan berbalas pantun! Hahaha~

Tak sangka pulak. Ada yang buat entri balas untuk entri Brother Papa Roti Hemsemmm tadi. Entri sape? Pandai-pandai lah carik kat merata ruang dalam blog ni yeee...mesti nampak tajuk entri yang lebih kurang cam PENTIRU tak bertauliah tu. :p

Haa...tu mungkin boleh kita kategorikan sebagai salah satu seni dalam blogging. Wahhhhhh... Suka hati je kan nak kategori-kategori. Tadi tu sebenarnya takde idea nak buat entri ape, tanya housemates, nak buat entri ape yeee... Diorang bagi la tajuk terus. Maka, terjadilah entri yang macam merapu jee tadi. Erk, saya ada selitkan sesuatu kan, kan, kan? Tak mengarut kosong je kannn...? Ye ke ade??? Takpelah kalo tak tercapai info tu. Maaf kalo merapu semata-mata eks~ Huhuhu...

Tapi kannn...bila tanya blogger yang buat entri balas tentang brother Papa Roti tu, dia kata dia dapat idea dari entri tadi. Haa...betul la kata blogger-blogger otai macam Fahrin Ashaari dan Izamir Ridzwan, dapatkan idea dari entri rakan-rakan blogger lain kalo da takde idea sangat. Merapu? Takpe...bukan semua entri merapu kan?

So, entri berbalas-balas pun okie la kan asalkan ada benda yang walau pun tak banyak, sikit pun jadilah untuk kita kongsi dengan pembaca...janji entri tu bukan entri maki hamun sudahlah yeee~

P/S: Jom undi untuk hari ni pulak. Kat SINI dan SINI. Terima kasih~ Sayang awak lebeyyy~

11 comments:
Write Comments
  1. mana2. jom kta mmblas jgk k snah kekeke

    ReplyDelete
  2. siap undi akak saye yang comel

    jangan buat copy paste dah la hehee

    ReplyDelete
  3. yup2~ kdg2 klu dh kering idea, tetibe dpt idea dr entry blogger lain.. tp kena pandai edit dan ubah ikut style kita.. ^_^

    ReplyDelete
  4. ooooo..nanti adam tiru abis la entry akak..hehehe

    ReplyDelete
  5. moring sayangku sunnah..
    kak ayu like berbalas2...

    best tau,,

    ReplyDelete
  6. kekeke

    sunah suke like page bukan2...mcm2 page kt fb die like=P

    ReplyDelete
  7. hihihi.. berbalas2 yang tatahan tu.. hehe. :D hebat2..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com