BLOG ENCIK SUAMI

Friday, May 20, 2011

Entri Berbalas-balas, Okie Ke?


Bukan berbalas pantun! Hahaha~

Tak sangka pulak. Ada yang buat entri balas untuk entri Brother Papa Roti Hemsemmm tadi. Entri sape? Pandai-pandai lah carik kat merata ruang dalam blog ni yeee...mesti nampak tajuk entri yang lebih kurang cam PENTIRU tak bertauliah tu. :p

Haa...tu mungkin boleh kita kategorikan sebagai salah satu seni dalam blogging. Wahhhhhh... Suka hati je kan nak kategori-kategori. Tadi tu sebenarnya takde idea nak buat entri ape, tanya housemates, nak buat entri ape yeee... Diorang bagi la tajuk terus. Maka, terjadilah entri yang macam merapu jee tadi. Erk, saya ada selitkan sesuatu kan, kan, kan? Tak mengarut kosong je kannn...? Ye ke ade??? Takpelah kalo tak tercapai info tu. Maaf kalo merapu semata-mata eks~ Huhuhu...

Tapi kannn...bila tanya blogger yang buat entri balas tentang brother Papa Roti tu, dia kata dia dapat idea dari entri tadi. Haa...betul la kata blogger-blogger otai macam Fahrin Ashaari dan Izamir Ridzwan, dapatkan idea dari entri rakan-rakan blogger lain kalo da takde idea sangat. Merapu? Takpe...bukan semua entri merapu kan?

So, entri berbalas-balas pun okie la kan asalkan ada benda yang walau pun tak banyak, sikit pun jadilah untuk kita kongsi dengan pembaca...janji entri tu bukan entri maki hamun sudahlah yeee~

P/S: Jom undi untuk hari ni pulak. Kat SINI dan SINI. Terima kasih~ Sayang awak lebeyyy~


11 comments:

AdyBudika said...

mane2..ish2

Faris Adli said...

itu pentingnya blogwalking

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

entah, mana eks~~

Sunah Mohammad said...

@Faris Adli

yup! betul~

cik heroin said...

mana2. jom kta mmblas jgk k snah kekeke

waN Mohd Salim said...

siap undi akak saye yang comel

jangan buat copy paste dah la hehee

NuSaNa NoSa 91 said...

yup2~ kdg2 klu dh kering idea, tetibe dpt idea dr entry blogger lain.. tp kena pandai edit dan ubah ikut style kita.. ^_^

Adam Zulhilmi said...

ooooo..nanti adam tiru abis la entry akak..hehehe

Citarasa Rinduan said...

moring sayangku sunnah..
kak ayu like berbalas2...

best tau,,

Miss Ran said...

kekeke

sunah suke like page bukan2...mcm2 page kt fb die like=P

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. berbalas2 yang tatahan tu.. hehe. :D hebat2..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.