BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, May 29, 2011

Warna Hidup!


I Wanna Life by ~Arnosferatu on deviantART

Hidup ini penuh dengan warna
Setiap warna itu berbeza makna

Warna-warna itu mengajar kita
Membisik rahsia tentang dunia

Apa sebenarnya di sebalik warna
Yang tertulis di sebelah sana

Bukan hanya satu warna
Tetapi berbagai-bagai warna...

P/S: Jom undi pakcik blogger saya di SINI dan abang blogger saya di SINI


9 comments:

azwa amani said...

suka warna... :)

Pijahh' de-Arr said...

cantik

sergeant keroro said...

mase kecik dulu suke main dengan pensil warna. hehe

kak sunah, jom join segmen saya kalau tak keberatan.

thanks! =)

Sunah Mohammad said...

@sergeant keroro

nanti akak join insya'Allah.. takde hobi skang ni.. ahahhahaha~

Faris Adli said...

dunia faris...mewarnai duniamu ;-)

JIJI YU said...

kalo satu warna je tak meriah

Kak Aya said...

kehidupan yang pelbagai cerita....ada warna ceria ada warna pudar..tapi tetap memberikan pengajaran dan pengalaman hidup.

Pojiekyra said...

kehidupan diibaratkan warna warni jua hehe

RedVixen said...

yup! hidup takde warna sangat boring!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.