Hari Kawen Sedunia~~~ - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, May 1, 2011

Hari Kawen Sedunia~~~


Ini gambar orang INI kawen dulu...

Maaf, hari ni pun akan bizi.

Pagi-pagi ni nak bersiap-siap. Nak gi kawen.

Eh, bukan, bukan! Nak gi kenduri kawen je...hehehe.

Ade dua rumah, kat Gelang Patah dengan Segamat. Insya'Allah takde aral melintang, sampai lah ke kedua-dua rumah senior tu...

Ramainye da kawen, Ujang ngan kak Yana pun da kawen. Esok majlis Ujang lak. Habislah ang Ujang...da tamat zaman bujang. Da takleh nakal-nakal dah...ke makin nakal  (baca: makin kuat kentut) nanti Ujang oi? Hahaha~ Tak sabar lak nak tengok update pasangan pengantin kat blog masing-masing bila da disatukan dengan ikatan yang sah sebagai suami isteri...

Buat Ujang dan senior-senior lain yang da kawen dan bakal kawen jap lagi, moga masjid yang dibina kekal hingga ke syurgaNya...ameen...

P/S: Sape-sape nak kawen gak bila-bila masa akan datang, jom undi SINI!!!

6 comments:

  1. as salam..
    ameen..
    hoho. mula2 dapat tengok yana punya dulu agaknya

    XD

    pastu hari selasa, ujang punya'


    XP

    ReplyDelete
  2. saya sudah undi nak kasi 2 olang itu cepat2 kawen :D

    ReplyDelete
  3. ye saya nak kawennnnnnnnnnnnnnnnnn

    jeles, jeles

    nak gak kawen, hhahahhaaha

    ReplyDelete
  4. nak kawen gak..tapi tak tau bila..whahahaa

    ReplyDelete
  5. Kak sunah bila nak kawin pulak?
    :DD

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad