Hari Kawen Sedunia~~~


Ini gambar orang INI kawen dulu...

Maaf, hari ni pun akan bizi.

Pagi-pagi ni nak bersiap-siap. Nak gi kawen.

Eh, bukan, bukan! Nak gi kenduri kawen je...hehehe.

Ade dua rumah, kat Gelang Patah dengan Segamat. Insya'Allah takde aral melintang, sampai lah ke kedua-dua rumah senior tu...

Ramainye da kawen, Ujang ngan kak Yana pun da kawen. Esok majlis Ujang lak. Habislah ang Ujang...da tamat zaman bujang. Da takleh nakal-nakal dah...ke makin nakal  (baca: makin kuat kentut) nanti Ujang oi? Hahaha~ Tak sabar lak nak tengok update pasangan pengantin kat blog masing-masing bila da disatukan dengan ikatan yang sah sebagai suami isteri...

Buat Ujang dan senior-senior lain yang da kawen dan bakal kawen jap lagi, moga masjid yang dibina kekal hingga ke syurgaNya...ameen...

P/S: Sape-sape nak kawen gak bila-bila masa akan datang, jom undi SINI!!!

6 comments:

  1. as salam..
    ameen..
    hoho. mula2 dapat tengok yana punya dulu agaknya

    XD

    pastu hari selasa, ujang punya'


    XP

    ReplyDelete
  2. saya sudah undi nak kasi 2 olang itu cepat2 kawen :D

    ReplyDelete
  3. ye saya nak kawennnnnnnnnnnnnnnnnn

    jeles, jeles

    nak gak kawen, hhahahhaaha

    ReplyDelete
  4. nak kawen gak..tapi tak tau bila..whahahaa

    ReplyDelete
  5. Kak sunah bila nak kawin pulak?
    :DD

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.