BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, May 1, 2011

Hari Kawen Sedunia~~~


Ini gambar orang INI kawen dulu...

Maaf, hari ni pun akan bizi.

Pagi-pagi ni nak bersiap-siap. Nak gi kawen.

Eh, bukan, bukan! Nak gi kenduri kawen je...hehehe.

Ade dua rumah, kat Gelang Patah dengan Segamat. Insya'Allah takde aral melintang, sampai lah ke kedua-dua rumah senior tu...

Ramainye da kawen, Ujang ngan kak Yana pun da kawen. Esok majlis Ujang lak. Habislah ang Ujang...da tamat zaman bujang. Da takleh nakal-nakal dah...ke makin nakal  (baca: makin kuat kentut) nanti Ujang oi? Hahaha~ Tak sabar lak nak tengok update pasangan pengantin kat blog masing-masing bila da disatukan dengan ikatan yang sah sebagai suami isteri...

Buat Ujang dan senior-senior lain yang da kawen dan bakal kawen jap lagi, moga masjid yang dibina kekal hingga ke syurgaNya...ameen...

P/S: Sape-sape nak kawen gak bila-bila masa akan datang, jom undi SINI!!!



6 comments:

Miss Ran said...

nak sunah y kawen haha

... said...

as salam..
ameen..
hoho. mula2 dapat tengok yana punya dulu agaknya

XD

pastu hari selasa, ujang punya'


XP

bersama kak Es said...

saya sudah undi nak kasi 2 olang itu cepat2 kawen :D

aliarosli said...

ye saya nak kawennnnnnnnnnnnnnnnnn

jeles, jeles

nak gak kawen, hhahahhaaha

Double N said...

nak kawen gak..tapi tak tau bila..whahahaa

cik HUSYI said...

Kak sunah bila nak kawin pulak?
:DD

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.