Hati-hati! Kes Menyamar Blogger!

May 26, 2011


Bahaya betul sekarang ni!

Ada yang bukak akaun Facebook kemudian menyamar jadi blogger lain. Boleh pulak tu join komen kat status blogger yang sebenar. Kantoi la beb, gambar profile yang ang pakai tu tak sama!

Ni saya da siap print screen lagi bukti ni!


Masa tengah borak-borak pasal template blog yang tiba-tiba macam leceh tu, dia interprem... Siap tau pulak hal setting blog jiran saya tu. Maksudnya kat blog pun dia 'menyamar' jugak lah kannnn??? Masuk akaun jiran saya tu, edit macam-macam sampai jadi pelik. Huh! Keji betul kerja penyamar ni!

Tapi, tapi, tapi... Jangan mengamuk dulu...

Ni sebenarnya bukan penyamar, tapi memang jiran saya... Hahaha~ Sebab dia tukar profile pic masa tu, saya pulak tak refresh page, so keluar dua gambar kat page yang sama... Kah kah kah~ Macam betul pulak kannn... Siap suh kembalikan jiran saya! Hahaha~

Hurmmmm, walaupun ni hanya gurauan untuk kamu semua, tapi ingat lerr wahai penyamar kat luar nun. Cukup-cukup la tu buat fake profile guna gambar blogger lain, kesian kat diorang... Jadi je diri sendiri...

P/S: Kes blogger guna dua akaun Facebook tu tak termasuk ye. :p

You Might Also Like

21 Comments

  1. Mula tu ala2 baby...kononnnnnn, bila tercampak 10 cm terus jadi besar sudahh....haha

    ReplyDelete
  2. ingatkan ada org lain menyamar jadi ady..

    ReplyDelete
  3. Hahaha..Lawak la sunah ni..sib baik tak report kat facebook ada orang fake kan acc Ady..kang tak pasal2 diaorang block acc dia..hehehe

    ReplyDelete
  4. HAHA ingatkan betul2 tadi...saya tertipu..ohhh XD

    ReplyDelete
  5. eh jiran ke tu..ingat spe tadi=P

    ReplyDelete
  6. nak menyamar jadi faris adli kat fb? begitu ramai orang nama faris adli yang ada fb sampai aku nak cari fb aku pun tak jumpa kecuali cari pakai email

    ReplyDelete
  7. sunah ni...hehe.ingat ada yg nyamar jd ady.akak pernah lepak SB dan tiba - tiba yuyu tiruan muncul.sian yuyu nak yakinkan dirinya adalah yuyu sebenar masa tu

    ReplyDelete
  8. hahaha. tak refresh punye pasal XD

    ReplyDelete
  9. owh..ingtkan betul2 td ada org menyamar, saspen hehe

    ReplyDelete
  10. susah jgk kalo salu tukar profile pic..ehehehe

    ReplyDelete
  11. hahahaha..
    perlu mention yang ada dua acc ka??
    :D

    ReplyDelete
  12. hahah takut ye cik abang die ade org kebas..;D

    terpikir lak nk wujudkan lg satu akaun fesbuk. sebab serabut bercmpur dgn blog tuh.. tp kalau ade dua acc mcm takleh nk handle plak..-,-'

    ReplyDelete
  13. hahaahahaha...ingat abg ady ade due..hehehehhe....nasib memang abg ady..kalu x free je yg len dpat title abg..hahahaha..

    http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-penceloteh-comel.html

    jemput join ye kak support maira...huhuhu..

    ReplyDelete
  14. igt betoi dah tadi.. hehehe.. boss2.. :P

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com