BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Header Flash Jadi Pilihan Blogger Sekarang... #3




Mantap kan header kat atas ni??? Header milik blogger yang buat entri http://www.macamnilahkita.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html. Sekarang da ramai kan guna header flash? Header camni nampak canggih. Lebih menarik gituuu~ Kalau de yang berminat, boleh order dengan blogger Fahmi Mahat. Hehehe...

Okeh, okeh... Ni last...ni yang dah hantar yee... Lepas ni kalo de yang tak antar, then komen link dia takde, memang saje la tuu... Kejar sampai ujung ranting pokok sakura kang! Hahaha~
















Rujuk jugak link kat SINI dan SINI.

Terima kasih semua yang join~ ^_^

P/S: Err... Header saya best tak? Takde sape nak kutuk ke??? :p


7 comments:

mcm ni lah said...

perghhhhh,.. mekaseh cik sakura (:

Bella Bell said...

wahhh.. kak sunah buat segmen ke?? alaaa.. tak sempat nak join sebab exam.. T__Tv


tapi header tu cantik la.. :D

Mar said...

header flash mmg cntik suka tgk

mas saari said...

mmg cantik header flash!

terima kasih sunah atas iklah iHosterz itu, akak dah gunakan perkhidmatan iHosterz utk beli domain sendiri...hehehehe

Sunah Mohammad said...

@mas saari

sama-sama akak! tadi pun da perasan akak guna dot com dah..hehhe... tahniah!

NiSha said...

Nisha pun suka header tu..

logorithm said...

Memang best. Tapi membertakan blog kita tak?

Biler Cik Sunah nak buat bunga sakura kat atas tuh boleh bergerak-gerak seperti ditiup angin?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.