Tuesday, May 31, 2011

I Love You~~~


I Love You? by *pinkparis1233 on deviantART

I love youuuuu~

Yesss, youuu!!!

Tadi dengar housemate bercakap dengan ibunya di telefon. Sembang pasal nak balik kampung ujung minggu ni, nak mandi air gunung, nak macam-macam lagi lahhh. Last-last dah nak habis tu...

I love you~

Oh, sweeeetttttnyaaaa~

Housemate saya cakap "I love you" kat ibu kesayangannya~ Hehehe... Hurm? Biasa je??? Betul ke??? Cuba tanya diri kamu sendiri, macam mana kamu bercakap dengan mak hari-hari? Kalau berjauhan dengan mak, yang jenis tepon hari-hari, ade ke cakap "I love you" hari-hari? Kalau tak hari-hari pun, tiap kali telefon mak, ade tak cakap "I love you"? Okehhh, tak reti cakap omputeh eks~ Ade tak cakap "saya sayang mak~" tiap kali masa kol mak?

Erm? Malu eks...? Kalo dengan mak malu, dengan ayah mesti lagi malu...

17 comments:
Write Comments
  1. mlu tu psl tulis kat belog..die mesti bace=P

    ReplyDelete
  2. kak aya tak pernah cakap i love you pada mak....pada sesapa pun tak pernah hi hi..

    ReplyDelete
  3. aku depan2 umi je aku cakap tiap2 hari..siap dukung umi aku lagi

    ReplyDelete
  4. kirin siap muah2 lagi kat mama dalam fon
    :)

    ReplyDelete
  5. cakap sayang mak je..tapi bukan selalu..haha..jahat betol kan?? :D

    ReplyDelete
  6. saya selalu ckp , tpi mesti ayah sye ta blas , die malu kott .. laki ann ?

    ReplyDelete
  7. setiap kali berdoa akan cakap rindu dan sayang mak dan abah...huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. mmg patut cakap pon sunah.....nanti sunah pon jgn lupa cakap gak tau :)

    ReplyDelete
  9. kalau kita buat dgn mak ayah kita..

    nanti anak2 akan buat dkt kita..=)

    ReplyDelete
  10. kadang2 kita malu untuk ucap sayang @ i love u kat mak ayah, tapi tak malu nak ber i love u kat pakwe makwe..

    ReplyDelete
  11. urmmm.. lom lagi kot.. huhu~ but always doakan kesejahteraan mereka.. :)

    ReplyDelete
  12. salam,

    klu org laki, selalu payah sikit... dorang susah nak luahkan melalui kata2... tp rasa sayang tu dizahirkan melalui rasa tjwb, rasa hormat, rs untuk melindungi dsb...

    ReplyDelete
  13. hehe..siap cium my mom lg tiap2 ari..

    ReplyDelete
  14. awww..kalo ngn mak ayh malu kn nk ckp i love you hahahah

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com