Tuesday, May 24, 2011

Idea Sudah Terkubur...


The Idea Graveyard. by ~No-Reason-At-All on deviantART

Kadang-kadang kita kematian idea.

Kematian?

Bukan...maksud saya, kekeringan idea untuk menulis entri di blog. Huhuhu. Bila dah takde idea untuk entri, ape yang patut kita buat?

Rehat je lahhh... Goodbye blog! Jaga diri elok-elok yeee~~~

Ops, bukan lah untuk selamanya, tapi sekadar untuk beberapa ketika. Mungkin dari rehat yang seketika tu kita akan dapat idea baru kann? Eh, kalo rehat pun boleh dapat idea ke???

Rehat yang macam mana akan bagi kita idea untuk menulis di blog? Rehat dengan menonton tv kejap, kalo takde tv, tontonlah laptop, kan ade banyak cerita dalam laptop yang terbengkalai sebab asyik dengan blog sejak dua menjak ni. Haa...tengok ape yang ada tu, mana yang boleh share dengan pembaca kang, share lahhh...

Bukan takat tu, boleh gak rehat dengan gi bersiar-siar kat luar rumah, gi hirup udara segar... Tiba-tiba nampak sesuatu, tinggg! Idea untuk blog! Hehehe... Rehat dengan makan pun boleh bagi idea gak, rehat dengan tido, idea pasal mimpi pulak...err... Boleh lah~ Takde lah entri kita hanya berkisar tentang dunia blog aje kannn?

Tapi tak kisah lahhh kamu nak cakap pasal ape dalam entri kamu... Itu kan hak kamu. Asalkan tak buat gaduh, sudahhh~

P/S: Saya takde idea ni, internet pun slow... So nak tengok Supernatural lahhh. Ops, sebelum tu meh undi pakcik-pakcik saya kat SINI ngan SINI. Hehehe...

12 comments:
Write Comments
  1. samalah kita tengah takde idea sekarang ni..huhu

    ReplyDelete
  2. ada orang kata jangan letak semua kat entri kita hari ini. simpan untuk esok2 supaya tak kering idea

    ReplyDelete
  3. kena berangan dulu baru dapat ilham ;D

    ReplyDelete
  4. as salam..

    baru baca entri encik ben.
    riadah? huhu..main game plant and zombie je ni..haih..

    farasakura?
    adei..berangan.imaginasi kena kuat, baru boleh mendatangkan entri.
    tai jangan terlebih2 pula. realiti adalah realiti ;)

    ReplyDelete
  5. samalah dgn akak..kalau dah takde idea tu tenunglah laptop tu sampai sejam pun tetap tak muncul2 idea tu!

    apa lagi tutup laptop... tido! hehee

    ReplyDelete
  6. salam kak.

    sy skng br ade idea blk nk blogging. before neh dekat sebulan lbh biarkan blog terabai. huhu.

    ReplyDelete
  7. kenal ke budak utm tu?
    heee.. bukan ke tgh cuti skrg nih? huhu

    ReplyDelete
  8. kirin sentiasa tunggu entri dari kak sunah !!:)

    ReplyDelete
  9. cepat kembali ye..jgn rehat lme2

    ReplyDelete
  10. buat entry rendang ayam jd kari ayammm!

    ahhahahahahahhahah

    ReplyDelete
  11. betul2...kalau ngadap je blog, tepu OTAK ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com