Tuesday, May 10, 2011

Ini Tak Pelik, Ini Benar Saje...


Ape yang pelik?

Takde yang pelik lahhh...semuanya benar-benar saje. Dah penat okehhhh ingatkan dia untuk buat review blog! Sebab saya tak sempat nak join! Masa tu kan saya gi 'bercuti'...saje je dia buat segmen review blog masa saya tak ngadap blog! Huh!

Tapi, tapi, tapi...akhirnyaaaa...hehehehehe...

Ce tengok niiii....


Okieee~ ape lah sangat kan benda ni~~~ tapi bagi saya sangat-sangat best okehhh! Sebab dah penat ingatkan resakse berjanggut! Dia tak buat review, tak buat sticky post seminggu, tapi ok lahhh...dia buat jadi blog pilihan minggu ini...hiks2~ (tiru gaya resakse gelak jap)

Terima kasih ye youuuuu~~~ Sila buat-buat lupa nak remove bila da semingu...:p

Sila terjah blog resakse berjanggut kalau nak tengok kebenaran!

7 comments:
Write Comments
  1. sunnah.. makin glem blog adikku ini

    ReplyDelete
  2. hehehehehehehe.. :D benda kecik jer pown lalala

    ReplyDelete
  3. hahahaha, tak pasan pon

    masuk je, lambat loading dengan header, biar la

    bace entri je

    hahhahhaa, ade ek? baru tau

    ReplyDelete
  4. ehem2...pewwiiittt...untung laaa.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com