BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, May 10, 2011

Ini Tak Pelik, Ini Benar Saje...


Ape yang pelik?

Takde yang pelik lahhh...semuanya benar-benar saje. Dah penat okehhhh ingatkan dia untuk buat review blog! Sebab saya tak sempat nak join! Masa tu kan saya gi 'bercuti'...saje je dia buat segmen review blog masa saya tak ngadap blog! Huh!

Tapi, tapi, tapi...akhirnyaaaa...hehehehehe...

Ce tengok niiii....


Okieee~ ape lah sangat kan benda ni~~~ tapi bagi saya sangat-sangat best okehhh! Sebab dah penat ingatkan resakse berjanggut! Dia tak buat review, tak buat sticky post seminggu, tapi ok lahhh...dia buat jadi blog pilihan minggu ini...hiks2~ (tiru gaya resakse gelak jap)

Terima kasih ye youuuuu~~~ Sila buat-buat lupa nak remove bila da semingu...:p

Sila terjah blog resakse berjanggut kalau nak tengok kebenaran!


7 comments:

Citarasa Rinduan said...

sunnah.. makin glem blog adikku ini

KyêrulL said...

hehehehehehehe.. :D benda kecik jer pown lalala

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla~
:D

aliarosli said...

hahahaha, tak pasan pon

masuk je, lambat loading dengan header, biar la

bace entri je

hahhahhaa, ade ek? baru tau

Fakhrul1409 said...

ehem2...pewwiiittt...untung laaa.. :)

NadiRah said...

sokong kak ayu!!!

Hafidzah Hafidz said...

wiwit~ untung badan hehehe ^.^

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.