Ini Tak Pelik, Ini Benar Saje... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, May 10, 2011

Ini Tak Pelik, Ini Benar Saje...


Ape yang pelik?

Takde yang pelik lahhh...semuanya benar-benar saje. Dah penat okehhhh ingatkan dia untuk buat review blog! Sebab saya tak sempat nak join! Masa tu kan saya gi 'bercuti'...saje je dia buat segmen review blog masa saya tak ngadap blog! Huh!

Tapi, tapi, tapi...akhirnyaaaa...hehehehehe...

Ce tengok niiii....


Okieee~ ape lah sangat kan benda ni~~~ tapi bagi saya sangat-sangat best okehhh! Sebab dah penat ingatkan resakse berjanggut! Dia tak buat review, tak buat sticky post seminggu, tapi ok lahhh...dia buat jadi blog pilihan minggu ini...hiks2~ (tiru gaya resakse gelak jap)

Terima kasih ye youuuuu~~~ Sila buat-buat lupa nak remove bila da semingu...:p

Sila terjah blog resakse berjanggut kalau nak tengok kebenaran!

7 comments:

  1. sunnah.. makin glem blog adikku ini

    ReplyDelete
  2. hehehehehehehe.. :D benda kecik jer pown lalala

    ReplyDelete
  3. hahahaha, tak pasan pon

    masuk je, lambat loading dengan header, biar la

    bace entri je

    hahhahhaa, ade ek? baru tau

    ReplyDelete
  4. ehem2...pewwiiittt...untung laaa.. :)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad