Kecewa - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, May 23, 2011

Kecewa


Cherry Blossoms by ~SimLuna on deviantART

Kecewa.

Bukan lah kerana apa yang dibuat itu nak kan ape-ape. Tapi kerana memang hati ni mahu memberi sehabis baik untuk benda tu. Ada rasa yang sangat unik bila semuanya diusahakan dengan sepenuh hati.

Mungkin ade sesuatu sebab, mungkin ade benda lain yang menyebabkan jadi macam tu, yang diri ni tak tahu mungkin. Banyaknya kemungkinan... Tapi bila da jadi macam ni...siyes rasa terkilan sangat-sangat.

Entahlah...kecewa.

#Terpengaruh dengan gaya penulisan dia ---> Miss Ran.

4 comments:

  1. kita ada plan A..
    kalau tak jadi, tukar plan B..
    spare lagi plan C.

    apa yang kita nak terbaik jangan lupa plan G is always the Best one.

    it's God plan

    La tahzan

    ReplyDelete
  2. as salam..
    sandaran-Nya tak terbatas kepada benda hidup semata-mata. bagi yang menghadapinya, elok dijauhi perkara yang berkait rapat dengan mengeluh.

    niat, usaha, tawakkal dan redha ;)
    gagal, atau sebaliknya, teruskan.

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad