Monday, May 23, 2011

Kecewa


Cherry Blossoms by ~SimLuna on deviantART

Kecewa.

Bukan lah kerana apa yang dibuat itu nak kan ape-ape. Tapi kerana memang hati ni mahu memberi sehabis baik untuk benda tu. Ada rasa yang sangat unik bila semuanya diusahakan dengan sepenuh hati.

Mungkin ade sesuatu sebab, mungkin ade benda lain yang menyebabkan jadi macam tu, yang diri ni tak tahu mungkin. Banyaknya kemungkinan... Tapi bila da jadi macam ni...siyes rasa terkilan sangat-sangat.

Entahlah...kecewa.

#Terpengaruh dengan gaya penulisan dia ---> Miss Ran.

4 comments:
Write Comments
  1. kita ada plan A..
    kalau tak jadi, tukar plan B..
    spare lagi plan C.

    apa yang kita nak terbaik jangan lupa plan G is always the Best one.

    it's God plan

    La tahzan

    ReplyDelete
  2. as salam..
    sandaran-Nya tak terbatas kepada benda hidup semata-mata. bagi yang menghadapinya, elok dijauhi perkara yang berkait rapat dengan mengeluh.

    niat, usaha, tawakkal dan redha ;)
    gagal, atau sebaliknya, teruskan.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com