BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 23, 2011

Kecewa


Cherry Blossoms by ~SimLuna on deviantART

Kecewa.

Bukan lah kerana apa yang dibuat itu nak kan ape-ape. Tapi kerana memang hati ni mahu memberi sehabis baik untuk benda tu. Ada rasa yang sangat unik bila semuanya diusahakan dengan sepenuh hati.

Mungkin ade sesuatu sebab, mungkin ade benda lain yang menyebabkan jadi macam tu, yang diri ni tak tahu mungkin. Banyaknya kemungkinan... Tapi bila da jadi macam ni...siyes rasa terkilan sangat-sangat.

Entahlah...kecewa.

#Terpengaruh dengan gaya penulisan dia ---> Miss Ran.


4 comments:

bersama kak Es said...

kita ada plan A..
kalau tak jadi, tukar plan B..
spare lagi plan C.

apa yang kita nak terbaik jangan lupa plan G is always the Best one.

it's God plan

La tahzan

azila said...

percubaan yg baik sunah:)

Mat Gebu said...

Hmmmm........

... said...

as salam..
sandaran-Nya tak terbatas kepada benda hidup semata-mata. bagi yang menghadapinya, elok dijauhi perkara yang berkait rapat dengan mengeluh.

niat, usaha, tawakkal dan redha ;)
gagal, atau sebaliknya, teruskan.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.