Kecewa

May 23, 2011


Cherry Blossoms by ~SimLuna on deviantART

Kecewa.

Bukan lah kerana apa yang dibuat itu nak kan ape-ape. Tapi kerana memang hati ni mahu memberi sehabis baik untuk benda tu. Ada rasa yang sangat unik bila semuanya diusahakan dengan sepenuh hati.

Mungkin ade sesuatu sebab, mungkin ade benda lain yang menyebabkan jadi macam tu, yang diri ni tak tahu mungkin. Banyaknya kemungkinan... Tapi bila da jadi macam ni...siyes rasa terkilan sangat-sangat.

Entahlah...kecewa.

#Terpengaruh dengan gaya penulisan dia ---> Miss Ran.

You Might Also Like

4 Comments

  1. kita ada plan A..
    kalau tak jadi, tukar plan B..
    spare lagi plan C.

    apa yang kita nak terbaik jangan lupa plan G is always the Best one.

    it's God plan

    La tahzan

    ReplyDelete
  2. as salam..
    sandaran-Nya tak terbatas kepada benda hidup semata-mata. bagi yang menghadapinya, elok dijauhi perkara yang berkait rapat dengan mengeluh.

    niat, usaha, tawakkal dan redha ;)
    gagal, atau sebaliknya, teruskan.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com