BLOG ENCIK SUAMI

Friday, May 27, 2011

Kenapa Button Follow Tu Elok Je Kat Situ?


Blogger MTT ni tinggalkan jejak kat shoutmix... Mesejnya berbunyi... (Sila baca dari bawah ke atas...)


Erk! Ha'ah lahhh... Masa dia gitau tu, baru perasan button Follow orang lain sume ilang. Tapiii... Button Follow saya ada pulak, dan jiran saya punya pun ade jugak. Gi jenguk blog Adam Zulhilmi yang ade header kacak, pun ade jugak. Blog maduku kak Shida pun ade jugakkkk...

Haaaa... Saya dah tahu. Hehehe... Sebab kami semua guna template blogspot. Sebab tu ade lagi. Yang kamu-kamu yang hilang tu sebab guna template lain, nanti da habis maintenance ade balik kot nooo... Sabar eks~ :)

Pada rakan-rakan blogger yang dah lama kenal, yang terkejut saya tak follow lagi tu... Huhuhu... Saya minta maaf, sebab saya pasti saya dah follow blog kamu. Bila saya cek balik, profile pic blogger saya da takde pulokkk~ Nak follow balik takleh dahhh... Keluar mesej camni...

Sama cam abang Fahrin dulu...

Sama macam kes abang Fahrin hari tu, lepas blog dia not found. Blog saya pun pernah not pound kat SINI. Huhuhuhu... Tapi, tak bermakna saya unfollow tauuu... Sebab pe saya cakap camtu, bila saya klik button Follow kat navigator bar blogger.com tu, keluar mesej camni pulak...

Already okehhhh, "ALREADYYYY"... :p

Uhuk uhuk~ So, saya dah follow sebenarnya, tapi gambo tak kuar... Mungkin jugak sebab dah follow terlalu banyak blog... Sampai kat dashboard pun dah tak keluar ape-ape. Huhuhu...

Minta maaf kat blog yang muka saya ilang tuuu... Sedih gak jadi gitu, tapi nak wat cane... Bila unfollow and try follow balik pun sama jugak... Jangan merajuk eks~ Jangan buat entri pulak kata saya tak follow balik... Huwaaaaaaaaaaa~

Err... Ade tak yang baru-baru ni follow saya, tapi saya tak follow dia lagi? Bak link!


28 comments:

Belog MTT said...

theeeee~ inteprem dalam entri cik sunah... HAHA :D Kemusykilan masih berpanjangan sebabnya button follow sis masih tertepek megah di situ.. Huhu :(

Sunah Mohammad said...

@Belog MTT

erkkk~ huhuhu...tak tau nape blogspot jadi gitu... huhuhu...

Nabila Huda said...

blog saya ada.. tapi kelmarin hilang..

pearl jade said...

hehe..akak pakai template blogspot jugak..xtaula nape hilang..hehe

mama comel said...

saya punya pun ada..lalalala~

JIJI YU said...

ehehe..kalo terus cenggini pas ni jadi topik hangat le ni..ehehe

Sunah Mohammad said...

@Nabila Huda

dia buat maintenance berperingkat mungkin?

Sunah Mohammad said...

@pearl jade

ha'ah lahh.. takde... hahahaha~

Fakhrul said...

sbb blogspot xkasi gune widget follower kt wordpress sy..hahaha

Sunah Mohammad said...

@mama comel

hehehe..ok la tu~

Sunah Mohammad said...

@JIJI YU

tu lahhh... hadoiii...

b a m b a m ' s said...

ha'ah..ingat ko den yo ado masalah nie..rupo eh samo eh smuooo??

Sunah Mohammad said...

@Fakhrul

hahahahahha! ye la kottt!

Salim Harmanain said...

x aci...apsal ada pulak butang follower tuh ?? hehe..kak sunah blum follow sy lg.. :p

gadis melayu said...

camner nak tambah kawan kalau asyik ilang jer.. adeih..>_<

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

aha...ade yang ade, ade yang takde...

Sunah Mohammad said...

@Salim Harmanain

erkkk! dah lahhhh Salim! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@gadis melayu

takpe, komen2 dulu...hehehe...

♥yaya budak suka embun♥ said...

xdak jugak..tapi rasanya mmg guna template blogspot jugak..awat laaa..T_T

sergeant keroro said...

a'ah la,baru perasan XD

mas saari said...

butang follow akak pun lesap dicuri garuda...huhuhuhu

ramai yang cakap nak follow tapi tak boleh, tak bertambahlah follower hari ni...huhuhu sedih!

Ujang9897 said...

gua punya pun ilang..derm..baru perasan..

zuwaidah said...

tak perasan lak...tapi yg pasti kak zu follow sini hehehhehehe

k e y r i said...

betul tu...harini BW tengok byk org punye bahagian followers ilang!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg mereng sikit dari semalam kot?kotak jerit meragam..malas nak pk la...huhu

mynameismy said...

My punya pn kdg2 xappear...T_T

fRaMe+LenSeS said...

ilang la nak ilang.. jgn boss ilang dah.. nt ai taleh nak amek gaji. da ujg bulan da ni.. lalalalalalalala~~

bersama kak Es said...

sunah unfollow akak lahh!! huwaaaa..

keh keh keh

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.