Kenapa Button Follow Tu Elok Je Kat Situ? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, May 27, 2011

Kenapa Button Follow Tu Elok Je Kat Situ?


Blogger MTT ni tinggalkan jejak kat shoutmix... Mesejnya berbunyi... (Sila baca dari bawah ke atas...)


Erk! Ha'ah lahhh... Masa dia gitau tu, baru perasan button Follow orang lain sume ilang. Tapiii... Button Follow saya ada pulak, dan jiran saya punya pun ade jugak. Gi jenguk blog Adam Zulhilmi yang ade header kacak, pun ade jugak. Blog maduku kak Shida pun ade jugakkkk...

Haaaa... Saya dah tahu. Hehehe... Sebab kami semua guna template blogspot. Sebab tu ade lagi. Yang kamu-kamu yang hilang tu sebab guna template lain, nanti da habis maintenance ade balik kot nooo... Sabar eks~ :)

Pada rakan-rakan blogger yang dah lama kenal, yang terkejut saya tak follow lagi tu... Huhuhu... Saya minta maaf, sebab saya pasti saya dah follow blog kamu. Bila saya cek balik, profile pic blogger saya da takde pulokkk~ Nak follow balik takleh dahhh... Keluar mesej camni...

Sama cam abang Fahrin dulu...

Sama macam kes abang Fahrin hari tu, lepas blog dia not found. Blog saya pun pernah not pound kat SINI. Huhuhuhu... Tapi, tak bermakna saya unfollow tauuu... Sebab pe saya cakap camtu, bila saya klik button Follow kat navigator bar blogger.com tu, keluar mesej camni pulak...

Already okehhhh, "ALREADYYYY"... :p

Uhuk uhuk~ So, saya dah follow sebenarnya, tapi gambo tak kuar... Mungkin jugak sebab dah follow terlalu banyak blog... Sampai kat dashboard pun dah tak keluar ape-ape. Huhuhu...

Minta maaf kat blog yang muka saya ilang tuuu... Sedih gak jadi gitu, tapi nak wat cane... Bila unfollow and try follow balik pun sama jugak... Jangan merajuk eks~ Jangan buat entri pulak kata saya tak follow balik... Huwaaaaaaaaaaa~

Err... Ade tak yang baru-baru ni follow saya, tapi saya tak follow dia lagi? Bak link!

28 comments:

  1. theeeee~ inteprem dalam entri cik sunah... HAHA :D Kemusykilan masih berpanjangan sebabnya button follow sis masih tertepek megah di situ.. Huhu :(

    ReplyDelete
  2. @Belog MTT

    erkkk~ huhuhu...tak tau nape blogspot jadi gitu... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. blog saya ada.. tapi kelmarin hilang..

    ReplyDelete
  4. hehe..akak pakai template blogspot jugak..xtaula nape hilang..hehe

    ReplyDelete
  5. ehehe..kalo terus cenggini pas ni jadi topik hangat le ni..ehehe

    ReplyDelete
  6. @Nabila Huda

    dia buat maintenance berperingkat mungkin?

    ReplyDelete
  7. sbb blogspot xkasi gune widget follower kt wordpress sy..hahaha

    ReplyDelete
  8. ha'ah..ingat ko den yo ado masalah nie..rupo eh samo eh smuooo??

    ReplyDelete
  9. x aci...apsal ada pulak butang follower tuh ?? hehe..kak sunah blum follow sy lg.. :p

    ReplyDelete
  10. camner nak tambah kawan kalau asyik ilang jer.. adeih..>_<

    ReplyDelete
  11. xdak jugak..tapi rasanya mmg guna template blogspot jugak..awat laaa..T_T

    ReplyDelete
  12. butang follow akak pun lesap dicuri garuda...huhuhuhu

    ramai yang cakap nak follow tapi tak boleh, tak bertambahlah follower hari ni...huhuhu sedih!

    ReplyDelete
  13. gua punya pun ilang..derm..baru perasan..

    ReplyDelete
  14. tak perasan lak...tapi yg pasti kak zu follow sini hehehhehehe

    ReplyDelete
  15. betul tu...harini BW tengok byk org punye bahagian followers ilang!

    ReplyDelete
  16. mmg mereng sikit dari semalam kot?kotak jerit meragam..malas nak pk la...huhu

    ReplyDelete
  17. My punya pn kdg2 xappear...T_T

    ReplyDelete
  18. ilang la nak ilang.. jgn boss ilang dah.. nt ai taleh nak amek gaji. da ujg bulan da ni.. lalalalalalalala~~

    ReplyDelete
  19. sunah unfollow akak lahh!! huwaaaa..

    keh keh keh

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad