Sunday, May 29, 2011

Kosong


my place of peace by *arbebuk on deviantART

Kosong.

Rasa kosong sangat. Semakin hari perasaan ni semakin kosong. Entah kenapa.

Adakah sebab masa yang semakin mencemburui setiap langkah yang diambil dalam hidup? Atau kerana jemari sudah tidak seiring dengan tinta yang ingin dinukilkan? Atau kerana kosongnya hati yang mahu menulis dek idea yang entah ke mana?

Entahlah... Pernah tersuara kepada beberapa orang. Mahu saja jemari ini berhenti melangkah. Sudah kering sungai fikiran akan kata yang mahu dilukis di atas hamparan hitam, namun tidak juga diri tega meninggalkan teman-teman yang selalu menyapa.

Apalah blog ini tanpa kalian yang menyinggah. Siapalah blogger ini tanpa kalian yang selalu setia berkongsi cerita. Terima kasih yang tidak terhingga kerana terus bersama... Moga kalian terus diberi kekuatan untuk meneruskan perjalanan.

Andai satu hari nanti kerusi itu kosong seperti dalam gambar di atas, adakah rindu akan bertamu?

Salam sayang dari Jeneral SSS.com~

24 comments:
Write Comments
  1. ermmm mungkin kksongn itu akn terisi dgn hdrnye pglmn....

    jgn berhenti bharap krne tiap tinta psti terzahir mlalui tulisan

    hnye satu sbb iaitu kite adelh pnulis

    ReplyDelete
  2. akak, janganlah

    kite pun dah 2minggu tak update

    macam dah tak reti nak menaip

    ReplyDelete
  3. bangku kosong ke kak sunah?

    hehe.

    selagi oxygen masih disebut, selagi itu jari menaip.

    jom join segmen saya kak sunah XD

    ReplyDelete
  4. jgn la berhenti.. nnti saya rinduuu

    ReplyDelete
  5. RINDU SUNAH.....SAYANG SUNAH..MALAM TD MIMPIKAN SUNAH....NANTI KITA YM OR INBOX FB ERK...KE NAK AKAK WAT ENTRY PASAL MPI INI

    ReplyDelete
  6. @aliarosli

    huhu...bila da lama tak menaip, dia jadi gitu lah kot...

    ReplyDelete
  7. @sergeant keroro

    ha.. mula2 nak bubuh bangku kosong... tak jadi.. huhuhu...

    ReplyDelete
  8. lor baru je menjengah takkan nak kosongkan dah.jgn2..

    ReplyDelete
  9. kadang2 akak pun kosong jugak...
    tapi jgnlah berhenti!

    ReplyDelete
  10. cr ruang utk diri sendiri bertenang.rehatkan minda dik.mungkin tertekan dgn rutin harian buat adik rasa kosong.ceria2 selalu okey.entri yg best pasti menyusul bila adik rasa tenang.Insya Allah

    ReplyDelete
  11. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    insya'Allah kak comot... terima kasih... sayang kakak~ :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com