BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, May 29, 2011

Kosong


my place of peace by *arbebuk on deviantART

Kosong.

Rasa kosong sangat. Semakin hari perasaan ni semakin kosong. Entah kenapa.

Adakah sebab masa yang semakin mencemburui setiap langkah yang diambil dalam hidup? Atau kerana jemari sudah tidak seiring dengan tinta yang ingin dinukilkan? Atau kerana kosongnya hati yang mahu menulis dek idea yang entah ke mana?

Entahlah... Pernah tersuara kepada beberapa orang. Mahu saja jemari ini berhenti melangkah. Sudah kering sungai fikiran akan kata yang mahu dilukis di atas hamparan hitam, namun tidak juga diri tega meninggalkan teman-teman yang selalu menyapa.

Apalah blog ini tanpa kalian yang menyinggah. Siapalah blogger ini tanpa kalian yang selalu setia berkongsi cerita. Terima kasih yang tidak terhingga kerana terus bersama... Moga kalian terus diberi kekuatan untuk meneruskan perjalanan.

Andai satu hari nanti kerusi itu kosong seperti dalam gambar di atas, adakah rindu akan bertamu?

Salam sayang dari Jeneral SSS.com~


24 comments:

solomolo said...

opkos rindu ye...

Miss Ran said...

ermmm mungkin kksongn itu akn terisi dgn hdrnye pglmn....

jgn berhenti bharap krne tiap tinta psti terzahir mlalui tulisan

hnye satu sbb iaitu kite adelh pnulis

Sunah Mohammad said...

@solomolo

terima kasih ezahd... :')

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

miss ran.... T_T

aliarosli said...

akak, janganlah

kite pun dah 2minggu tak update

macam dah tak reti nak menaip

sergeant keroro said...

bangku kosong ke kak sunah?

hehe.

selagi oxygen masih disebut, selagi itu jari menaip.

jom join segmen saya kak sunah XD

farasakura said...

jgn la berhenti.. nnti saya rinduuu

aDisH.sHidA said...

RINDU SUNAH.....SAYANG SUNAH..MALAM TD MIMPIKAN SUNAH....NANTI KITA YM OR INBOX FB ERK...KE NAK AKAK WAT ENTRY PASAL MPI INI

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

huhu...bila da lama tak menaip, dia jadi gitu lah kot...

Sunah Mohammad said...

@sergeant keroro

ha.. mula2 nak bubuh bangku kosong... tak jadi.. huhuhu...

Sunah Mohammad said...

@farasakura

huhuhu...

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

wat la entry akak...

JIJI YU said...

lor baru je menjengah takkan nak kosongkan dah.jgn2..

Sunah Mohammad said...

@JIJI YU

jiji...... T______T

fRaMe+LenSeS said...

oihhhh mesti la rdu.. :)

nadzli azlan said...

kosong jugakk :'(

mas saari said...

kadang2 akak pun kosong jugak...
tapi jgnlah berhenti!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cr ruang utk diri sendiri bertenang.rehatkan minda dik.mungkin tertekan dgn rutin harian buat adik rasa kosong.ceria2 selalu okey.entri yg best pasti menyusul bila adik rasa tenang.Insya Allah

Sunah Mohammad said...

@fRaMe LenSeS

yeke CA? huhuhuhu...

Sunah Mohammad said...

@nadzli azlan

nape sume orang rasa kosong ni...

Sunah Mohammad said...

@mas saari

akak! huhuhuhuhu.......

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

insya'Allah kak comot... terima kasih... sayang kakak~ :)

Mutiara Bernilai said...

piap kang!

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

erk!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.