BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 4, 2011

Lagi Gambar di i-City! Dengan Explaination...(^_^,)


Dah puas terjah tadi?

Ramai tak paham ehhhh... Hehehe. Maaf, maaf...tu sebenarnya kisah geng-geng KBU yang duk area KL gi i-City semalam. Diorang ade upload gambar kat Facebook. Dak Suke Tacing pun ade upload kat fanpage blog dia.

Bila saya belek-belek pagi tadi, saya tersentap. Perghhhh! Saya pun ada sekali dengan diorang kat sana...seronok pulak tengok~

Dak mucuk mula-mula nak buat surprise, tapi tak menjadik pulak sebab saya dah tertengok. Depa buat tak layan pulakkkk bila ceq tanya, yang kaler pink kat belakang tu apa...ops, terkeluaq loghat utagha. :p

Okeh okeh...

Ekceli diorang bergambar dengan bunga sakura kaler pink merah tuuu...

Gambar ni haa...

Diorang bergambar dengan sakura pink merah...saya la tuuu~~ :p

So, saya pun ada la kan kat sana? Saya kan Sunah Sakura~~
(^_^,) <---- lesung pipit Dak Mucuk...

P/S: Jom undi jommmmm~~ SINI, SINI


13 comments:

~...AmALinA....~ said...

ahahahahahahaha~ nak jugak wat (^_^,)

aliarosli said...

hahhahha, tue ke cite nye

hahhahahha, ape lah akak nie

Pijahh' de-Arr said...

ohhhhhh bunga sakura..~~

tomato said...

hahaha rugi tak ikot kak sunah ade rupenya.. :P

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. sonok la depa. wiwit3.. :P

Pembawa_Wacana said...

kak Sunah ke tu??? WOWWWWW....hahaha

Along Usop said...

tak jeles.. tak jeless... lalalala

mynameismy said...

haha santeknyee

... said...

as salam..
haha. ksp ke tu?
adei..masa kenduri ujang takdo pulo tutup muka

XD

Izamir Ridzwan said...

happynya mereka

BRO_MONDAY said...

sis sunah sakura : a'ah lah!!! bunga sakura sebagai simbolik sis ada kat situ jugak!!! koh koh koh

efa nur said...

haha..suka sakura.. :))

Diba said...

sakura tu trademark mahal tuk kak sunah:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.