Wednesday, May 4, 2011

Lagi Gambar di i-City! Dengan Explaination...(^_^,)


Dah puas terjah tadi?

Ramai tak paham ehhhh... Hehehe. Maaf, maaf...tu sebenarnya kisah geng-geng KBU yang duk area KL gi i-City semalam. Diorang ade upload gambar kat Facebook. Dak Suke Tacing pun ade upload kat fanpage blog dia.

Bila saya belek-belek pagi tadi, saya tersentap. Perghhhh! Saya pun ada sekali dengan diorang kat sana...seronok pulak tengok~

Dak mucuk mula-mula nak buat surprise, tapi tak menjadik pulak sebab saya dah tertengok. Depa buat tak layan pulakkkk bila ceq tanya, yang kaler pink kat belakang tu apa...ops, terkeluaq loghat utagha. :p

Okeh okeh...

Ekceli diorang bergambar dengan bunga sakura kaler pink merah tuuu...

Gambar ni haa...

Diorang bergambar dengan sakura pink merah...saya la tuuu~~ :p

So, saya pun ada la kan kat sana? Saya kan Sunah Sakura~~
(^_^,) <---- lesung pipit Dak Mucuk...

P/S: Jom undi jommmmm~~ SINI, SINI

13 comments:
Write Comments
  1. ahahahahahahaha~ nak jugak wat (^_^,)

    ReplyDelete
  2. hahhahha, tue ke cite nye

    hahhahahha, ape lah akak nie

    ReplyDelete
  3. hahaha rugi tak ikot kak sunah ade rupenya.. :P

    ReplyDelete
  4. wahhh.. sonok la depa. wiwit3.. :P

    ReplyDelete
  5. kak Sunah ke tu??? WOWWWWW....hahaha

    ReplyDelete
  6. tak jeles.. tak jeless... lalalala

    ReplyDelete
  7. as salam..
    haha. ksp ke tu?
    adei..masa kenduri ujang takdo pulo tutup muka

    XD

    ReplyDelete
  8. sis sunah sakura : a'ah lah!!! bunga sakura sebagai simbolik sis ada kat situ jugak!!! koh koh koh

    ReplyDelete
  9. sakura tu trademark mahal tuk kak sunah:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com