Lagi Gambar di i-City! Dengan Explaination...(^_^,)

May 04, 2011


Dah puas terjah tadi?

Ramai tak paham ehhhh... Hehehe. Maaf, maaf...tu sebenarnya kisah geng-geng KBU yang duk area KL gi i-City semalam. Diorang ade upload gambar kat Facebook. Dak Suke Tacing pun ade upload kat fanpage blog dia.

Bila saya belek-belek pagi tadi, saya tersentap. Perghhhh! Saya pun ada sekali dengan diorang kat sana...seronok pulak tengok~

Dak mucuk mula-mula nak buat surprise, tapi tak menjadik pulak sebab saya dah tertengok. Depa buat tak layan pulakkkk bila ceq tanya, yang kaler pink kat belakang tu apa...ops, terkeluaq loghat utagha. :p

Okeh okeh...

Ekceli diorang bergambar dengan bunga sakura kaler pink merah tuuu...

Gambar ni haa...

Diorang bergambar dengan sakura pink merah...saya la tuuu~~ :p

So, saya pun ada la kan kat sana? Saya kan Sunah Sakura~~
(^_^,) <---- lesung pipit Dak Mucuk...

P/S: Jom undi jommmmm~~ SINI, SINI

You Might Also Like

13 Comments

  1. ahahahahahahaha~ nak jugak wat (^_^,)

    ReplyDelete
  2. hahhahha, tue ke cite nye

    hahhahahha, ape lah akak nie

    ReplyDelete
  3. hahaha rugi tak ikot kak sunah ade rupenya.. :P

    ReplyDelete
  4. wahhh.. sonok la depa. wiwit3.. :P

    ReplyDelete
  5. kak Sunah ke tu??? WOWWWWW....hahaha

    ReplyDelete
  6. tak jeles.. tak jeless... lalalala

    ReplyDelete
  7. as salam..
    haha. ksp ke tu?
    adei..masa kenduri ujang takdo pulo tutup muka

    XD

    ReplyDelete
  8. sis sunah sakura : a'ah lah!!! bunga sakura sebagai simbolik sis ada kat situ jugak!!! koh koh koh

    ReplyDelete
  9. sakura tu trademark mahal tuk kak sunah:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com