Tuesday, May 3, 2011

Mati Kekenyangan???


Aiyokkk! Tu housemate saya yang cakap, bukan saya, okie? Takde la sampai mati lagi. Hehehe...

Siyes penat.

Penat kekenyangan. Da kenyang tadi, nak login blog, bape kali ntah baru leh login. Adehhhh...nasib bek tak disable lagi akaun ni tadi, hampir-hampir je tu tadi. Adoyaiii... Hurmmm... abaikan...alhamdulillah dah leh masuk.

Malam ni tadi gi makan steamboat ngan housemates, ade sorang tu, yang ibu berpantang dulu skang da habis pantang tu, da nak habis degree dah. Dia bakal pulang ke kampung halaman, berkhidmat untuk suami tercinta dan baby cumil di rumah. Wahhhhhh~ ayat kemain, berkhidmat kunun! :p

Tadi kami gi De'terrace kat Danga Bay...pestime gi sini. Dia kira buffei, sorang RM19.90, amek la banyak-banyak yang kamu nak yeee...yang penting jangan membazir! Kalau da amek, sila habiskan yee...last dia bagi eskem sepotong sorang, masa ni perut pun cam nak tak nak je masuk makanan. Hahaha~ Okeh, okeh...meh tengok gambar mehhh...


Okehhh...ni je yang ade kat sini. Benda lain, sila carik tempat lain! Sedih...makan ni je bolehhh...kalau camni, baik makan kat umah jeee! Ok, tipuuuu sajeee...:p

Meh tengok yang lain...tapi tak banyak pun amek gambar...



Ibu berpantang siap tambah berapa kali entah, sampai last-last memaksa semua orang habiskan jagung bakar dia. Erk! Ok, tipu...saya yang paksa dia habiskan, sape suruh saya amekkan banyak-banyak! Ops~ :p Kesian cik perut. Hahaha~

Alhamdulillah...seronok, seronok~ Kamu pun boleh gak datang sini nanti yeee...

8 comments:
Write Comments
  1. heh, baru makan jagung gak tadi

    ReplyDelete
  2. wow bestnya makan steambot.. RM19.90 buffet? err..macam mahal je

    ReplyDelete
  3. Yummy..sedapnye..mmph

    Ish..RM19.90 dah kire murah la tue..sebab unlimited kan..makan la sepuasnya..:-)

    ReplyDelete
  4. budak perot kecik rugi lah hehe
    kalau boleh tapaw kat syokk :D

    ReplyDelete
  5. kecian dkt cik perut tu kan.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  6. CB suka giler stimbotttt!!huhuhuhu...

    ReplyDelete
  7. kuat makan sunah nie....hii...

    makan sebelum lapar brenti sebelum kenyang..... :)

    ReplyDelete
  8. kalau nad pergi..
    bayar 19.90, tp makan rm 8 inggit je kot..xnak ar..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com