BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, May 3, 2011

Mati Kekenyangan???


Aiyokkk! Tu housemate saya yang cakap, bukan saya, okie? Takde la sampai mati lagi. Hehehe...

Siyes penat.

Penat kekenyangan. Da kenyang tadi, nak login blog, bape kali ntah baru leh login. Adehhhh...nasib bek tak disable lagi akaun ni tadi, hampir-hampir je tu tadi. Adoyaiii... Hurmmm... abaikan...alhamdulillah dah leh masuk.

Malam ni tadi gi makan steamboat ngan housemates, ade sorang tu, yang ibu berpantang dulu skang da habis pantang tu, da nak habis degree dah. Dia bakal pulang ke kampung halaman, berkhidmat untuk suami tercinta dan baby cumil di rumah. Wahhhhhh~ ayat kemain, berkhidmat kunun! :p

Tadi kami gi De'terrace kat Danga Bay...pestime gi sini. Dia kira buffei, sorang RM19.90, amek la banyak-banyak yang kamu nak yeee...yang penting jangan membazir! Kalau da amek, sila habiskan yee...last dia bagi eskem sepotong sorang, masa ni perut pun cam nak tak nak je masuk makanan. Hahaha~ Okeh, okeh...meh tengok gambar mehhh...


Okehhh...ni je yang ade kat sini. Benda lain, sila carik tempat lain! Sedih...makan ni je bolehhh...kalau camni, baik makan kat umah jeee! Ok, tipuuuu sajeee...:p

Meh tengok yang lain...tapi tak banyak pun amek gambar...



Ibu berpantang siap tambah berapa kali entah, sampai last-last memaksa semua orang habiskan jagung bakar dia. Erk! Ok, tipu...saya yang paksa dia habiskan, sape suruh saya amekkan banyak-banyak! Ops~ :p Kesian cik perut. Hahaha~

Alhamdulillah...seronok, seronok~ Kamu pun boleh gak datang sini nanti yeee...


8 comments:

aliarosli said...

heh, baru makan jagung gak tadi

Faris Adli said...

wow bestnya makan steambot.. RM19.90 buffet? err..macam mahal je

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yummy..sedapnye..mmph

Ish..RM19.90 dah kire murah la tue..sebab unlimited kan..makan la sepuasnya..:-)

bersama kak Es said...

budak perot kecik rugi lah hehe
kalau boleh tapaw kat syokk :D

udin said...

kecian dkt cik perut tu kan.. hehehe.. ;)

b a m b a m ' s said...

CB suka giler stimbotttt!!huhuhuhu...

NURUL NADIAH MAMAT said...

kuat makan sunah nie....hii...

makan sebelum lapar brenti sebelum kenyang..... :)

NadiRah said...

kalau nad pergi..
bayar 19.90, tp makan rm 8 inggit je kot..xnak ar..huhu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.