BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 9, 2011

PERHATIAN: Kepada Anak Murid UIA!


Anak murid UIA yang sorang tu je.

Jiran blog saya yang pertama. Blogger kaki pukul. Mangsa buli yang paling KAWWWW di zaman samseng kat Sahabat Blogger dulu (Perghhhh! Ayat kemain lagik!). Kemudian menjadi anak murid paling baik dan duduk kat tepi tuuu...bawah Papan Iklan. Sekarang da jadi pekerja sepenuh masa, so blog dia da jarang update.

Kenapa tiba-tiba tulis pasal dia? Sebab hari ni hari lahir dia. Nampak kat FB tadi. So, ni ustazah nak wish Salam Hari Lahir untuk Nasri Zakwan, semoga jadi insan yang bermanfaat kepada insan lain, okehhh? Jangan lupa update blog kalau tak nak kena rotan!

Kamu-kamu nak doakan dia jugak? Pi la blog dia TUUU...

"Semakin bertambah umur, semakin berkurang usia di dunia, semakin dekat dengan kematian."


10 comments:

mynameismy said...

hepi besday!!

cik heroin said...

hepi besday utk dia !

new entry- cara elak gangguan seksual di pemerintahan najib razak

Rozuan Ismail said...

happy birthday!!

Izamir Ridzwan said...

happy birthday

FasiHaH SupiaN said...

manusia semakin tua....semakin dekat dgn kematian...tiada yg semakin muda...

NadiRah said...

dah wish besday kat dia..
sempat ngorat lagi.. ^^
lalalalala~

srikandi cinta said...

yerp..kematian semakin menghampiri

aliarosli said...

nak ngorat jap boleh?

hhahahha

Akid azami said...

selamat hari jadi!!

z a k w a n said...

thanks you again kak sunah
thank you peeps .

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.