BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 9, 2011

PERHATIAN: Kepada Anak Murid UIA!


Anak murid UIA yang sorang tu je.

Jiran blog saya yang pertama. Blogger kaki pukul. Mangsa buli yang paling KAWWWW di zaman samseng kat Sahabat Blogger dulu (Perghhhh! Ayat kemain lagik!). Kemudian menjadi anak murid paling baik dan duduk kat tepi tuuu...bawah Papan Iklan. Sekarang da jadi pekerja sepenuh masa, so blog dia da jarang update.

Kenapa tiba-tiba tulis pasal dia? Sebab hari ni hari lahir dia. Nampak kat FB tadi. So, ni ustazah nak wish Salam Hari Lahir untuk Nasri Zakwan, semoga jadi insan yang bermanfaat kepada insan lain, okehhh? Jangan lupa update blog kalau tak nak kena rotan!

Kamu-kamu nak doakan dia jugak? Pi la blog dia TUUU...

"Semakin bertambah umur, semakin berkurang usia di dunia, semakin dekat dengan kematian."


10 comments:

mynameismy said... Reply to comment

hepi besday!!

cik heroin said... Reply to comment

hepi besday utk dia !

new entry- cara elak gangguan seksual di pemerintahan najib razak

Rozuan Ismail said... Reply to comment

happy birthday!!

Izamir Ridzwan said... Reply to comment

happy birthday

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

manusia semakin tua....semakin dekat dgn kematian...tiada yg semakin muda...

NadiRah said... Reply to comment

dah wish besday kat dia..
sempat ngorat lagi.. ^^
lalalalala~

srikandi cinta said... Reply to comment

yerp..kematian semakin menghampiri

aliarosli said... Reply to comment

nak ngorat jap boleh?

hhahahha

Akid azami said... Reply to comment

selamat hari jadi!!

z a k w a n said... Reply to comment

thanks you again kak sunah
thank you peeps .

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.