Monday, May 9, 2011

PERHATIAN: Kepada Anak Murid UIA!


Anak murid UIA yang sorang tu je.

Jiran blog saya yang pertama. Blogger kaki pukul. Mangsa buli yang paling KAWWWW di zaman samseng kat Sahabat Blogger dulu (Perghhhh! Ayat kemain lagik!). Kemudian menjadi anak murid paling baik dan duduk kat tepi tuuu...bawah Papan Iklan. Sekarang da jadi pekerja sepenuh masa, so blog dia da jarang update.

Kenapa tiba-tiba tulis pasal dia? Sebab hari ni hari lahir dia. Nampak kat FB tadi. So, ni ustazah nak wish Salam Hari Lahir untuk Nasri Zakwan, semoga jadi insan yang bermanfaat kepada insan lain, okehhh? Jangan lupa update blog kalau tak nak kena rotan!

Kamu-kamu nak doakan dia jugak? Pi la blog dia TUUU...

"Semakin bertambah umur, semakin berkurang usia di dunia, semakin dekat dengan kematian."

10 comments:
Write Comments
  1. hepi besday utk dia !

    new entry- cara elak gangguan seksual di pemerintahan najib razak

    ReplyDelete
  2. manusia semakin tua....semakin dekat dgn kematian...tiada yg semakin muda...

    ReplyDelete
  3. dah wish besday kat dia..
    sempat ngorat lagi.. ^^
    lalalalala~

    ReplyDelete
  4. yerp..kematian semakin menghampiri

    ReplyDelete
  5. nak ngorat jap boleh?

    hhahahha

    ReplyDelete
  6. thanks you again kak sunah
    thank you peeps .

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com