PERHATIAN: Kepada Anak Murid UIA!

May 09, 2011


Anak murid UIA yang sorang tu je.

Jiran blog saya yang pertama. Blogger kaki pukul. Mangsa buli yang paling KAWWWW di zaman samseng kat Sahabat Blogger dulu (Perghhhh! Ayat kemain lagik!). Kemudian menjadi anak murid paling baik dan duduk kat tepi tuuu...bawah Papan Iklan. Sekarang da jadi pekerja sepenuh masa, so blog dia da jarang update.

Kenapa tiba-tiba tulis pasal dia? Sebab hari ni hari lahir dia. Nampak kat FB tadi. So, ni ustazah nak wish Salam Hari Lahir untuk Nasri Zakwan, semoga jadi insan yang bermanfaat kepada insan lain, okehhh? Jangan lupa update blog kalau tak nak kena rotan!

Kamu-kamu nak doakan dia jugak? Pi la blog dia TUUU...

"Semakin bertambah umur, semakin berkurang usia di dunia, semakin dekat dengan kematian."

You Might Also Like

10 Comments

  1. hepi besday utk dia !

    new entry- cara elak gangguan seksual di pemerintahan najib razak

    ReplyDelete
  2. manusia semakin tua....semakin dekat dgn kematian...tiada yg semakin muda...

    ReplyDelete
  3. dah wish besday kat dia..
    sempat ngorat lagi.. ^^
    lalalalala~

    ReplyDelete
  4. yerp..kematian semakin menghampiri

    ReplyDelete
  5. nak ngorat jap boleh?

    hhahahha

    ReplyDelete
  6. thanks you again kak sunah
    thank you peeps .

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com