Takde Idea Ke Malas?

May 30, 2011


Lagi-lagi takde idea.

Bila takde idea macam ni, selalunya proses mengadu dilakukan pada seseorang. Dan seseorang itu akan memberi idea tentang topik yang boleh disuarakan dalam blog.

Tadi, saya mengadu kepada seseorang tu. Dia terus cakap, buat pasal kahwin 4 lahhh. Erkkk! Semua sebab Salleh Yaacob. Terlopong sekali dengan wang hantaran 25 ribu tuuu... Nasib bek bukan 25 juta macam seseorang tu kannnn....

Bila dia da bagi idea tu, keluar pulak alasan lain. Malasssssss... Sungguh, malam ni malas sangat. Malas nak update blog. Nak blogwalking balas-balas komen pun malas ni... Tunggu esok je lah pulun semua.

Eh, jadi gak entri kan?

Manusia ni kadang-kadang terlalu banyak alasan...

Sama jugak bila mintak tolong undi SINI ngan SINI. Kejap je pun, janganlah malas sangat... Hehehe.

You Might Also Like

12 Comments

  1. hehe. memang dah jadi entri pon..

    jom singgah blog keroro cari idea :P

    ReplyDelete
  2. MALAS, SILA EJA TERBALIK, SALAM = SILA TIDUR YEAA...

    ReplyDelete
  3. malas harus dikikis ye

    baik org bg idea...erm cntik num 1660

    ReplyDelete
  4. akak tak malas tapi takde idea...penat dah fikir!

    ReplyDelete
  5. kalo malas, jom baca entri terbaru tentang percutian ke Bali...


    http://solomolo.blogspot.com/2011/05/percutian-ke-bali-part-1.html

    ReplyDelete
  6. saya malas dan takde idea, so blog tak berhupdate sekian lama dah...hehehe

    ReplyDelete
  7. malas nak komen. eh terkomen jugak. hehehe

    ReplyDelete
  8. ada point jugak laa tuu... hehehe point untuk diri dan point untuk orang lain :) thannks...

    ReplyDelete
  9. malas pun boleh jadi idea untuk entry bagi orang yang kreatif...kak aya pun sedang melawan malas ni...

    ReplyDelete
  10. Malas + Takde idea = Pergi tidur

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com