BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 30, 2011

Takde Idea Ke Malas?


Lagi-lagi takde idea.

Bila takde idea macam ni, selalunya proses mengadu dilakukan pada seseorang. Dan seseorang itu akan memberi idea tentang topik yang boleh disuarakan dalam blog.

Tadi, saya mengadu kepada seseorang tu. Dia terus cakap, buat pasal kahwin 4 lahhh. Erkkk! Semua sebab Salleh Yaacob. Terlopong sekali dengan wang hantaran 25 ribu tuuu... Nasib bek bukan 25 juta macam seseorang tu kannnn....

Bila dia da bagi idea tu, keluar pulak alasan lain. Malasssssss... Sungguh, malam ni malas sangat. Malas nak update blog. Nak blogwalking balas-balas komen pun malas ni... Tunggu esok je lah pulun semua.

Eh, jadi gak entri kan?

Manusia ni kadang-kadang terlalu banyak alasan...

Sama jugak bila mintak tolong undi SINI ngan SINI. Kejap je pun, janganlah malas sangat... Hehehe.


12 comments:

sergeant keroro said...

hehe. memang dah jadi entri pon..

jom singgah blog keroro cari idea :P

Mat Gebu said...

MALAS, SILA EJA TERBALIK, SALAM = SILA TIDUR YEAA...

Miss Ran said...

malas harus dikikis ye

baik org bg idea...erm cntik num 1660

mas saari said...

akak tak malas tapi takde idea...penat dah fikir!

FasiHaH SupiaN said...

kalau macam tu..tido sajalah :)

solomolo said...

kalo malas, jom baca entri terbaru tentang percutian ke Bali...


http://solomolo.blogspot.com/2011/05/percutian-ke-bali-part-1.html

nur ikhyar dee said...

saya malas dan takde idea, so blog tak berhupdate sekian lama dah...hehehe

RedVixen said...

malas nak komen. eh terkomen jugak. hehehe

Bro Azqar said...

ada point jugak laa tuu... hehehe point untuk diri dan point untuk orang lain :) thannks...

Kak Aya said...

malas pun boleh jadi idea untuk entry bagi orang yang kreatif...kak aya pun sedang melawan malas ni...

Phoenix said...

Malas + Takde idea = Pergi tidur

kiera'sakura said...

entry malas... hihihihi

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.