BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, May 19, 2011

Takziah: Seorang Lagi Blogger Pergi


Dapat berita dari blogger Sembang Kemas.

Saya baru sahaja mengenali blognya daripada mulut adik-adik yang join gathering UTM BLoggers kali pertama dulu.

Hari ini, saya mendapat berita dia telah pergi menghadap Illahi kerana penyakit asma.

Boleh rujuk SINI dan SINI.

Al-Fatihah untuk almarhum blogger Hakim @ Telordibasuh.

P/S: Bila-bila masa saja, kita juga akan mengikut jejaknya...


31 comments:

forever love said...

takziah utk keluarga arwah.. semoga arwah ditempat kn di kalangan org yang beriman

mad khaz said...

takziah. mari lah kita sedekahkan al-fatihah kepada roh beliau

d_LA said...

serius terkejut sgt2..blog arwah mmg happening sbnrnya..Al-Fatihah..semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..Amin...

Cik Azizah said...

oh penyakit asma...mngkin dia terlalu tak leh bnafas sgt tu..semput bahaya asma ni..

sama-sama kita doakan AlFatihah~~

fRaMe+LenSeS said...

alfatihah. semoga dia ditempat dikalangan para solehin. amin.

Isteri Encek Bard said...

selalu baca belog dier.. huhuh Al-fatihah

Faris Adli said...

semoga arwah tergolong dikalangan orang-orang yang dijanjikan syurga

::Mastura Zakaria:: said...

al-fatihah...semoga rohnya ditempat di kalangan hamba yang beriman.....

mama comel said...

takziah..alfatihah...

c-tea said...

dah bace blog beliau dan info tentang beliau..rase sedih

job : student sampai mati.

al-fatihah

Rozuan Ismail said...

Alfatihaha baru beberapa hari lepas koen blog dia.

Akid azami said...

arwah antara blogger yang punyai blog yang best.. Al-fatihah..

putERi-kAtEk said...

al-fatihah....semoga rohnya dicucuri rahmat dan diletakkan di kalangan orng2 yang beriman

b a m b a m ' s said...

Innalillah... owner blog telur dibasuh tuh ker sunah??double cek nie..hurmm..padan ler x update belognya..

Al-Fatihah.. =(

Mutiara Bernilai said...

T___T

s0km0 jengah situ,
patut 2-3 ari x update
biasa stiap ari ade aje

~ bdebar mnunggu waktu mutiara d panggi1

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

ha'ah..owner blog tu kak..

Fadah said...

fadah pun tahu pagi tadi dari dauspozi tentang kematiannya...

mas saari said...

al-fatihah...
pernah jugak baca blog dia

kakchik@ella said...

sedih sgt .. tak sangka dia dah tak ada. Telor rajin dan selalu dtg blog kakchik. pastu baru-baru ni dia ada tanya bila boleh jmpa kakchik? Tak sempat kakchik tunaikan hajat dia ..

cik heroin said...

alfatihah


JOIN CONTEST & MENANG ROOM MAKEOVER WORTH RM5000

APi said...

innalillah..

Siti Safiyyah said...

lepas ni giliran kite pulak akan tinggalkan dunia ni..

BRO_MONDAY said...

sis sunah : moga arwah tenang di sisiNya, sedih ai rasa walopun x berapa mengenali dan rapat dengan arwah...sekadar kenal di alam maya je...

Woofer Storm said...

alfatihah...

*betapa besarnya kita sekali pun pasti akan kembali juga..moga saudara kita ditempatkan dikalangan orang beriman..amin3

TypeWriter said...

takziah utk keluarga arwah.. semoga arwah ditempat kn di kalangan org yang beriman

azila said...

Al-fataihah. k.zla pon terkejut gak, terlambat tahu lak.semoga arwah ditempatkan bersama-sama ngan kekasihNya

waN Mohd Salim said...

al fatihah

cik pulau said...

al fatihah..
moga rohnya tenang di sana..

Arpiiz said...

tau hal ni pun masa dekat blog abg ben tadi..

Al-Fatihah

udin said...

Al-Fatihah~ semoga dia ditempatkan bersama org2 yg beriman..

logorithm said...

Dapat tau dari Syafiq. Inilah first time mengenali blognya. Takziah buat keluarga arwah.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.