Thursday, May 19, 2011

Takziah: Seorang Lagi Blogger Pergi


Dapat berita dari blogger Sembang Kemas.

Saya baru sahaja mengenali blognya daripada mulut adik-adik yang join gathering UTM BLoggers kali pertama dulu.

Hari ini, saya mendapat berita dia telah pergi menghadap Illahi kerana penyakit asma.

Boleh rujuk SINI dan SINI.

Al-Fatihah untuk almarhum blogger Hakim @ Telordibasuh.

P/S: Bila-bila masa saja, kita juga akan mengikut jejaknya...

31 comments:
Write Comments
  1. takziah utk keluarga arwah.. semoga arwah ditempat kn di kalangan org yang beriman

    ReplyDelete
  2. takziah. mari lah kita sedekahkan al-fatihah kepada roh beliau

    ReplyDelete
  3. serius terkejut sgt2..blog arwah mmg happening sbnrnya..Al-Fatihah..semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..Amin...

    ReplyDelete
  4. oh penyakit asma...mngkin dia terlalu tak leh bnafas sgt tu..semput bahaya asma ni..

    sama-sama kita doakan AlFatihah~~

    ReplyDelete
  5. alfatihah. semoga dia ditempat dikalangan para solehin. amin.

    ReplyDelete
  6. selalu baca belog dier.. huhuh Al-fatihah

    ReplyDelete
  7. semoga arwah tergolong dikalangan orang-orang yang dijanjikan syurga

    ReplyDelete
  8. al-fatihah...semoga rohnya ditempat di kalangan hamba yang beriman.....

    ReplyDelete
  9. dah bace blog beliau dan info tentang beliau..rase sedih

    job : student sampai mati.

    al-fatihah

    ReplyDelete
  10. Alfatihaha baru beberapa hari lepas koen blog dia.

    ReplyDelete
  11. arwah antara blogger yang punyai blog yang best.. Al-fatihah..

    ReplyDelete
  12. al-fatihah....semoga rohnya dicucuri rahmat dan diletakkan di kalangan orng2 yang beriman

    ReplyDelete
  13. Innalillah... owner blog telur dibasuh tuh ker sunah??double cek nie..hurmm..padan ler x update belognya..

    Al-Fatihah.. =(

    ReplyDelete
  14. T___T

    s0km0 jengah situ,
    patut 2-3 ari x update
    biasa stiap ari ade aje

    ~ bdebar mnunggu waktu mutiara d panggi1

    ReplyDelete
  15. fadah pun tahu pagi tadi dari dauspozi tentang kematiannya...

    ReplyDelete
  16. al-fatihah...
    pernah jugak baca blog dia

    ReplyDelete
  17. sedih sgt .. tak sangka dia dah tak ada. Telor rajin dan selalu dtg blog kakchik. pastu baru-baru ni dia ada tanya bila boleh jmpa kakchik? Tak sempat kakchik tunaikan hajat dia ..

    ReplyDelete
  18. lepas ni giliran kite pulak akan tinggalkan dunia ni..

    ReplyDelete
  19. sis sunah : moga arwah tenang di sisiNya, sedih ai rasa walopun x berapa mengenali dan rapat dengan arwah...sekadar kenal di alam maya je...

    ReplyDelete
  20. alfatihah...

    *betapa besarnya kita sekali pun pasti akan kembali juga..moga saudara kita ditempatkan dikalangan orang beriman..amin3

    ReplyDelete
  21. takziah utk keluarga arwah.. semoga arwah ditempat kn di kalangan org yang beriman

    ReplyDelete
  22. Al-fataihah. k.zla pon terkejut gak, terlambat tahu lak.semoga arwah ditempatkan bersama-sama ngan kekasihNya

    ReplyDelete
  23. al fatihah..
    moga rohnya tenang di sana..

    ReplyDelete
  24. tau hal ni pun masa dekat blog abg ben tadi..

    Al-Fatihah

    ReplyDelete
  25. Al-Fatihah~ semoga dia ditempatkan bersama org2 yg beriman..

    ReplyDelete
  26. Dapat tau dari Syafiq. Inilah first time mengenali blognya. Takziah buat keluarga arwah.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com