BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, May 1, 2011

Tawaran Hebat !!!


Untuk efek 3D, sila klik gambo!!!

Khas untuk kamu-kamu di kampus terhebakkkk di Selatan Semenanjung!

Boleh buat macam-macam benda best di sini! Antaranya:

  • Latihan mountain bike
  • Praktis motocross
  • Testing skirting kete
  • Memecahkan plate kete (erk!)
  • Men tukar-tukar gear motor

So, pe tunggu lagi??? Cepat la mai!! Baru siap je niiii...sebelum try test undi SINI dulu yeee...

P/S: Haihhh...makin tinggi bonggol yeee...


9 comments:

NadiRah said...

hahahah!! mantap!!!

shahsyaz said...

kami warga FKSG/FGHT, ermmmmmmmm, kami sendiri terkejowt dgn bonggol tuh, huhuhuhuhuuhuhu

Along Usop said...

nak lompat2!!.. =D

Sunah Mohammad said...

@shahsyaz

kesiannya kamu...tapi, sume kot yang kena..sebab dekat dengan PSZ..dekat dengan MSI..

depa nak bagi kita bawak slow2...

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

sila la lompat along~~~ :D

aliarosli said...

nak join gak boley??

macam best je

darxniq said...

ahahhahahaha....landasan jet tuh..:P

SyedGraphiX said...

bonggol lebar okey lagi. kene yg tinggi. hadoii..

Faris Adli said...

bumper cam ni tak cukup tinggi banding kat unisza :-) tapi still bahaya juga

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.