BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 8, 2011

Abang Fahrin Selalu Support Blogger Baru


Klik imej untuk carik harta karun tersembunyi

Pendapat tentang abang Fahrin dan blog dia?



Tentang blog pulak, abang Fahrin pernah Kritik Blog Saya...

So, saya Kritik Blog Dia pulak...

Nampak... Dia banyak tolong kannn, walaupun saya tak minat dia... :p

So, jangan lupa undi eks~


7 comments:

mas saari said...

segmen MTT kan?
alahhhh...nak join jugaklah!

Anonymous said...

INI FAHRIN ? WAKAKAKA , BUAT LAWAK MENGALAHKAN AMIR RAJA LAWAK BETOI . ENTRI CARI TRAFIK LA NI

Bella Bell said...

abang fahrin memang selalu support blogger baru.. dan dia la yang selalu support saya dulu.. even secara tak terang tapi saya sentiasa hargainya..

mungkin saya jarang komen dan sertai segmen dia, tapi saya sentiasa perhatikan dia.. saya sangat kagumi abang fahrin -----> bro ben ashaari :)

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. nak join. tapi dah 2 hari tak print screen, camna nak join? leh ka?

azila said...

heheh...tp dia xtolong sayerrr:(

mcm ni lah said...

Woot! You have successfully voted.

1 hari 1 undi,. yeahhh

Miss Ran said...

nk join la..harap sempat..haha byk entry bro ben ni

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.