BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 30, 2011

Ade Ke Yang Rindu Kat Kite?



Dah lama kite tak masuk sini... Macam takde je yang rindu kat kite... :(


33 comments:

Mrs.Yie said...

geram tengok kucing tu :)

Nadya O'Conner said...

mesti lah ada..alahai..tomeynyer miau tu..:)

#3 Spontaneous Thursday | ツ miss nadya punyer blog ツ

..cik gugu.. said...

wndu my cat la kak sunah ...

waN Mohd Salim said...

tajam nye kuku die .. ps rindu ar kat akak

FasiHaH SupiaN said...

ehhh kita rindu lah kat cici..sellau tgh malam ade post cici...

Atiqah Sa'ahiry said...

comel..rindu jugak..haha..haii..cat

NasZ said...

waaahhh...comeynya...

MOHD NASER.com

nazirulhazwan~ said...

baru je la sunah, blom start rindu, hahahaha

Nazzue said...

saya rindu kamu...eh...eh..eh kucing itu la....

yatie Awang said...

kakak rindulah...

fRaMe+LenSeS said...

ada ja la.. :)

Isteri Encek Bard said...

rindu sangat kat meawww, ngan sunah

mas saari said...

alalalaa...buat muka kesian pulak cici ni!

Hanis MY said...

comelnyaaaa neko chan tuuu

alongxp said...

Sy rindu... ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

Anum said...

miow cute

kaktun said...

cian nengok kucin tuh :)

Pojiekyra said...

this is cute..!! wahhhh kawaiii nekomaru-chan.!! :D

sergeant keroro said...

comelnya XD

Along Usop said...

olololo.... cici nih... =p

fida said...

alahai.. comelnye kucing nie. :)

mestilah ade yg rindu> D:

aizamia3 said...

alahai.. sorilah meow ku.. terlupa pulak nak tinggalkan makanan utk kau tadi.. mesti kau lapar kan.. hukhukhuk..

::blog anak jawer:: said...

rindu kt cici.. Renungan matanya boleh buat jantung bergetar..hehe

risa said...

akak selalu rindu kata2 puitis mu lah sayammmmmmmmmmmm...kalao tak jenguk sini dah macam org bercinta tu..mandi bergelen2 air..tidur nyenyak sampai bom meletop pon tak sedor..hehehe

zuwaidah said...

rindu sama kamu sis

fa said...

kucing tu comel.. ngee :)

Iffah Afeefah said...

erk tak rindu cici

rindu owner bole

efa said...

aloalo comeynya kuceng tu :) windu dua2 :)

Kei Seichi said...

waaaa..cici....hehe...close up bukan main..macam model gitu..hehe

cik pulau said...

rindu..^^,

suhaili sarif said...

cici sayannggg

Cik.Tedy said...

wow!!! cute ny kicing dy..heheh..=D

NuSaNa NoSa 91 said...

kak sunah.. jgn la letak gmbr kucing ni.. sakit jiwa tengok sbb comel sgt.. nk2 part mata bulat dia tu.. auwww~ ^_^

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.