Apa Yang Berlaku Ni? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, June 12, 2011

Apa Yang Berlaku Ni?


Ape yang berlaku hari ni?

Tak sempat sungguh nak gi blogwalking. Tak sempat jugak nak baca entri-entri rakan blogger yang lain. Banyak update yang tertinggal. Nak reply pengomen-pengomen kat blog diorang pun tak terbuat. Huhuhu... T_T

Entah, ape agaknya yang berlaku ni?

Cuba teka...

Stop, stop! Takde main teka-teka kat sini. Tu abang Ben je main. Ahahah~ Wekkkksss! Keji kan? :p Amponnn abang Ben, guro-guro saje~ Sebenornya hari ni terpengsan kejap, dan mood nak bukak laptop ke laut. Ni bukak pun sebab rindooo~ Jeles pulak tengok rakan-rakan blogger rancak mengupdate. Huhuhu...

Sekarang dah makin susah nak ping kat Facebook, tiap kali nak ping kene enter word captcha. Hadoiiii...tu yang jadi bertambah besar virus 'M' tu. Gggggrrrr! Takpe, teruskan ping-mengeping dengan penuh kesabaran...

P/S: Banyak keje ni wehhh, sape nak tolong?

9 comments:

  1. wahaha bizi buatla keje dlu

    arini mls nk ping hehe

    ReplyDelete
  2. tu la aku dok pikirmane la ko pergi ek..takper2 wat mane yang patot dulu

    ReplyDelete
  3. slow2 sunah!
    selesaikan urusan yg penting dulu...
    blog boleh update malam nanti..

    ReplyDelete
  4. saya setia menunggu kak sunah,hehe XD

    ReplyDelete
  5. Dlu sy kenal jgk masa nk ping dkt fb dlu, hehe, sabo2. take time ;)

    ReplyDelete
  6. CM pon still singgah dtg sini ..
    jenguk ape2 yang patot .. hihi

    semoga segala urusan keje dipermudah kan :)

    ReplyDelete
  7. akak pun byk keje...uwaaaaaaaaaa.....mai sini kita sama2 wat keje...

    ReplyDelete
  8. setel kn yg mana penting dulu..
    yg biasa masuk sini akn trus setia ke sini..=)

    ReplyDelete
  9. patut sunyi jekk..banyak kerja rupanya :)

    takes ur time

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad