BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, June 12, 2011

Apa Yang Berlaku Ni?


Ape yang berlaku hari ni?

Tak sempat sungguh nak gi blogwalking. Tak sempat jugak nak baca entri-entri rakan blogger yang lain. Banyak update yang tertinggal. Nak reply pengomen-pengomen kat blog diorang pun tak terbuat. Huhuhu... T_T

Entah, ape agaknya yang berlaku ni?

Cuba teka...

Stop, stop! Takde main teka-teka kat sini. Tu abang Ben je main. Ahahah~ Wekkkksss! Keji kan? :p Amponnn abang Ben, guro-guro saje~ Sebenornya hari ni terpengsan kejap, dan mood nak bukak laptop ke laut. Ni bukak pun sebab rindooo~ Jeles pulak tengok rakan-rakan blogger rancak mengupdate. Huhuhu...

Sekarang dah makin susah nak ping kat Facebook, tiap kali nak ping kene enter word captcha. Hadoiiii...tu yang jadi bertambah besar virus 'M' tu. Gggggrrrr! Takpe, teruskan ping-mengeping dengan penuh kesabaran...

P/S: Banyak keje ni wehhh, sape nak tolong?


9 comments:

Miss Ran said...

wahaha bizi buatla keje dlu

arini mls nk ping hehe

JIJI YU said...

tu la aku dok pikirmane la ko pergi ek..takper2 wat mane yang patot dulu

mas saari said...

slow2 sunah!
selesaikan urusan yg penting dulu...
blog boleh update malam nanti..

sergeant keroro said...

saya setia menunggu kak sunah,hehe XD

cik heroin said...

Dlu sy kenal jgk masa nk ping dkt fb dlu, hehe, sabo2. take time ;)

'CikMimiEy' said...

CM pon still singgah dtg sini ..
jenguk ape2 yang patot .. hihi

semoga segala urusan keje dipermudah kan :)

aDisH.sHidA said...

akak pun byk keje...uwaaaaaaaaaa.....mai sini kita sama2 wat keje...

Kalamhati said...

setel kn yg mana penting dulu..
yg biasa masuk sini akn trus setia ke sini..=)

bersama kak Es said...

patut sunyi jekk..banyak kerja rupanya :)

takes ur time

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.