Sunday, June 12, 2011

Apa Yang Berlaku Ni?


Ape yang berlaku hari ni?

Tak sempat sungguh nak gi blogwalking. Tak sempat jugak nak baca entri-entri rakan blogger yang lain. Banyak update yang tertinggal. Nak reply pengomen-pengomen kat blog diorang pun tak terbuat. Huhuhu... T_T

Entah, ape agaknya yang berlaku ni?

Cuba teka...

Stop, stop! Takde main teka-teka kat sini. Tu abang Ben je main. Ahahah~ Wekkkksss! Keji kan? :p Amponnn abang Ben, guro-guro saje~ Sebenornya hari ni terpengsan kejap, dan mood nak bukak laptop ke laut. Ni bukak pun sebab rindooo~ Jeles pulak tengok rakan-rakan blogger rancak mengupdate. Huhuhu...

Sekarang dah makin susah nak ping kat Facebook, tiap kali nak ping kene enter word captcha. Hadoiiii...tu yang jadi bertambah besar virus 'M' tu. Gggggrrrr! Takpe, teruskan ping-mengeping dengan penuh kesabaran...

P/S: Banyak keje ni wehhh, sape nak tolong?

9 comments:
Write Comments
  1. wahaha bizi buatla keje dlu

    arini mls nk ping hehe

    ReplyDelete
  2. tu la aku dok pikirmane la ko pergi ek..takper2 wat mane yang patot dulu

    ReplyDelete
  3. slow2 sunah!
    selesaikan urusan yg penting dulu...
    blog boleh update malam nanti..

    ReplyDelete
  4. saya setia menunggu kak sunah,hehe XD

    ReplyDelete
  5. Dlu sy kenal jgk masa nk ping dkt fb dlu, hehe, sabo2. take time ;)

    ReplyDelete
  6. CM pon still singgah dtg sini ..
    jenguk ape2 yang patot .. hihi

    semoga segala urusan keje dipermudah kan :)

    ReplyDelete
  7. akak pun byk keje...uwaaaaaaaaaa.....mai sini kita sama2 wat keje...

    ReplyDelete
  8. setel kn yg mana penting dulu..
    yg biasa masuk sini akn trus setia ke sini..=)

    ReplyDelete
  9. patut sunyi jekk..banyak kerja rupanya :)

    takes ur time

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com