Wednesday, June 15, 2011

Banyak Terlepas Entri?


Bila baca status kembar saya, Cik Pulau kat Facebook, terdetik nak buat entri ni.

Mungkin ramai yang terlepas entri bila lama tak online. Sebab kekangan internet mungkin, atau sebab sibuk dengan kerja, maka masa untuk online tu terhad. Jadinya, entri-entri rakan blogger untuk beberapa hari tertentu tak sempat nak baca. Bila da online balik, rasa ketinggalan, dan teringin nak baca entri-entri yang lepas tu.

Untuk yang tertinggal entri lepas tu, saya ada sediakan arkib kat sidebar blog ni. Arkib 'Musim Bunga Yang Lalu' ni ikut hari, jadi mana-mana hari yang tertinggal boleh check kat situ yeee... Nak tengok arkib lama pun boleh jugak... :)

Dan kalau lagi rajin, boleh lah Like fanpage Sunah Suka Sakura dot com kat Facebook, lagi senang nak tengok entri-entri blog ni kat situ.



Sape tak Like lagi? Sila Like~~~ :D

16 comments:
Write Comments
  1. Hahh.... tu diaa!!!
    keluar dah entri ni..
    dengan bangganya cakap.
    dah like~~~~
    lalala~

    ReplyDelete
  2. Selalu sangat benda nie jadi...TQ sediakan kemudahan tu...:)

    Lepak sambil bersantai di NazZue.com
    Entri terkini: Aku Share, Korang Fikir

    ReplyDelete
  3. same with me..sebab tu letak menu sejarah pos..tapi macam takde orang guna je

    ReplyDelete
  4. ok...dah lama dah like! heheehe

    sunah...nak tanya sikit ni! itu pun kalau sunah tau lah...huhuhu

    lepas akak tukar domain kenapa akak punya feed tak update entri2 akak ye?
    boleh bantu tak?

    ReplyDelete
  5. siapakah yang bakal menjadi pengelike yang ke-400 tu? misteri misteri...

    ReplyDelete
  6. haah la..lupa ada fanpage..hahaha

    cmner ek nak letak cording ni kat blog..lupa

    ReplyDelete
  7. baru dpt singgah sini harini.

    bizi yuuuu...-.-'

    ReplyDelete
  8. takut nak buat fanpage. takot xde like. ahaha

    ReplyDelete
  9. saye antara orang2 yg selalu terlepas.. =.=''

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com