BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 15, 2011

Banyak Terlepas Entri?


Bila baca status kembar saya, Cik Pulau kat Facebook, terdetik nak buat entri ni.

Mungkin ramai yang terlepas entri bila lama tak online. Sebab kekangan internet mungkin, atau sebab sibuk dengan kerja, maka masa untuk online tu terhad. Jadinya, entri-entri rakan blogger untuk beberapa hari tertentu tak sempat nak baca. Bila da online balik, rasa ketinggalan, dan teringin nak baca entri-entri yang lepas tu.

Untuk yang tertinggal entri lepas tu, saya ada sediakan arkib kat sidebar blog ni. Arkib 'Musim Bunga Yang Lalu' ni ikut hari, jadi mana-mana hari yang tertinggal boleh check kat situ yeee... Nak tengok arkib lama pun boleh jugak... :)

Dan kalau lagi rajin, boleh lah Like fanpage Sunah Suka Sakura dot com kat Facebook, lagi senang nak tengok entri-entri blog ni kat situ.



Sape tak Like lagi? Sila Like~~~ :D


16 comments:

cik pulau said...

Hahh.... tu diaa!!!
keluar dah entri ni..
dengan bangganya cakap.
dah like~~~~
lalala~

Nazzue said...

Selalu sangat benda nie jadi...TQ sediakan kemudahan tu...:)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Aku Share, Korang Fikir

Eera Shera said...

ok dah like~~

Faris Adli said...

same with me..sebab tu letak menu sejarah pos..tapi macam takde orang guna je

Miss Ran said...

hahaha sambil pomot eh

bgus2

mas saari said...

ok...dah lama dah like! heheehe

sunah...nak tanya sikit ni! itu pun kalau sunah tau lah...huhuhu

lepas akak tukar domain kenapa akak punya feed tak update entri2 akak ye?
boleh bantu tak?

gadis melayu said...

like suda..^_^

syaimz said...

siapakah yang bakal menjadi pengelike yang ke-400 tu? misteri misteri...

Ujang9897 said...

haah la..lupa ada fanpage..hahaha

cmner ek nak letak cording ni kat blog..lupa

Sari Yusa Ibrahim said...

i likeeeeeee!

sergeant keroro said...

dah lame like!! XD

Fadhli Zainol said...

sng skit :) ..thx dh like~

mynameismy said...

baru dpt singgah sini harini.

bizi yuuuu...-.-'

Adam Roslan said...

I follow.

adamroslan.com

maCy said...

takut nak buat fanpage. takot xde like. ahaha

FasiHaH SupiaN said...

saye antara orang2 yg selalu terlepas.. =.=''

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.