BLOG ENCIK SUAMI

Friday, June 17, 2011

Blog Menjadi Saksi di Sana!


http://cik-shiqah.blogspot.com


Jika mulut, tangan dan kaki akan menjadi saksi di akhirat kelak, maka blog pula adalah salah satu bahan bukti kepada tangan serta jari jemari. 

Apa yang kalian tulis? Apa yang kalian gambarkan? Suatu hari nanti pasti akan dihitungkan. Blog memang tak bernyawa dan mempunyai suara tapi blog punya jiwa. Jiwa yang terhasil daripada penulis blog itu sendiri agar dapat diserap ke dalam minda pembaca yang membaca blognya. Sila baca sambungan di SINI.


19 comments:

al_hakim said...

=)..nak buat entry ni jugak..

Miss Ran said...

erk terbaik

ermmm sume ni saham di akhirt kelak

cik Ida said...

wow!!

tetibe takut nak blogging.. kena jejak kasih balik entri-entri lepas. dah baik atau belum??

dan smeoga entri akan datang lebih bermanfaat.. terima kasih :)

Zulfikar Hazri said...

sapa ada melucah dalam blog, pas baca ni mesti kelam kabut nak padam.. haha

sergeant keroro said...

wow!

sharing yang bagus!

terbaik kak sunah :)

Anonymous said...

testing2!!! retiss kuning dtg..

syaimz said...

ini serious satu sharing palin g power+best dalam hidup saya.haha

efa nur said...

waaahh...hebat.. :)

mas saari said...

perkongsian yg hebat!
sebab tulah kita berblog kena ikhlas dan tak terpesong dari landasan sebenar!

::contengan hati::)) said...

wow mase bace blog dia mcm terfikir2 balik entry2 yang lepas,, thanks syer ni sunah ;)

Hani Hempedu. said...

entri terbaik kak sunah ^^

cik pulau said...

kata-kata tu sama macam kata2 HLOVATE dalam setiap karyanya...

yang pasti novel2 HLOVATE memang BEST..

err.. okey.. terjah!!!

mynameismy said...

Indahnya kata-kata entry ni...tersentuh...

Mawar Berduri said...

betul tu.. apa yang ditulis, sama seperti apa yang kita bicarakan..

berhati-hati bila menggunakan tangan untuk mewakili hati..

JIJI YU said...

awek2..harus terjah..

::blog anak jawer:: said...

dah baca dah entry tu...tu la..kdg2 tujuan berblogging ni kene pegang betul2...blog la umpama suara hati kita...yg di luah kan melalui tangan...

-Yok mampir diluk = tiada yang sempurna...ALLAH itu maha adil...

Kei Seichi said...

nice.. =)
peringatan yang baik..

yaya_flanella said...

wuu. tak sangka kann.. :')

AzwanRamli said...

blog bkn medan fitnah.... thanks sharing

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.