Saturday, June 11, 2011

Dia Bizi... Bizi, Bizi, Bizi!


busy by ~arseni on deviantART


Dia ni pun kata dia bizi.

Saya pun nak minta maaf jugak sebab malam ni tadi sangat bizi. Ingatkan nak up satu entri tadi tentang slot Eh, Ustazah! lepas entri Eh, Ustazah! : Sakit. Tapi macam tak sempat pulak. Takpelah, insya'Allah esok-esok saya up entri tu. :)

Nampaknya makin hari, semua orang semakin bizi. Saya sendiri pun tak pasti dapat ke tak nak update macam selalu. Insya'Allah kalau ada masa terluang tu saya update ye... Macam banyak je masa terluang yang dibuat-buat, selama ni pun kan? Sila mengaku! Hahaha~ Dalam kebizian tu, masih tetap nak buat semua kerja... Mungkin ada 'kerja' yang terpaksa dikorbankan... Hurmmm...

Takpelah, bukan ada yang rindu pun kan?

Okie, selamat malam semua...

P/S: Jangan lupa undi Pak Cik Mat kat SINI dengan Abang Ben kat SINI. Errr... Bawang Comel ni pun,  sibuk betul nak mintak undi jugak!!! UNDI lah yeee... Terima kasih~ ^_^

11 comments:
Write Comments
  1. erm yu pun bizi..patutla jiran tak up entry hurmmm

    ReplyDelete
  2. best btol ble bz neyh..ade je bnde nk dbuat..

    ReplyDelete
  3. janganlah buzi,ramai yang rindu kang...macam saya.haha

    ReplyDelete
  4. Rndu ni. ekeke, cntiknya header flashhhhhhhhh :p

    ReplyDelete
  5. Kadang-kadang bukan busy pun tapi buat-buat busy je :)

    ReplyDelete
  6. rinduuuuuuuuuuuuuu sgt kt kak sunah!!
    cepat lah update blog..hee :D
    masih ramai lg yg rindu nie..hihi

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  7. kak Es pun nak bizi kan diri gak laaa

    gonna miss u >.<

    ReplyDelete
  8. kita blogging just untuk isi masa lapang...kalau free..kita update entry...klu tak free...kita utamakan yg perlu...lain la kalau dh jd full time blogger...hehe

    -Yok mampir diluk = lagu ahmad nyanyian arrora salwa...memuji atau menghina nabi...

    ReplyDelete
  9. ambo bizi jugop..

    letih ko diri dh ni..

    =(

    ReplyDelete
  10. - kite pon bizi...

    - bizi bodi...

    - hehehe...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com