BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, June 11, 2011

Dia Bizi... Bizi, Bizi, Bizi!


busy by ~arseni on deviantART


Dia ni pun kata dia bizi.

Saya pun nak minta maaf jugak sebab malam ni tadi sangat bizi. Ingatkan nak up satu entri tadi tentang slot Eh, Ustazah! lepas entri Eh, Ustazah! : Sakit. Tapi macam tak sempat pulak. Takpelah, insya'Allah esok-esok saya up entri tu. :)

Nampaknya makin hari, semua orang semakin bizi. Saya sendiri pun tak pasti dapat ke tak nak update macam selalu. Insya'Allah kalau ada masa terluang tu saya update ye... Macam banyak je masa terluang yang dibuat-buat, selama ni pun kan? Sila mengaku! Hahaha~ Dalam kebizian tu, masih tetap nak buat semua kerja... Mungkin ada 'kerja' yang terpaksa dikorbankan... Hurmmm...

Takpelah, bukan ada yang rindu pun kan?

Okie, selamat malam semua...

P/S: Jangan lupa undi Pak Cik Mat kat SINI dengan Abang Ben kat SINI. Errr... Bawang Comel ni pun,  sibuk betul nak mintak undi jugak!!! UNDI lah yeee... Terima kasih~ ^_^


11 comments:

Miss Ran said...

erm yu pun bizi..patutla jiran tak up entry hurmmm

Pak Syahot said...

best btol ble bz neyh..ade je bnde nk dbuat..

syaimz said...

janganlah buzi,ramai yang rindu kang...macam saya.haha

cik heroin said...

Rndu ni. ekeke, cntiknya header flashhhhhhhhh :p

Phoenix said...

Kadang-kadang bukan busy pun tapi buat-buat busy je :)

efa nur said...

rinduuuuuuuuuuuuuu sgt kt kak sunah!!
cepat lah update blog..hee :D
masih ramai lg yg rindu nie..hihi

Jom Terjah Sini :)

bersama kak Es said...

kak Es pun nak bizi kan diri gak laaa

gonna miss u >.<

AdyBudika said...

i miss u dear

::blog anak jawer:: said...

kita blogging just untuk isi masa lapang...kalau free..kita update entry...klu tak free...kita utamakan yg perlu...lain la kalau dh jd full time blogger...hehe

-Yok mampir diluk = lagu ahmad nyanyian arrora salwa...memuji atau menghina nabi...

kokser kokdam said...

ambo bizi jugop..

letih ko diri dh ni..

=(

AI said...

- kite pon bizi...

- bizi bodi...

- hehehe...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.