BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 2, 2011

Hari Ni Umur Kami Sama


Gambar kek sakura dicopet di SINI

Alhamdulillah~

Hari ni umur kami sama~

Sape?

Saya dan dia lahhhh~ Hehehe...

Kepada dia, selamat hari lahir...

Moga jadi insan yang bermanfaat kepada insan lain, dan dipegang oleh-Nya hati kamu dalam menjalani kehidupan yang akan datang... Ameen...

Dia itu dia...


12 comments:

Miss Ran said...

errr kalau umo sme npe dia pggl sunah akak..blur

bersama kak Es said...

sebab dia respek :)

Isteri Encek Bard said...

happay bufday ti katek

sergeant keroro said...

hehe. sebab hormat :D

waN Mohd Salim said...

sape sape ... eeheeheheh ps lame lagi nak wish .. makkcik sakura bile nak wish ek

Dayana AZ said...

ooo sapa tuu? rasa macam tauuu je :D !

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari lahir..moga sentiasa berada dlm keredhaan Allah.

fRaMe+LenSeS said...

waahhhh.. tahniah pada dia n kamu.. lalalalalallala~~

Rozuan Ismail said...

Happy Birthday puteri katek n kak sunah!

Eera Shera said...

happy birthday..semoga sentiasa dlm rahmat ALLAH =)

juanita said...

x pernah tgk kek secantik ni

putERi-kAtEk said...

kak sun!!! mekasih!!!! huwaaaa terharu lagi skali!!! huwaaaaa

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.