Jangan Laaa Jeles Dengan Awek Blogger Ni...



Bila hati cik adik ni berbicara dalam blog dia, perghhhhh! Sampai ada yang sentap-sentap tuuu... Mesti orang tu jeles sebab tau dia dah berjaya meneka tajuk buku Stanza Cinta dengan cepat dan tepat semalam... Hurmmm...

P/S: Cik Arda ada buat GA!!! Jenguk SANA, SANA!

Post a Comment

34 Comments

  1. header blog ni sntiasa mnjadi fav :D

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tp kucing ni comelllllll sangat !!! aissshhh geram tgk!

    ReplyDelete
  3. tekaan dh tepat.. tp lambat.. huhuhu..^_^

    ReplyDelete
  4. stanza cinta? macam pernah baca.. hehehe!!~


    ciki comel! :)


    ^^

    ReplyDelete
  5. nk jeles jugakkkkk . wuwuwu T_T .

    ReplyDelete
  6. seronok la depa teka betoi.. jeleshh la camni.. blog kena review.. belog kami camna boss?

    ReplyDelete
  7. bersih la lobang hdung cici... lentok napak... heheheh..^.^

    ReplyDelete
  8. tahniah zaty...mmg pantas!

    geram tul ngan cici ni...buat aksi lentok lagi manja gitu! gigit kang!

    ReplyDelete
  9. Pergh ~ tekaan rupanya.. ahakz..

    ReplyDelete
  10. alaaa...
    terlambat ler semalam...

    ReplyDelete
  11. si muke comel tu pun nak jugax ((:

    ReplyDelete
  12. @mas saari

    sama2 akk... cici suka wat aksi y comel.. geram..!..

    ReplyDelete
  13. alaaaaaa hehehe..tp kn kucing tue tomey laaa..kak sunah kasi kyra nk..?? hehe

    ReplyDelete
  14. prince knal die...:)..tak pasti die knal prince atau tak..:)

    ReplyDelete
  15. salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  16. wow...ramai nye yg teka betul... cici tu posing cute betul...kne pakse ke ape tu ek...he3

    -Yok mampir diluk = ulat dalam perut...bukan dalam batu...

    ReplyDelete
  17. nak kucing tu boley???he3...geram nak cubit2 dia...

    ReplyDelete
  18. @pRiNCe

    zaty kenal jgk.. heheh... prince rjin p blog zaty..=)

    ReplyDelete
  19. huhu. terlmbat la smlm yea
    cici. gudnite

    ReplyDelete
  20. err.. sy terlepas.. so, xleh nk jeles sgt.. heheh..

    ReplyDelete
  21. wah best zaty..tahniah zaty..;)

    ReplyDelete
  22. as salam..
    alamak.. rasa macam nak peluk kucing tu~

    dan alamak sekali lagi~
    tak dapat online beberap detik sebelum ni.

    ada lagi ke segmen macam ni? hehe~ melatih deria2 dan memori otak

    ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com