BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, June 26, 2011

Jangan Laaa Jeles Dengan Awek Blogger Ni...



Bila hati cik adik ni berbicara dalam blog dia, perghhhhh! Sampai ada yang sentap-sentap tuuu... Mesti orang tu jeles sebab tau dia dah berjaya meneka tajuk buku Stanza Cinta dengan cepat dan tepat semalam... Hurmmm...

P/S: Cik Arda ada buat GA!!! Jenguk SANA, SANA!


34 comments:

saiazuan said...

header blog ni sntiasa mnjadi fav :D

Iffah Afeefah said...

wah cepat betul die teka

FasiHaH SupiaN said...

melepas......huhu

niena shopping2u said...

hehehe.. tp kucing ni comelllllll sangat !!! aissshhh geram tgk!

gadis melayu said...

tekaan dh tepat.. tp lambat.. huhuhu..^_^

Bella Bell said...

stanza cinta? macam pernah baca.. hehehe!!~


ciki comel! :)


^^

marfieyra said...

nk jeles jugakkkkk . wuwuwu T_T .

fRaMe+LenSeS said...

seronok la depa teka betoi.. jeleshh la camni.. blog kena review.. belog kami camna boss?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bersih la lobang hdung cici... lentok napak... heheheh..^.^

JIJI YU said...

bia le..aku jeles..

Miscellaneous Smiles said...

wahh..tak pham=.=!

..cik gugu.. said...

eeee kucing tu... geram betol..

mas saari said...

tahniah zaty...mmg pantas!

geram tul ngan cici ni...buat aksi lentok lagi manja gitu! gigit kang!

Aretikz said...

Pergh ~ tekaan rupanya.. ahakz..

.fariza. said...

alaaa...
terlambat ler semalam...

ღ Sis Aieda ღ said...

si muke comel tu pun nak jugax ((:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

sama2 akk... cici suka wat aksi y comel.. geram..!..

sergeant keroro said...

comelnya cici!! XD

Pojiekyra said...

alaaaaaa hehehe..tp kn kucing tue tomey laaa..kak sunah kasi kyra nk..?? hehe

pRiNCe said...

prince knal die...:)..tak pasti die knal prince atau tak..:)

Arpiiz said...

eh2, apa cerita ni..huuhu

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

najihah sahami said...

kucing tu sgt cantekk..hehe

::blog anak jawer:: said...

wow...ramai nye yg teka betul... cici tu posing cute betul...kne pakse ke ape tu ek...he3

-Yok mampir diluk = ulat dalam perut...bukan dalam batu...

Cik Sue said...

nak kucing tu boley???he3...geram nak cubit2 dia...

izyan yasmin said...

awesome cat :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@pRiNCe

zaty kenal jgk.. heheh... prince rjin p blog zaty..=)

K O R I E said...

huhu. terlmbat la smlm yea
cici. gudnite

Solihin Zubir said...

err.. sy terlepas.. so, xleh nk jeles sgt.. heheh..

Hans said...

alahhhhhhh
xsempat teka

sumaiyah mokhtar said...

jeles jugakkkkk boleh tk? hehe

al_hakim said...

ade je kucing ni..=P

anismelon said...

wah best zaty..tahniah zaty..;)

Подтверждаю said...

as salam..
alamak.. rasa macam nak peluk kucing tu~

dan alamak sekali lagi~
tak dapat online beberap detik sebelum ni.

ada lagi ke segmen macam ni? hehe~ melatih deria2 dan memori otak

;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.