BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, June 26, 2011

Kalau Macam Ni Lah Kan... Maafkan Saya...


Bila blogwalking untuk membalas komen-komen pembaca, selalunya saya akan klik dekat nama pengomen untuk ke profile dia.

Then, saya akan klik link blog dari profile tu. Kemudian baca entri-entri dia yang terkini kat blog tu. Ok la kan, macam tu? Kalau tengok bloglist kadang-kadang tak updated lagi kot-kot dia baru update beberapa saat yang lepas.

Tapiiiiii...

Kadang-kadang bila klik nama pengomen nak ke profile, jadi macam ni pulak...

I'm not available anymore... Eh, salah!

Kalau macam ni, maafkan saya... Tak dapat nak jejak balik... Huhuhu... Lepas ni, kamu-kamu semua pastikan link kamu ada dalam profile ye... Kalau nak buat profile not available gak, jangan lupa tinggal hyperlink sekali dalam komen. Nak gak jenguk blog-blog pengomen ni... ^_^

Terima kasih kepada semua yang bagi pandangan untuk isu BERSIH 2.0.

P/S: Areliff ade buat segmen gak kat SINI.


28 comments:

aDisH.sHidA said...

cuba try test,,,testing testing...dapat detect akak x

JIJI YU said...

ostad jiji datang komen kat sini ni..ehehe...aku rase mmg betol le aku teka..ahaha..tapi ade orang laen dah teka dulu ek

Chegu Zubir said...

teka pe ni....nggak ngerti

jom join
Segmen : Pencarian Mega Bloglist

kotak bulat said...

mmg ad yg mcm ni.. tak leh nk wat pe kn.. xpt singgah bls..

Pojiekyra said...

pyah gak kalo cmtue :(

sarah-najwan said...

xpenah kene gini..
kalu klik dr sbox penah..tapi akak tgk kat URL..rupanya silap tulis..hehe

sergeant keroro said...

kak sunah tak komen entri semalam T.T

Cik Sue said...

kak sue selalu kena camni...hurmm camner kita nak bw kat blog die klu camnie kan...tapi yelah masing2 ada hak masing2.... =))

Cik Arda :D said...

betol tu ..sedeyh pon ada gak..arda wat GA pon sbb xdapat nak jejak follower arda.. k.sunah leh tolong pomot GA arda x?

http://belogcikarda.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-cikarda-yang-pertama.html

mekasih.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

okey2..akak dpt di jejak tak adik cumil?hihi..

adik..mmg ramai yg camni..susah nak jejak mereka

Iffah Afeefah said...

i komen sini jugak hahaha

solomolo said...

selalu jugak macam ni...
paling tak suka yang masuk segmen tapi blog tu diprivatekan...
apakejadahnya...

Diba said...

Pernah jugak jadi cmni..nak jejak mereka balik,tapi tak tak boleh access ke profile tu pulak.. :(

Nazzue said...

Kerap juga dapat cam ni...rasa diaorang tak nak kasi kita melawat diaorang kot..

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

アヌム ちゃん said...

ada gak mngalami benda cm nih..satu lg yg dh folo then takde link..susah nak folo balik..ari ni terperasan sorg dh unfollow..mybe yg xdpt nk di folow aritu kot..sbb xde link..huhu

Nadzirah K. said...

same la kite,
sedih je:(
harap diorang x pk yang bukan2...
btw,salam perkenalan:)

Kei Seichi said...

kalau macam tu memang takde rezeki la nak jenguk dia balik...nak buat macam mane kan...

FasiHaH SupiaN said...

ramai yg macam gini, susah nak jejak balik....

rosmina samin said...

I rela dijejaki semula ... terima kasih ^^

..cik gugu.. said...

gugu byk kli kne mcm tu..

Jalut said...

Kak..boleh la GA ke COntest ke.. jnji bnde tuh habis..tak larat nak angkut bila pindah bilik..ti rojer ek..


selalu kene cmtuh.. then satu lagi bila dia tak letak senarai blog..lagi tak boleh jugak

K O R I E said...

KDG2 diorang xprasan yg diorang private..

nuruashia ♥ said...

sme laa ngn kak limah ehh.. nk bw pon xleh sebb dorng not available adehhh t_T

marfieyra said...

betol3 . selalunya mmg kte nak track back pengomen . mana la tau blog diorang pun seronok . kan? boleh la follow . tapi kalau jd mcm yang di atas tu yang tak best tu .

'CikMimiEy' said...

salam...

ermm , lau cani lah kes nyee .. memang tak dapek nak la jawap nye ..huhu ^^

niena shopping2u said...

A'ah.. cara kte sama +.+

tpi kan... ada yg slalu komen2 tpi xdpt balas... :/
rasa sedih je

cik pulau said...

jangan lupa jejak kembar,.. hahaha.. :p

aizamia3 said...

itulah.. ada masa susah nak trace.. kesian pulak rasanya sebab dia beria2 follow dan komen kita.. bukan satu dua macam tu.. susahlah cenggini..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.