Kalau Macam Ni Lah Kan... Maafkan Saya... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, June 26, 2011

Kalau Macam Ni Lah Kan... Maafkan Saya...


Bila blogwalking untuk membalas komen-komen pembaca, selalunya saya akan klik dekat nama pengomen untuk ke profile dia.

Then, saya akan klik link blog dari profile tu. Kemudian baca entri-entri dia yang terkini kat blog tu. Ok la kan, macam tu? Kalau tengok bloglist kadang-kadang tak updated lagi kot-kot dia baru update beberapa saat yang lepas.

Tapiiiiii...

Kadang-kadang bila klik nama pengomen nak ke profile, jadi macam ni pulak...

I'm not available anymore... Eh, salah!

Kalau macam ni, maafkan saya... Tak dapat nak jejak balik... Huhuhu... Lepas ni, kamu-kamu semua pastikan link kamu ada dalam profile ye... Kalau nak buat profile not available gak, jangan lupa tinggal hyperlink sekali dalam komen. Nak gak jenguk blog-blog pengomen ni... ^_^

Terima kasih kepada semua yang bagi pandangan untuk isu BERSIH 2.0.

P/S: Areliff ade buat segmen gak kat SINI.

28 comments:

  1. cuba try test,,,testing testing...dapat detect akak x

    ReplyDelete
  2. ostad jiji datang komen kat sini ni..ehehe...aku rase mmg betol le aku teka..ahaha..tapi ade orang laen dah teka dulu ek

    ReplyDelete
  3. mmg ad yg mcm ni.. tak leh nk wat pe kn.. xpt singgah bls..

    ReplyDelete
  4. xpenah kene gini..
    kalu klik dr sbox penah..tapi akak tgk kat URL..rupanya silap tulis..hehe

    ReplyDelete
  5. kak sunah tak komen entri semalam T.T

    ReplyDelete
  6. kak sue selalu kena camni...hurmm camner kita nak bw kat blog die klu camnie kan...tapi yelah masing2 ada hak masing2.... =))

    ReplyDelete
  7. betol tu ..sedeyh pon ada gak..arda wat GA pon sbb xdapat nak jejak follower arda.. k.sunah leh tolong pomot GA arda x?

    http://belogcikarda.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-cikarda-yang-pertama.html

    mekasih.. :)

    ReplyDelete
  8. okey2..akak dpt di jejak tak adik cumil?hihi..

    adik..mmg ramai yg camni..susah nak jejak mereka

    ReplyDelete
  9. selalu jugak macam ni...
    paling tak suka yang masuk segmen tapi blog tu diprivatekan...
    apakejadahnya...

    ReplyDelete
  10. Pernah jugak jadi cmni..nak jejak mereka balik,tapi tak tak boleh access ke profile tu pulak.. :(

    ReplyDelete
  11. Kerap juga dapat cam ni...rasa diaorang tak nak kasi kita melawat diaorang kot..

    Lepak sambil bersantai di NazZue.com

    ReplyDelete
  12. ada gak mngalami benda cm nih..satu lg yg dh folo then takde link..susah nak folo balik..ari ni terperasan sorg dh unfollow..mybe yg xdpt nk di folow aritu kot..sbb xde link..huhu

    ReplyDelete
  13. same la kite,
    sedih je:(
    harap diorang x pk yang bukan2...
    btw,salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  14. kalau macam tu memang takde rezeki la nak jenguk dia balik...nak buat macam mane kan...

    ReplyDelete
  15. ramai yg macam gini, susah nak jejak balik....

    ReplyDelete
  16. I rela dijejaki semula ... terima kasih ^^

    ReplyDelete
  17. Kak..boleh la GA ke COntest ke.. jnji bnde tuh habis..tak larat nak angkut bila pindah bilik..ti rojer ek..


    selalu kene cmtuh.. then satu lagi bila dia tak letak senarai blog..lagi tak boleh jugak

    ReplyDelete
  18. KDG2 diorang xprasan yg diorang private..

    ReplyDelete
  19. sme laa ngn kak limah ehh.. nk bw pon xleh sebb dorng not available adehhh t_T

    ReplyDelete
  20. betol3 . selalunya mmg kte nak track back pengomen . mana la tau blog diorang pun seronok . kan? boleh la follow . tapi kalau jd mcm yang di atas tu yang tak best tu .

    ReplyDelete
  21. salam...

    ermm , lau cani lah kes nyee .. memang tak dapek nak la jawap nye ..huhu ^^

    ReplyDelete
  22. A'ah.. cara kte sama +.+

    tpi kan... ada yg slalu komen2 tpi xdpt balas... :/
    rasa sedih je

    ReplyDelete
  23. jangan lupa jejak kembar,.. hahaha.. :p

    ReplyDelete
  24. itulah.. ada masa susah nak trace.. kesian pulak rasanya sebab dia beria2 follow dan komen kita.. bukan satu dua macam tu.. susahlah cenggini..

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad