BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 14, 2011

Kerana Rasa Itu...


Langit tinggi, jauhnya dari bumi yang kupijak, mampukah aku gapai... [gambar Google]

Jemari tidak pandai menulis...
Tidak juga pandai berbahasa indah...
Cukup sekadar mahu meminta...
Agar Dia teguhkan rasa...
Yang telah lama kukuh di hati...

-kerana rasa ini tidak akan berakhir-


14 comments:

Miss Ran said...

harap si dia terima kata ini

so sweeeeetttt

korang cpt2lah kwen..siyes!

shopping2u said...

RASA INI TIDAK AKAN BERAKHIR- so sweet :)

Mutiara Bernilai said...

wink2.

Double N said...

perghhhh.. nice...

jangan pendam rasa yuk..luahkan..:)

dwaty said...

dalam maksudnya ni...

♥ Princess ♥ said...

kuch-kuch hota hai?

'CikMimiEy' said...

kata2 yg sweet mweet ditambah gambar yg menarik tuh..nice lor :)

Piah Becok said...

auuuuuuuu... sweet. rasa itu takkan berakhir, tapi insyaAllah boleh dikawal kan?

Moh bace ni:
1. LENGAN SAMA BESAR DENGAN PERGELANGAN TANGAN
2. WORD OF THE DAY #1
3. AI HETCHU' subang!!

AI said...

Miss Ran - siapa si 'dia' itu??? Yg pandai masak jugak tu kah? hehehe...

Sunah - sabar2...mmg rase itu xkan berakhir...(mcm le teman ni paham sgt!)

mas saari said...

penuh makna dan rasa cinta yg dalam..akak suka!!

JIJI YU said...

uhuk..soli2 sunah..ehhe

sergeant keroro said...

*ternganga mulut*

hehehe :P

JIJI YU said...

tetibe ku rasa bersalah.ee.hehee

::contengan hati::)) said...

kata2 yang dalam maksudnye 2 weem
btw suka bunga tu cantik sangat ;)


*header kamo yart print screen untuk blog pilihan bro ;))

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.